Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Feb 20, 2007 8:49 pm
Gollum12 wrote:
Co jedna dziewczyna może zrobić z psychiką to aż dziw bierze
potrafi sprawić, że zapomnisz o tym, że trzymasz w ręce puszkę z farbą i wskażesz bratu gdzie położyłeś taśmę ... sprawi również, że nauczysz się zmywać farbę z podłogi
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue Feb 20, 2007 9:07 pm
Boże, chłopaki To był żart. Dziecko adoptowane, a ślub w kościele, ale bez księdza.
Mati, naraziłeś się, jade do Ciebie.
Dzisiaj zwięźle, bo jestem zmęczony Oczy mi lecą itd.
Dobranoc
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Sat Feb 24, 2007 11:28 pm
no ale chłopaki powiedzcie sami...lepiej jest mieć jakąś miłą i dobrą i ładną dziewczynę która mimo wszystko okazuję się ZAWSZE najlepszym przyjacielem, a czasami potrafi Nas poznać lepiej w pół roku niż niektórzy przez 4 lata...wiem to po Kamili
Posted: Fri Apr 04, 2008 12:06 am
jak o kobietach to muszę powiedzieć, że Catherina Zeta-Jones jest baaaardzo ładną kobietą, kurcze w tej Masce Zorro wygląda przeuroczo hm? co Wy o niej sądzicie?
Posted: Fri Apr 04, 2008 8:23 pm
Ładna, ładna I jak na taką, której urodą się zachwyca kawał świata, całkiem dobra aktorka Choć mi się bardziej podobała w filmie, którego tytułu nie pamiętam, w każdym razie o złodziejach z Seanem Connerym
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum