Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Feb 23, 2005 2:05 pm
dzieki v3rt za pomoc ale mimo poszukiwan na googlach, onecie, wp i tak nic nie znalazlem poza jedna strona po angielsku...musze ja przejrzec ...a co do tego co napisal Narmo to wiesz...walcz sobie zmeczona dywizja ktora zostala po walkach meczacych w normandi wyslana w gory, w zime, snieg i mroz...bez zimowego przystosowania...i tera masz piechote* vs. niemiecke dywizje pancerne SS + dywizje piechoty wehrmachtu...
* no i dywizje pancerna Shermanow
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
to nie tak bylo ,ich tam wyslali na "urlop" ,i w tym momencie,jak sobie spadochroniazyki lezeli do gory brzuchem,stala sie straszna rzecz,niemiecka kontrofensywa,.. choc podobno o tym ze tak sie stanie wiedziano 2-3 dnni wczesniej,i hitlerowcy znow wygrywali przez zaskoczenie...
a moim zdaniem to jakos niespecjalnie ,
1.w pierwszym tygodniu walk ,dali sie odperzec jakies 70-80 km. na zachod
2.bez wsparcia lotnictwa jednostki naziemne cofaly by sie do samej Antwerpii (co jak co ale lotnictow Jankesi faktycznie mieli doskonale)
3.j.w. gdyby nie samoloty to kontrofensywa powiodla by sie
Posted: Sun Feb 27, 2005 2:36 pm
ja osobiscie polecam CC 5...invasion Normandy hehe...ty no Narmo ale walcz sobie piechota przeciwko czolgom...bez ciezkiego sprzetu...majac jedynie bazooki i moze jakies lekkie dziala...
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:58 pm
ostrzal dobra sprawa...fajnie sie czysci miejsca gdzie nie chcemy jechac... ...a sniperow ktos uzywal?..nie chodzi mi tutaj o zwiad nimi ale do wykanczania dowodcow...ja tak robilem i dosc dobrze sie sprawowali...i wogole co sadzicie o snajperach i strzelcach wyborowych...bo miedzy nimi jest roznica...ale nie pamietam jaka ...
ja snaiperem wykonczylem 2 armaty At Car (lub wiecej niz jednego) nastepnie jeszcze rozwalilem nim przemieszczjaca sie zaloge ckm'u ,roznica miedzy snaiperem a strzelcem wyborowym???sniper ma m.in inne uzbrojenie a pozatym sa jakies inne wymogi wyszkolenia
Posted: Tue Mar 01, 2005 8:09 pm
no wlasnie...brawo dla Narmo...ja osobiscie biegalem sniperem po mapie i meczylem piechoty CKM'u podczas gdy moi spokojnie siedzieli za domkiem i czekali...sniper skonczyl robote* i przenosil sie dalej...a reszta piechoty** dokanczala robote...uzywales zaslon dymnych? bo ja czesto...szczegolnie jak mi ****** dziala niemieckie rozwalaly czolgi...to ja smoke'a przed wrak i tak czesto ratowalem zaloge czolgu i robilem sobie wolna droge...a potem tylko mordowalem zaloge dziala...
*czyli zabijal 1-2 niemcow i sciagal na siebie ogien CKM'u
** z zaskoczenia i wolna od ognia CKM'u
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:27 am
ja naprzykład lubie bronie (www.militaria.pl) miecze. Fajna sprawa najlepisze sa takie ASG na CO2. nie chciał bym z takiego dostać
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Uch... Miecze Bez dwóch zdań - moja ulubiona broń. Narazie nie mam ani jednego, ale od dłuższego czasu zamierzam się do zakupu Znalazłam już kilku kandydatów, pierwszy z nich, Glamdring (:lol:), piękny, dwuręczny, na jego widok, aż ślinka mi cieknie... Ach, tylko ta cena, coś koło 1000, jeśli przeliczyć na złotówki Może kiedyś wyciągnę od rodziców i dziadków ( moje główne dofinansowanie ) po kilka stów, zaszaleję i kupię . Ale to chyba daleka przyszłość.
Oprócz niego,jest kilka fajnych w sklepach internetowych, na Allegro ( znalazłam tam jeden, przepiękny... Wyglądał na dobrze wykonanego, cena też normalna, ale ktoś mnie wyprzedził! Grr!), w Sukiennicach i w sklepie z militariami... ooo, w te wakacje, ee, to znaczy po wakacjach jadę (?) do Hiszpanii, a tam na pewno znajdzie się jakiś piękny mieczyk W ostateczności znajde kowala... Niech wykuje coś ładnego na moje zamówienie
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum