Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Jak sama nazwa wskazuje Ciekawe, czy płeć piękna mnie za to nie zlinczuje, ale teamt jest dany, kości zostały rzucone No więc, na razie to to sie musi rozkrecic, ale jak sie rozkreci, bedzie fajnie Więc z początku pytaniem będzie, co sądzicie/co jest ważbe/ na co patrzycie, i ogólem, a potem samo pójdzie...
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Last edited by Ozz on Tue Apr 20, 2004 5:16 pm; edited 1 time in total
ALe zaj.....ups (Morgul mnie zabije) super temat założyłeś. To bardzo dobry temat. No to na co najpierw zwracam uwagę? Ja jestem młody jeszcze ale już się interesuję. Na co zwracam uwagę jak patrze pierwszy raz to zwracam uwagę na twarz, na pierśi, i na pupcię. Ale potem gdy już rozmawiam to zwracam uwagę na intelekt. Bo kobieta nie powinna być tylko ładna , i zgrabna ale także mądra i inteligentna. A najchętniej to kobiety oglądał bym: albo w obisłych minówkach, albo w biustonoszach, albo nago :wink: . A i ja wole blondynki. Wógle żeby nie było by płci pięknej to by było lipnie.
Legolasiku, nie wkurze się, jeżeli będziesz kląć, ale rób to z cenzurą... Poprzedni raz był za to, bo cenzurować musiał Galad... A wracając do tematu, to powiem: napaleńcy! Czego wy nie wymyślicie... Zaraz ktoś stworzy temat w stylu "jak to się robi?" Dobra, żartuję, ale temat trochę... Niby ogólny,ale nie umiem na niego odpowiedzieć... No i teraz już nasi "macho" mogą się popisać... Temat w sam raz dla macho legolasika :wink: Dobra, na co zwracam uwagę? Pawda jest taka, że na charakter, a na urodę później, chociaż podobno mam gust do dziewczyn... Staram się dopasowywać tak, by charakter jak najbardziej mi odpowiadał... Chociaż i tak nic by z tego nie wyszło... Pomarzyć można... Ale i tak wiadomo, że na dziewczynę jeszcze nie pora... A swoją drogą, to kobiety są niezwykłymi istotami... Tak jak mężczyzna jest głową domu, tak kobieta jest szyją, która tą głową kierunkuje... Po prostu mamy za dużą słabość do dziewczyn...
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue Apr 20, 2004 5:33 pm
Wiesz co Morgul, troche pierdzielisz... Z tym, ze zwracasz uwage na charakter najpierw... Sranie w banie, musiałbys nie byc facetem... Tu Legolasik o jakichs tlykach pisze, biustonoszach coś, w ogóle nie wiadomo o co chodzi Dziewczyna to musi być ładna. To co piszecie, czy fajny tyłek itd to potem, najważniejsze, żęby była ładna. Po prostu. Dalej się już patrzy na coś innego, an to, czy inteligentna, jaki charakter, jak urode ma swietna, ale reszte do dupy, no to odpada. Tak jest, wierzcie na słowo
Chyba wiem, co wolę... Co innego wodzićoczami, ale to taki odruch... I tak czasami jestem bardziej zajęty wkurzaniem drechów z mojej klasy... Dziś np. kłuciliśmy się, bo nie wiedzieli co to są glany...
Posted: Tue Apr 20, 2004 5:49 pm
Kobieta jest sensem życia faceta. Dać czerwoną różę, iść na spacer, to są niezapomniane przeżycia. Gdyby nie był kobiet, świat nie mógł by istnieć. Jeszcze pisać wiersze, słać listy, to jest jedyne w swoim rodzaju. Tu zachaczam o taką rzecz o której dyskutowaliśmy z Keirą Znaczy romantyzm. Rzecz bardzo teraz niepopularną. Pewnie sie okaze, ze nagle wszyscy są romanrtyczni, ale przed tym zastanówcie się, czy na pewno tak jest, a nie tylko tak uwżacie. Bo liczą się czyny, a nie słowa.
Posted: Tue Apr 20, 2004 6:09 pm
Pozwólcie, że wtrynię te swoje 3 grosze
Mówicie teraz w wieku 13- 16 lat bodajże, że kobita sens zycia ówczesnego ( i nie tylko zresztą ) mezczyzny..
Ale ciekawi mnie to.. czy bedziecie mowic tak samo za 20 lat np, kiedy bedzieszi zonaci a zonka bedzie mam skakac nad łbem z wałkiem ze capi od was alkoholem..
Posted: Tue Apr 20, 2004 6:30 pm
Wiesz Nim, jeżeli Ty sobie tak wyobrażasz swoją przyszłość, że będziesz tą zoną za 20 lat... Nie traktuj tego tak,czy temat to, "Co będziemy sądzić o kobietach za 20 lat?" Nie. To w takim razie większość naszych wypowidz tutaj powinna być skasowana bo jest zła i głupia, bo za 20 lat będziemy mieli inne zdanie...
Hmm.. Miałam nic nie pisac, ale jednak sobie napiszem pare słowek ode mnie
Tak sobie czytam co piszecie.. I widzem, że wygląd zewnętrzny jest najważniejszy. I jak to Elfka ma w zwyczaju, zawsze musi uważac inaczej Hm.. Waszym zdaniem najpierw trzeba patrzyć na wygląd.. Jak ładna ok, a jak brzydka to nawet nie ma na co patrzeć tylko odwrócic sie tylem i szukac miss poloni. A to co w środku to na drugim miejscu, jaka jest, charakter itp.. Dla mnie to bez sens... Ktoś moze byc super gwiazda, ubierac sie prawie na golo zeby to jak najwiecej pokazac a w srodku moze byc pusta, bez uczuc.. A ktoś kto nie tryska uroda, w srodku ma wielkie serce, miła itp.. Czy naprawdę teraz az tyle ludzi patrzy tylko na to? Mala garstka osob jest co mysli inaczej. Nom ale coz.. Taki swiat juz. Ja tam najpierw patrze na to co ma ktos w srodku, a potem daleko w tyle wyglad. Ale dobra o czym ja tu gadam, to temacik nie dla mnie..
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
No ja napisałem że jeśli nie znam tej dziefczyny to najpierw patrzę czy jest ładna, a potemto już zrwacam uwagę na jej mądrość inteligencję. A co do Ozza to napisałem ze zwracam uwagę na twarz, ale chodziło mi o to że czy jest ładna. Ale to prawda nie musi być tylko ładna, ale także mądra. Ale zresztą Morgul napisał że to temat dla macho czyli dla mnie i dla Ozza, ale chyba każdym chłopak lubi sobie popatrzeć na ładną dziewczynę nawet z daleka, chyba że się mylęm, a jak już z bliska to ......... może serce stanąć z wrażenia jak jest ładna.
P.S wrteszice temat w którym piszę długie wypowiedxi :wink:
Posted: Tue Apr 20, 2004 8:31 pm
Elfko kochana zgadzam się z Tobą w 100% :wink: Temat wprawdzie dla panów, ale ze o paniach to sie nie powstrzymam.
Jasne na nieznane kobiety (czy raczej dziewczyny) patrzy sie rpzez przyamt urody...nie dziwię się temu. Ale jaka szansa że te nieznane stana się znane?
Jak masz w klasie dziewczynę to często nie zwrócisz na nią uwagi jak nie jest atrakcyjna a w dodatku niepopularna, ma superoceny etc. To niestety fakty. Trudno się wyałamać, stanąc przeciwko zdaniu większości.
Tak łatwo przeoczyć prawdziwe piękno, kiedy patrzysz na wygląd. Liczy się dusza, dlatego miłośc zaczynajaca się od netu np. jest piekna. O ile ktos jest szczery to najpierw znasz jego charakter i uroda nic nie powinna zmienić.
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Tue Apr 20, 2004 8:32 pm
hm.. ok.. zadam wam pytanie..
Spotykacie dziewczyne.. znajoma kolegi czy kogos tam..
Sympayczna, miła.. błyskotliwa.. przypuscmy ze ma tradzik i tak z wygladu jest .. normalna.. zwykła.. szara...
Posted: Tue Apr 20, 2004 8:35 pm
Ale co znaczy - odstawicie w kąt? Dziewczyny nie są tylko na chodzenie i inne tam sprawy. Powiem tak: "pogadać zawsze można" Ehh Nim, aleś ty dociekliwa
Hmm.. Miałam nic nie pisac, ale jednak sobie napiszem pare słowek ode mnie
Tak sobie czytam co piszecie.. I widzem, że wygląd zewnętrzny jest najważniejszy. I jak to Elfka ma w zwyczaju, zawsze musi uważac inaczej Hm.. Waszym zdaniem najpierw trzeba patrzyć na wygląd.. Jak ładna ok, a jak brzydka to nawet nie ma na co patrzeć tylko odwrócic sie tylem i szukac miss poloni. A to co w środku to na drugim miejscu, jaka jest, charakter itp.. Dla mnie to bez sens... Ktoś moze byc super gwiazda, ubierac sie prawie na golo zeby to jak najwiecej pokazac a w srodku moze byc pusta, bez uczuc.. A ktoś kto nie tryska uroda, w srodku ma wielkie serce, miła itp.. Czy naprawdę teraz az tyle ludzi patrzy tylko na to? Mala garstka osob jest co mysli inaczej. Nom ale coz.. Taki swiat juz. Ja tam najpierw patrze na to co ma ktos w srodku, a potem daleko w tyle wyglad. Ale dobra o czym ja tu gadam, to temacik nie dla mnie..
Ale za to kiedy trafisz na takiego, który nie patrzy przez pryzmat urody, to znaczy, ze jest coś wart
Eh, mężczyźni... jaki to cudowny gatunek ) bardzo lubię sluchać takich rozważań na co najpierw patrzą przy pierwszym spotkaniu, co ważniejsze: wygląd czy uroda a potem jak przychodzi co do czego, jak sie chłop zakocha.. to żyć bez swego anioła nie może (nawet jeśli anioł ma przygrube nogi, odstające uszy, czy figlarnie zadarty nosek ) często to ani uroda, ani intelekt, tylko wlaśnie takie dziwne nieuchwytne COŚ to coś co sprawia ze nagle ów dziewcze staje się ta jedyną
Niektórzy traktują dziewczyny po prostu jak nardzędzie, ale potrzebna jest im tylko do seksu. A kobietę trzeba też poznać od środka, a nie tylko z zewnątrz.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum