Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Ja słucham metalu , zespoły takie jak: Iron Maiden, Iced Earth, Nightwish, KAT, Demons & Wizards, czasem Helloweena. Co do ankiety to nie wiem co to znaczy być metalem, metalówą . Nie lubię Black Metalu i zespołów typu Linkin Park, System of A Down i oczywiście Tokio hotel
Nie jestem metalem, raczej metalu nie słucham. Lubię coś lżejszego od metalu. Ostry rock, Punk rock. Lubię słuchać P.O.D. , COMA, System od down, offsprings, Green Day. Nie lubię black metal i death metalu, psedorocka ( Limp Bizkit, Linkin Park) zwanego także rap metal i i wyjących do mikrofonu.
_________________ "Tango to smutna myśl którą się tańczy.’
Stare Dobre Małżeństwo
yyy...*miejsce na jęk*z czasów kiedy byłam straszna mroczna i zła*chichot* to zostało parę blackowych kapeli, ale teraz bardziej gotyk i starsze rockowe, a ostatnio zakochałam się w muzyce celtyckiej.
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
w ten sposób przekonać ludzi, że warto próbować.
Qurde, chyba już z tego wyrastam chociaż glaniki zostają ze mną do końca coraz mniej słucham tak ciężkiej muzyki (brak czasu, płyt, wszędobylska klasyka) obecnie słucham rocka, ciut regge. Rodzinka niestety odpowiedziała jednym wielkim krzykiem jak puszczałam na cały dom Moonspell Ja lubie ciekawe pomysły, jak coś się dzieje.
Starzeje się ehh...
Sam znam co prawda kilku ludzi słuchających metalu i między innymi Slipknota własnie - ale są to pojedyncze wyjątki... większość ludzi słuchających tegoż zespołu (z całym szacunkiem dla Ciebie Swir, po prostu uogalniam, broń boże nic osobistego) ma w swej "top 10" zespoły pokroju HIM, Linkin Park, Limp Bizkit czy Korn - jakkolwiek mam szacunek do czyichś gustów i muzyki, to nie lubię porównywania czegoś, co metalem nie jest - do metalu...
Nie rozumiem o co Ci chodzi...słucham Slipknota i wydaje mi sie ze to porządny zespół, a nie jakiś komercyjny gniot w stylu Linkin Park. i nie wiem jak możesz wymieniać obok siebie właśnie LP i KoRna! KoRn to świetny zespół, nie nagrywa pod publikę, ma naprawde ciekawe, często psychodeliczne utwory (no, ostatnia płytka może nie jest najlepsza).
Ja sobie robię mieszankę muzyczną i słucham codziennie: czegoś ostrego -> starych zespołów rockowych -> dobrego polskiego rocka -> troche reggae na poprawę humoru i wyluzowanie. Nie lubię słuchać codziennie tylko jednego gatunku muzycznego, bo monotonia jest szkodliwa ale i tak najlepszym zespołem wszechczasów jest QUEEN, akurat tego słucham prawie codziennie od jakichś...9 lat i nigdy mi się chyba nie znudzi...po prostu byli wielcy...
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Thu Mar 09, 2006 3:39 pm
No cóż. Nie zaznaczyłem nic. Metalem nie jestem, nie uważam metallowców za satanistów, metal nie jest mi obojętny i lubię tą muzykę. Nie lubię Death Metalu(tzn. rzadko słucham bo mam lekkie uprzedzenie do tego gatunku muzyki). Szczerze mówiąc nie otrzymałem zbyt szerokiej edukacji w temacie matelu i jego odmian. Metali żadnych nie znam, wydaje mi się, że trudno spotkać Metali w 6 podstawówki. O kłopoty z dresami też u mnie trudno . Większość ludzi słucha jakichś mandaryn, blogów 27 itd.
U mnie na osiedlu jest cała masa "metali" wszystko było by fajnie gdyby wszyscy trzymali się razem ale u nas jaest taki podzial na LEPSZYCH metali (oni tak sądzą) wiadomo każdy z nich słucha tego samego a wszystko co nowe to szit i wszyscy co słuchają nowego to szit no i jest druga grupa po prostu metali gdzie każdy słucha czego chce i nikt sie nie boi że będzie wyśmiany za to co ma na kostce oczywiście bardzo wielu z nas to pozerzy wszyscy słuchają system of a dawn itd ale ja tam nic do tego nie mam ważne że da się z wiarą pogada , ja sam zaczynałem od zespołów pokroju metallica Iron maiden Manowar children of bodom testament death slayer i to było z mojej strony pozerstwo w sumie to słuchalem tego tylko dla tego że chciałem byw tej grupie "LEPSZYCH" ale w pewnym momęcie zacząłem gadaz innymi ludżmi i zacząłem słucha muzyki jaka mi sie serio podoba lubie zespoły rap corowe lubie slipknota lubie mudvayne a moim ukochanym zespolem jest mushroomhead przyznam ze strasznie podoba mi sie elektronika w poaczeniu z metalem (nie mowie o zespolach pokroju linkin park bo im raczej dalego do metalu ) i muszę przyznac ze strasznie mnie wkorza jak ktos mowi ze taka muzyka mi przejdzie ze to kwestia dojrzalosci albo mowi ze jestem kindermetalem no bo sory to chyba mija sie z celem jakbym mial zaczac sluchac muzyki pod jakas grupe . Ja się cieszę że znalazłem ludzi do mnie podobnych zlozylem z nimi kawelek kapelki ...
Pozdrawiam Deamonetes
ja piernicze kurka wodna jeszcze w zyciu chbya nie widzialem tak dlugiej wypowiedzi bez zadnych znakow interpunkcyjnych zajefajnie sie to czyta belkot jak jasny gwint po dwoch pierwszych niby-zdaniach zaczela mnie bolec glowy takze sobie darowalem generalnie uwazam ze to swietny pomysl racjonalizatorski pozwala zaoszczedzic bardzo duzo miejsca gdybytakjeszczewyeliminowacspacjetojuzwogolebybylosuperfajnie!
_________________ v3rt (malpa) o2 (kropka) pl
---------------------------------------
v3rt on #perverts @ IRCnet
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
---------------------------------------
Always look on the bright side of life
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum