Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Hmmm.... Jeśli chodzi o urodę to zdecydowanie Liv Tyler. :wink: Ale nie powiem, że Miranda była brzydka. Kiedy tak głębiej się zastanawiam dochodzę do wniosku, że kobieta, która miałaby grać Undomiel musiałaby być doskonała, ponieważ Arwen była 'dziedziczką urody' Luthien, najpiekniejszej z Dzieci Illuvatar'a. Ale chyba ważniejsza jest gra aktorska. Sądzę, że Eowyn spisała się nieźle i sama nie wiem czemu wiele osób mówi, iż ich drażniła. Fakt te "achy" i "ochy" do Aragorn'a były trochę za często, ale reszta była okay. Tak jak Teluumen, podobała mi się scena kiedy ona opłakuje Theodreda. :cry: Jeśli chodzi o Arwen to jestem na nią obrazona , bo zabrała rolę Glorfindelowi. :snajper: Lecz poza tym wykroczniem , wszystko było dobre. Naprawdę baaardzo realistycznie zagrała w tej scenie, kiedy Elrond pokazuje przyszłość, jaka może ją czekać. Po prostu super. W filmie trochę za dużo było tego jej romansu z Elessar'em.... No, ale to już wina Peter'a Jackson'a i innych osób odpowiedzialnych za film. Widocznie chcieli pokazać jak bardzo się kochali. Poza tym musieli uswiadomic osobom, które nie czytały książki, co czeka elfa kiedy pokocha człowieka (scena: Arwen i Elrond itd.).
Ale jeszcze bardziej niż Eowyn i Arwen podobała mi się Galadriel.... Była po prostu doskonała!
Posted: Fri May 30, 2003 8:58 pm
wiesz.. co do gry Cate Blanchet podzielam twoje zdnaie..moim zdaniem idealnie pasuje do roli Galadrieli..i ten akcent
a co do Glorfindela...zastanawiam sie kogo by obsadzili w jego roli..a szkoda ze Arwena a tak rozszerzoną role...gdyby chociaz Glorfindela pokazali
Też się zastanawiam komu by rolę Glrofindela powierzyli. Glorfindel jest jedną z mych ulubionych postaci i żal mi było tego, iż go "wycięli". Buuuu.... :cry:
Tak, Galadriel miała genialny akcent. Ale serio podobał mi się, lecz lepszy był Pippina.
Posted: Sat Aug 16, 2003 7:09 pm
Mimo usilnych starań z mojej strony nie potrafię polubić Eowiny. Drazni mnie jej zapał do wojny, (a co za tym idzie mordowania) imoze trochę wygląd. (ale nikt sobie go nie wybierał za co nie można mieć do niej pretensji) , a najgorszym momentem w filmie jest jak wywija mieczem w zbrojomierzu( w Eldoras)
Z kolei Arwena według mnie jest ok i jej obecność w filmie mnie nie razi.
Posted: Wed Aug 20, 2003 7:21 pm
Z jednej strony Liv nie miała szansy się wykazać, a ten wątek z D. W ( wymyslony przez rezysera) wogule nie pasuje do filmu chociaż Arwena nieżle tam wypada. Eowina zawsze "strzela" jakieś minki chociaż gra całkiem niezle, ale całkowicie odbiega od mojego wyobrażenia. Jakoś za nią nie przepadam.
Posted: Tue Jan 13, 2004 4:37 pm
Dla mnie Miranda Otto lepiej zagrała swoją rolę. Ta aktorka wydaje mi się troche bardziej dojrzała (może to przez to ,że jest starsza od Liv Tyler), ale napewno nie wygląda na swój wiek.
_________________ "All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
And I come back to you now at the turn of the tide.
Posted: Tue Jan 13, 2004 4:47 pm
Mi trudno było wprawdzie uweirzyc ze Miranda Otto ma ponad 30 alt..
A ksiazkowa Eowina jest dopiero Pannicą..
hm.. gdzies widziałam domniemane zdjecie Glorfindela..ale to najwidoczniej domysł.. :\
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum