Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Dec 27, 2007 3:56 pm
nie wiem co powiedzieć. nigdy nie przywiązałem się tak mocno do żadnego zwierzęcia. dla mnie to abstrakcja. ale tak czy siak współczuje Ci. 3maj się ;*
_________________ // Bowiem Tak Łatwo Ogłosić Się Bogiem - Jednym Słowem
Potem Opaść Wzdłuż
Bloku Okien
// Zawsze Szybko Umierają Tacy Jak Ja - Tacy Sami Choć Ciągną Inny Nitki Kolor
Z ukochanymi zwierzętami tak jest. Mnóstwo radości, ale kiedy odchodzą smutek nie do opisania, często większy niż przy stracie bliskiego człowieka. Bo też taki zwierz często staje się bliższy niż jakikolwiek człowiek.
Milvuś trzymaj się...
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Wed Jan 02, 2008 1:33 am
czuję się nikim, zerem...chyba minąłem się z przeznaczeniem i ze szkołą tak bym chciał cofnąć czas o jakieś 8 lat i stworzyć to czego mi teraz tak brakuje tak bym chciał się zmienić, a nie mogę...
eh żałosny
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Thu Jan 03, 2008 7:44 pm
Nie mam doła, ale zła jestem. Dobra rada: nie bawić się nigdy w pogotowie emocjonalne dla przyjaciółek, jeśli się człowiek kumpluje z ich drugą połową... Zawsze można wyjść na idiotkę
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:25 pm
w tym, że zostałam trochę wmieszana w ich sprawy, a wtedy dzieją się różne rzeczy... np. wysyła się nieprzyjemnego sms-a o nim jemu, zamiast jej... a potem się okazuje, że kontekst jego niefajnego zachowania, które komentował ten smsa, przynajmniej rochę go usprawiedliwia... ;P i sie wychodzi na idiotke
Wczoraj miałam tyle energii a dzisiaj przygasła...
Jutro wybija termin decyzji o zmianie klubu.Ale szkoda ludzi z którymi jestem w bardzo dobrych kontaktach...i jeszcze mój wieczny problem z podejmowaniem decyzji.Kiepsko
W dodatku wydaje mi sie że wkurzyłam kogoś,a chciałam pomóc.A jest to ostatnia osoba z jaka chciałabym mieć jakiekolwiek nieporozumienia.I nigdy ich nie było.
Kijowooo...:(
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
Posted: Tue Jan 15, 2008 11:58 pm
Tinuviel15 wrote:
utro wybija termin decyzji o zmianie klubu.Ale szkoda ludzi z którymi jestem w bardzo dobrych kontaktach...i jeszcze mój wieczny problem z podejmowaniem decyzji.Kiepsko
a chcesz zmienić?
Tinuviel15 wrote:
W dodatku wydaje mi sie że wkurzyłam kogoś,a chciałam pomóc.A jest to ostatnia osoba z jaka chciałabym mieć jakiekolwiek nieporozumienia.I nigdy ich nie było.
na pewno się wszystko ułoży, tylko trzeba rozmowy pewnie drobne nie porozumienie
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
utro wybija termin decyzji o zmianie klubu.Ale szkoda ludzi z którymi jestem w bardzo dobrych kontaktach...i jeszcze mój wieczny problem z podejmowaniem decyzji.Kiepsko
a chcesz zmienić?
Ja proponuję rozważyć wszystkie za i przeciw. Może za pomocątego schematu:
_________________ Wielki Optymista
Moje posty nigdy nie wyrażają w całości mojego zdania, gdyż w danej chwili nie wszystko potrafie ubrać w słowa...
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
inuviel15 napisał/a:
a chcesz zmienić?
no...właśnie nie jestem pewna.Ale na pewno wiem że pójdę porozmawiać z tamtym trenerem i wtedy rozważę wszystko.Bo...dziś nie poszłam
Mati_00 wrote:
Tinuviel15 napisał/a:
na pewno się wszystko ułoży, tylko trzeba rozmowy pewnie drobne nie porozumienie
Dzięki.Mam nadzieję.
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Już było dobrze.
A dzisiaj znowu.
Po prostu zaczęłam nagle, zbyt dużo, zbyt smutno myśleć o Lucku. A poza tym, kiedyś idealnym lekiem na zły humor było kocie futerko, różowy nosek i poprzytulanie się do kici. A teraz nie ma już tego cudownego remedium, więc cały dzień ryczę. I po prostu nie mogę przestać, bo wszystko mi o Nim przypomina. A jak się uspokoiłam to mama wysłała mnie na balkon, żebym przyniosła trochę pietruszki, która rośnie tam w doniczce, a ja niepatrznie rzuciłam okiem na Lucusiowy grób. A raczej na ubitą ziemię, placek bez trawy.
Tęsknię za nim tak potwornie, że ... No, nawet nie wiem, co mam napisać, bo nie umiem. Życie bywa tak beznadziejne, że szkoda gadać i nawet mi nie mówcie, żebym się trzymała i myślała pozytywnie.
CHCĘ DO LUCKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Po prostu zaczęłam nagle, zbyt dużo, zbyt smutno myśleć o Lucku.
Milvuś,co ja Ci powiem.Chyba tylko tyle że czas leczy rany.A przynajmniej zabliźnia.Pomyśl o kotkach,które będziesz miała-nowa radość.
Tinuviel15 wrote:
Mati_00 napisał/a:
inuviel15 napisał/a:
a chcesz zmienić?
no...właśnie nie jestem pewna.Ale na pewno wiem że pójdę porozmawiać z tamtym trenerem i wtedy rozważę wszystko.Bo...dziś nie poszłam
I zrobione .Wszystko(na razie) lepiej niż myślałam.Mam dwa treningi w nowym klubie i jeden u siebie,przynajmniej jakieś pół roku.Ale na razie nie myślę co będzie wtedy.Dobrze jest
Posted: Thu Jan 31, 2008 6:30 pm
nie mam doła, ale lenia i zniechęta...
z 9 egzaminów napisałam już 7, o 6 wiem, ze zdałam. jutro mam hydrologię i po prostu nie mam już ochoty się uczyć. od 3 tygodni codziennie usiłuję coś przyswajać. tego od czego zaczynałam już nie pamiętam. jałowa taka nauka.
no i biorytm mi spada ;P
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum