Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Ten temat jest dla tych co mają w danej chwili doła. Opisz swój problem, a my spróbujemy ci coś doradzieć, pomóc! Nie bój się, klawiatura nie gryzie (chyba)!
Posted: Fri Nov 21, 2003 9:23 pm
hehee...takiego doła jak ja łapią prawioe wszysc yw moim wieku..a wiec..dlaczego rodzina nby tak bliska naszemu sercu i duszy zarazem jest nam taka daleka...
Przykro mi, że Nimrodel nikt nie pomógł. Ale ja teraz jestem tu z innego powodu. Sam wpadłem w sidła własnego tematu. Otóż pozbyłem się złudzeń - ona mnie nie kochała. Jak wy to robicie. Wielu wokół mnie ma szczęście w miłości. Ale nie ja. Zresztą nie zwracajcie na mnie uwagi. Ostatnio już mi życie zaczęło się sypać.
Why the end always hurt? Why?! Why!!!!!!!!!!! I want die now!!!!!!!!!!!!
Posted: Sun Nov 23, 2003 8:13 pm
hm ja trwam w miłości na odległość prawdziwa miłość, planowana przyszłośc, za rok, dwa ślub... i widywanie się 2 razy w roku to boli...
dlaczemu Polska jest taka długa i szeroka?
_________________ It's getting dark, too dark to see
Feels like I'm knocking on heaven's door...
Posted: Tue Nov 25, 2003 8:46 am
Morgul wrote:
Przykro mi, że Nimrodel nikt nie pomógł. Ale ja teraz jestem tu z innego powodu. Sam wpadłem w sidła własnego tematu. Otóż pozbyłem się złudzeń - ona mnie nie kochała. Jak wy to robicie. Wielu wokół mnie ma szczęście w miłości. Ale nie ja. Zresztą nie zwracajcie na mnie uwagi. Ostatnio już mi życie zaczęło się sypać.
Why the end always hurt? Why?! Why!!!!!!!!!!! I want die now!!!!!!!!!!!!
Ech rozczarowania w miłości są straszne, pzeżyłam nie jedno. Też mogłabym tak powiedziec, że wiele osób wokół ma szczęście w miłości,a ja nie... Ech znów się zakochałam i znów nieszczęśliwie. A moze wręcz przeciwnie. Mam stałą huśtawke nastrojów. Można zwariować. Dobrze, ze mam przyjaciół.
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Fri Dec 05, 2003 10:58 pm
Nie moge powiedziec ze nie jestem wyjatkiem. Mnie tez to wiele juz razy dotykalo. Ale wyciagam jeden wniosek... Moze jak dorosne bedzie ich wiecej. Kazde takie doswiadczenie czegos przeciez nas uczy. Kazde spotkanie dajne nam pewnosc siebie, buduje obraz naszej osoby w oczach innych. Z kazdym nastepnym razem i bedziemy latwiej nawiazywac kontakty i latwiej bede nam przechodzily rozczarowania. Widac taka kolej rzeczy by bedac malym cierpiec... Bedac wielkim cierpiec ze nie jest sie malym... Ostatni raz rozczarowalem sie tydzien temu. I powiem ze nie jest mi zle z tego powodu... Uczucia przechodza jak pory roku... W gruncie rzeczy... zawsze bedzie nastepne... Oby...
_________________ "We Are Shape By Faith Just As We Shape It"
Posted: Sat Dec 06, 2003 1:14 pm
hehe...co to w ogóle jest miłosc...ja nie wiem szczerze powiedziawszy..hehe...
A uczucia... sa jak wiatr...nie mozesz dotknąc..ale czujesz...co do reszty to niezbyt potrafie sie wypowiedziec..
Posted: Sat Dec 06, 2003 6:18 pm
Jedna podsawowa rzecz...trzeba wierzyć. Wydawało mi się, ze moje uczucie ejst niespełnialne, a się spełniło. Znamy się niecałe pól roku, widzieliśm się raz a się kochamy. Może trudno w to uwierzyć, ale tak jest. życzę wszystkim powodzenia w miłości :wink:
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Mon Dec 08, 2003 6:00 pm
Zabronili mi trenować sportu ze względu na moją wadę/ Ona w cale nie jest taka duża!!! Ja nie moge. A jacyś koszykarze z Prokom Trefl mogą uprawiać sport w soczewkach ,bo kase zarabiają- to wszystko nie fair.
Czuje ,że za chwile sie powiesze
NIE NAWIDZE LEKARZY!!!
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
Posted: Mon Dec 08, 2003 6:08 pm
Wniosek... Zmien lekarza. Jesli inny powie to samo to faktycznie nie mozesz. Wiesz... Tu nie chodzi o to by zrobicTobie przykrosc, tylko chodzi o twoje bezpieczenstwo. Moj kolega ma problemy ze stawami i zabroniono my grania w siatke, na szczescie cholpak kapnal sie w odpowiednim momencie i moze jeszcze ruszac nogami. Wiec najpierw pomysl a potem osadzaj...
Posted: Mon Dec 08, 2003 6:14 pm
Tyle ,ze w danym okręgu jest tylko jeden lekarz sportowy i tylko on moze wydac taką karte, na której zresztą mam napisane ,że jestem niezdolna. Tyle ,że moja mama zapytała innego okuliste, który powiedział ,że jeszcze nie mam aż takiej strasznej wady(podobno siatkówka mi sie nie odklei), ale kobita ze sportowe i tak mi nie chce dać!!! Jeszcze nawet trenerce nie powiedzialam a w tym tyg. wyjezdżamy- :cry: NO I CO JA TERAZ ZROBIE!!!!!!!!!!
Posted: Mon Dec 08, 2003 7:31 pm
Dorosniesz i przestaniesz zachowywaywc sie jak pokrzywdzone dziecko. Nie jestes tu wyjatkiem. Wieku ludzi chce a nie moze. Jesli masz potrzebe tak wielka uczestniczenia, grania, to niestety, trzeba znalezc inne wyjscie dla tych emocji. A lezkae sa po to by ich sluchac. Mowi sie trudno ale zyje sie dalej... Nie bedziesz chyba caly czas plakac z tego powodu, prawda? A siatkowka dla oka to jednak wazna rzecz.
Dzięki Teluumenie... Choć twoje słowa czasami denerwują, jest w nich tyle prawdy i mądrości. Ale popełniłeś jeden błąd. Ja nigdy nie płaczę. No może prawie nigdy. To nie była rzecz warta łez. Trudno było się pogodzic, ale czasem niestety trzeba. Ostatni raz płakałem (ze dwie lezki) jak na 1.11 zmarła moja prababcia.
A co do twego pytania Strażniku, żeby zmienić avatar wejdź w profil i na dole będzie pewne miejsce, gdzie należy wpisać adres. Adres uzyskujesz przez kliknięcie prawym przyciskiem na obrazek i wybraniu opcji właściwości. Tam będzie taż wpisany adres, a ty tylko go skopiujesz i wkleisz do tamtego miejsca w profilu. Na koniec wciskasz wyślij.
Upsssssssss........... Nie pomyślałem. Jak widać nie jestem dobry w myśleniu.... Ale i tak zawsze cenię twoje słowa, bo choć czasami nie wszystko się rozumie, to i tak jak się ktoś zastanowi (robi to ktoś?) to zobaczy w nich prawdę. Tak mi się wydaje.... Wyszedłem na głupka i tyle. Co tera ludzie sobie pomyślą?! Ja to mam dylematy....
Posted: Wed Dec 10, 2003 2:06 pm
Dzięki Teluumen... Ja też cenie twoje słowa ,ale staram się nie płakać. Na szczęście wszystko wczoraj rozwiązało się pomyślniei moge dalej to robić (zdecydowanie nie grać). Jestem szczęściem ,jeśli można tak nazwać mój obecny stan.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum