Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Wiem że już był bardzo podobny temat ale chciałem by było na naszym forum więcej opowieści
gdzie każdy może mieć w tym swój udział.
Nie zamykajcie tego tematu tylko piszcie a może coś z tego będzie.
No to piszemy nowe , wspólne opowiadanie!!!
[ Dodano: Sro Gru 20, 2006 7:18 pm ]
To może ja zacznę :
Koło drzewa stało dwóch strażników którzy rozmawiali na temat przyszłości:
-Król Aragorn dobrze nami wszystkimi rządzi lecz co będzie gdy on odejdzie z naszego świata ?
Zadał pytanie jeden strażnik drugiemu.
_________________ Kto rzuci wyzwanie i lud z pomroki wskrzesi zapomniene. Potomek tego któremu przysięgli w wyrocznej godzinie drzwi przekroczy na ścieżce umarłych.
Ledwo co powstał powyzszy temat i jak widac dlugo nie pociagnal.
Nie ma sensu dublowac tematu i zasmiecac forum. Lepiej pisac w czyms, co juz sie zaczelo.
Przemysl to, bo od 100 tematow-opowiesci z 1-2 postami nie bedzie wiecej opowiadan
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum