Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Czytalem Gdzies tu na forum, że powinno sie mowic cRPG. Ja jednak zostanę przy Rpg. Mianowicie mam zamiar samemu stworzyc opisy dalego swiata itd. Postaci, itd. Całą Mechanikę. I otworzę takie PHCH( Play By Chat). Choć zastanawiam się także nad Mircem. Szukałbym pomocników. Nie wiem jaki jest Ogólnoprzyjęty polski System Mistrzowania. Ja będę mistrzował tym, którego mnie nauczyli. Mam już sporo działów. Muszę jeszcze zrobić Layout strony. Przydałby się ktoś o dużej znajomości świata Tolkiena. Mam także nadzieję na to że wielu z was zachęcę do gry. Fabuła rozgrywać będzie sie troche po Hobbicie, z lekkimi pozmienianymi faktami. Nie dodaję postaci Aragorna, Legolasa, Gimliego, Froda, i Gandalfa. Liczę na to że gracze zajmą ich miejsce sobą. No mam nadzieje ze ktos sie zglosi jak najszybciej do pomocy... Jakbyście mieli pytania lub propozycje, to piszcie tu na forum. albo na [4499750]<-gg
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum