Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Sep 11, 2004 8:05 pm
ozz...nie o to mi chodzilo...niektore dziewczyny takie sa ze jak dadza chlopakowi kosz to odrazu wszystkim o tym mowia....potem tylko jak idziesz przez szkole to leją sie z ciebie ze jak wogole mogles sie jej zapytac....i nie mysle jak 14-latek....co do tej prowokacji to dzieki za udzielenie info.....
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Sorry ze sie pakoje z glanami do dyskusji ale Ozz ma racje. Mysenie tylko o opini do niczego nie prowadzi, ludzie to ze ktos sie smieje to nie problem po tygodniu i tak zapomni. NIe wyszlo z ta wyjdzie z inna. Najwazniejsze to zeby prubowac i (prosze o wybaczenie kobiety na forum) znalesc swoj ideal (chociaz takich nie ma), lecz cza od czegos zaczac. Znac swoj gust natym opiera sie chemia (jak i zreszta cale zycie, wybory jakich dokonujemy itp.), mi wystarczy ze kobieta ma w oczach ogien to mnie najbardziej kreci.
Last edited by Grafzero on Sat Sep 11, 2004 9:05 pm; edited 1 time in total
Posted: Sat Sep 11, 2004 8:54 pm
uwazaj bo keidys sie zapalisz...hehe....wiesz ale chodzi mi o to ze dziewczyna ktora ci sie naprawde podoba, ona daje ci kosza....czlowiek sie zalamuje wtedy....jeszcze nie wiem jak to jest (zalamac sie, zlapac dola itp.) i nie chce wiedziec....
"dzisiaj mialem piekny seeen......naprawde pieekny sen....wolnosci moja, snilem ze.....wzialem, z toba slub....slonce nas blogoslawilo.....i ksiezyc, tez tam byl...wszustkie gwiaaaazdy nieba....nieeeba....wszystkie gwiaazdy....oooo.....o kamilo moja kamilo (to jest moja wersja)...dlaczego mam cie tylk ow snach, wolnosci moja kamilo....." dobra starczy
Oj ... wim oco Ci chodzi ... po mojej ostatniej kobiecie ... eeee ... nie ma sensu smucic i tak bylo warto... choc wcale nie byla taka sliczna ... ale te oczy ...
Znalem kidys taka jedna ... oczy w kolorze mlecznej czekolady ... Boze jaka ona byla piekna, niestety nie moja ... prawde mowiac niczyja, a szkoda. Potem byla tylko przyjazn, ale to nie to samo. Ehh kurde cagle na mnie dziala ... zadko kiedy sie takie rodza, ale to i lepiej bo swiat by splonol ...
Osobiscie preferuje zielone, oczy znaczy sie, jest w nich magia elfow !!!!
PS. Ja mam ruzne zalezy od kata padanie swiatla ale zazwyczaj niebieskie
Posted: Sat Sep 11, 2004 9:41 pm
najlepiej kumpel nosi soczewki powiekszjace...i ma fajne wzorki...ma nawet takie jak kot...he....ale wracajac do tematu....ja nie wiem co sie ze mna stalo...poznalem kamile i raptem sie zmienilem....mniej przeklinam, nie ogladam sie za WSZYSTKIMI fajnymi dziewczynami na miescie....nie podrywam kazdej nowo napotkanej....nawet kumpel mi powiedzial ze sie zmienilem...przychodzi mi na mysl piosenka dzemu "czlowieku co sie z toba dzieje", albo "kaczor cos ty zrobil"....tylko ze w tym drugim przypadku bedzie "kamila cos ty zrobila"....
To normalne ... nich zgadne dala ci kosza, czy jeszcze nie prubowales szczescie, tak czy inaczej przejdzie, albo bedzie bolalo, a potem i tak przejdzie. Tyle jest pieknych kobiet naokolo, szkoda ze lato sie konczy. Niema piekniejszych (i zarazem bardziej okrutnych) istot niz kobiety.
Chyba ze sie myle i mam do czynienia z szczesliwym czlowiekiem!?
Jesli chodzi o cytaty to ja bym cytowal "Autsajdera" badzo do mnie pasuje.
Posted: Sat Sep 11, 2004 10:04 pm
kosza??? jak by mi dala kosza to by mnie nie bylo na forum.....siedzialbym na lozku i plakal...a poza tym odsuwam od siebie tą ponurą myśl, ze moglaby mi go dac....oczywiscie ze masz do czynienia ze szczesliwym czlowiekiem....a co do autsajdera to poszukam sobie na twradym i poslucham...moj brat to fan dzemu i mam tego pelno....
a co do kobiet...to masz calkowita racje....sa takie piekne, ale czasem potrafia niezle namieszac....
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:56 am
Mati, skończ... Mam Cie dość, z tymi Twoimi ciągłymi tekstami, powtarzającym się w każdym poście. To nie dość, że jest mało interesujące, to do tego dziecinne, i o niczym innym w tym temacie praktycznie nie piszesz. Jak da Ci kosza, to Twój problem, że będziesz płakał w łóżku, dla reszty to chyba śmieszne... Choć takie "zyciowe" i romantyczne. Ale to nie to samo.
Sorki Kei, jak zabrzmiałem zbyt poważnie
No, a co do tego, jakie kobitki sie podobają, to jest na to tylko jedna odpowiedź. Piękne, Nie ważne jest, czy jest blondynką, czy brunetką, jaki ma kolor oczu. Oczywiście każdy sobie myśli - brunetka, zielone oczy, a do tego najlepiej 90/60/90 Ale jeżeli jakaś osobniczka jest własnie po prostu ładna - to bedzie sie podobać. Choć inna sprawa, że niedawno zauwazyłem, że z tych, które właśnie uważam za atrakcyjne(hehhe) większość to blondyki. Taka mała dygresja
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Sun Sep 12, 2004 11:18 am
Ozz tym razem to masz rację i zabrzmiałeś bardzo naturalnie i odpowiednio do twoejgo wieku Nie musisz dziękować
Mati młoooody jeszcze jesteś, niedojrzały [nie żebym była stara, ale dziewczyny dojrzewają emocjonlanie szybciej, a jestes od ciebie staarsza ] Czasem się ponosi porażki, ale jakby kazdy chciał się ciąc rpzez kobiety to by miejsc na cmentarzu nie starczyło. MAsz 14 lat...szansa ze ten zwiazek przetrwa dłuuuuugie lata jest minimalna. Zmieniają się szkoły, poglądy, gusta Po prostu nie nalezy do wszystkiego podchodzic jak do sprawy na śmierc i życie. Jest wiele dziewczyn i facetów. Jak nie ta, to prędzej zy później będzie inna. Takie koleje losu...
Zresztą...w tym wieku róznice w dojrzałsoci emocjonalnej miedzy płciami są spore... Taka mijanka. Raz dziewczyny traktują uczucia powaznie raz faceci... Az w koncu przyhcoiz taki moment ze sie to wyrównuje Moze dlatego zwykle mnie starsi oczarowywali
Ozz to był flirt ale nie w 100% To truidne do wytłumaczenia...
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
NIe gosc tylko Graf, niewiem co sie do cholery znowu dzieje?
Cezmu trudne ?? Flirt "do jajec" chyba rozumiecie co mam na mysli, to tak jak by prowadzic rozmowe z podtekstami z najlepsza kumpela, niby pikantne ale i tak nic z tego nie bedzie (przynajmniej narazie).
Co do ruznic w dojzalosci to zdecydowanie prawda, ale czemu besztacie chlopaka od niedojzalych, kazdy mial kiedys 15 lat i myslal podobnie: ze to juz na powaznie, ze to prawdziwa milosc tip. potem sie konczy sa doly, zale to sie nazywa dorastanie. Po latach jak na to patrze to owszem guwniarstwo i tyle; i co z tego to naturalny proces.
Zreszta co by to bylo za zycie bez odrobiny romantyzmu?
"Nigdy niewiesz, czy pierwsza milosc byla ostatnia, czy ostatnia pierwsza." Niemam pojecia kto to owiedzial, ale to nie glupie.
Posted: Sun Sep 17, 2006 11:50 pm
hahaha...ale beke mam!!!
ale ja byłem jeszcze "młody" ... hihihi...post ma 2 lata i 6 dni jeczku, jeden z moich pierwszych...widze jak sie zmieniłem ... ahhh cudowna sprawa
ahhh. Jeśli chodzi o Kobiety to ja Wam powiem tyle: To NAJCUDOWNIEJSZE ISTOTY NA TYM ŚWIECIE!!!
hehe, taak.wtedy to był dla mnie koniec świata, a teraz sie z tego śmieje. Aczkolwiek będąc już prawie rok z dziewczyną, myśle, że bym sie załamał, jakbyśmy sie rozstali...tym bardziej, że dużo zainwestowaliśmy w te uczucie oboje. No ale trzeba dbać o TE Miłość jak o "roślinke". Pielęgnować poprostu
ps. ale miłe wspomnienie z tym postem
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun Feb 18, 2007 9:47 pm
Widzisz Mati jak ludzie się zmieniają
A ja się ożeniłem, mam dziecko i w ogóle jestem całkiem zadowolony z życia
Kobiety nadają sens ludzkiej egzystencji.
Szczęście nie jest prawdziwym szczęściem, jeśli nie dzielimy go z inną osobą (to moje słowa, nie żaden aforyzm ). Poczucie bezpieczeństwa. Przynależności. Pewności i spokoju, że jest ten ktoś. Ta osoba.
To cudowne
Pozdrawiam mężczyzn
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Sun Feb 18, 2007 10:08 pm
oj tak, ludzie się zmieniają, widać to chyba dość dobrze po tych postach moich Kobiety to cudowne istoty i można by o nich gadać godzinami...oczywiście o tych porządnych damach, bo o niektórych to ... ehh...zskoda gadać
ps.wybacz, że pytam, ale masz 19 lat, żonę i dziecko? ... broń Boże nie chciałem Cie jakoś urazić
Posted: Tue Feb 20, 2007 11:43 am
Ozz wrote:
Kobiety nadają sens ludzkiej egzystencji.
Szczęście nie jest prawdziwym szczęściem, jeśli nie dzielimy go z inną osobą
Obecnie jestem w stanie wolnym ale zgadzam się z tym w 100%. Jak żyć bez nich? Nie da się po prostu.
P.S. Gratulacje Ozz .
[ Dodano: Wto Lut 20, 2007 11:48 am ]
P.P.S. Wracając może trochę do tematu, a może i nie. W życiu widziałem dwie dziewczyny tak piękne, że dech zapiera. Jedną w jakimś sklepie z ubraniami i widziałem ją tylko raz, a druga jest w moim wieku i chodzi do tej szkoły co ja. Teraz spędzam godziny na oglądaniu zdjęć z wycieczki międzyklasowej i szukaniu jej . Co jedna dziewczyna może zrobić z psychiką to aż dziw bierze .
_________________ "Tak naprawdę ważna jest tylko chwila"
"Człowiek jest lepszy gdy się śmieje"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum