Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Masz dola? - podziel sie!
Author Message
Esk 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Sat Jul 24, 2004 6:45 pm   

A ja wam powiem, że świat jest okrutny, dzieci w Afryce głodują, a nas prześladuje stront-90 w sałacie, tudzież inne rakotwórcze paskudztwo w serkach śniadaniowych.

I gdzie tu sprawiedliwość?

No dobra, moje narzekanie jest nie do końca sensowne, ale mam ochotę ponarzekac i nikt mi tego nie zabroni. Zwłaszcza w takim topicu, gdzie mam prawo robić to legalnie.

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Sat Jul 24, 2004 7:09 pm   

jak zwykle udałam sie na obóz.. tyle, ze teraz znalazłam na nim swoja druga połowkę.. dalej wiadomo.. rozstanie.. Bydgoszcz i gdansk dziela spore odległosci... :rip: :/ :(

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Sat Jul 24, 2004 7:15 pm   

No a ja dopiero jade na obóz za 9 dni i co ciekawe niestety znajde tam swoją druga połowe :) znaczy się taką z którą mnie odległość już podzieliła jakiś czas temu - pocieszające co ? ;]

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Sat Jul 24, 2004 7:22 pm   

A ja mam znowu takieog dola-mam miesnie jak zabie pięty, a nie mam siły cwiczyc. I tu sie zamyka blędne kolo, bo ja musze mieć piękne mieśnie zeby czuc sie komfortowo i zeby wzbudzać respekt. Niewiem co robić moze się dopingami nakarmie... :hmm: ja nie mowie ze chce jakas tam pakerowa byc, ale mięśnie trzeba miec zeby nie byc flakiem na przyszłosć... A jakie ćwiczenia sa najlepsze na parie mieśni nóg i brzucha?
Oto caly mój dol-niezbyt poważny jak na tą calą reszte ;) ale dol to dol. Ja osobiście mogę sie tylko w ten sposob zycia przyczpeic że jst cholernie nudne, ale nic poza tym. :) i co, niby ot ja depreche mam, co?

Ja chcę mieć piękne mieśnie :!:
Siemanko. Wam wszystkim zyczę by wasze problemy zostaly rozwiazane. :)

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Sat Jul 24, 2004 7:37 pm   

No to innej rady nie ma jak pochodzić troche na fitnes, leki tu nie pomoga, a na takim fitnes i schudniesz troche i mięśni ładnych nabieżesz - wkońcu trzeba jakoś wyglądać. Chyba że Ci się wcale nie chce - to już większy problem - wtedy nalezy na fitnes iśc raz i twierdzic że się codziennie chce przychodzić, a najbardziej cię hantle interesuja - wtedy pokażą Ci wszystkie najlepsze ćwiczenia a ty sobie je możesz w domku powtarzać.
Ps. Jak na mój gust to żaden problem...

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Sat Jul 24, 2004 7:53 pm   

O, dla mnie wielki problem :D chce jakos respekt wzbudzać i czuc sie bezpiecznei, ale najgorsze jendak jest to, ze jestem dabelnie leniwa... ;)
:hmm: na fitness to mi kasy brak... Moze z hantelkami pocwicze, albo nabiorę jakiejs motywacji (np. jak bede miec ladne miśnie to ta ** wredna zdrajczyni falszywa jedna [spawa nie dotyczy forum] nie bedzie juz ladniejsza ode mnie) taka motywacja to juz cos. Zrestza, z piekna, boska figurą (oj te marznia, ich najwiekza wada jest to ze rzadko sie spelniaja) bee miec lepze samopoczucie (w zdrowym ciele zdrowy duch) i bede sie bezpiecnziej czuc (moglabym sie łatwiej obronic przed ewentualnym napadem). Bez tego wszystkiegozostaje flak a to juz problem, chociaż zapewne nie tak poważny jak inne opisane tu ale narazie wiekszych zmartwien nie mam, moze bede mial jak znowu do szkoly pojdę...

A! Mam zmartwienie-choiz o te wakacje. Są strasznie krotkie, wcozraj byl koniec roku skzolnego a jutro jest początek... Ech to zycie... No-juz na nic nie moge narzekac :)
Siemanko!

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun Jul 25, 2004 10:02 am   

Frost nawet mi nie przypominaj że za miesiac początek szkoły :/ Wczoraj w wielce radosnym nastroju poszłam sie zaopatrzyc w podręczniki :/ I tu nadeszła starszna prawda, ze w tym roku czeka na nas 20 lektur :/ Makabra ;) Do tego na matmie same koszmary, prawie same nowosci :? A juz miałam nadzieję, ze rpzynajmniej na tych fajniejszych przedmiotach jakos przetrwam z usmiechem 8) Ale spoko, dół to ejszcz nie jest...będzie ja dojdę do "Nad Niemnem" :lol:

Esk nie martw się :hmm: Jedz sobie serki i inne rzeczy, bo w dzisiejszym swiecie wszedzie czyhaja jakieś paskudztwa :?

B. Leśmian

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Mon Jul 26, 2004 9:01 am   

heh,,, miesnie swoja droga.. tak same sie nie wyrobia..
ja od 4 lat jeszcze góry i.. jeziora mi sie juz nudzuły.. niw załuje.. wyprawy w góry, piesze wycieczki kształtuja jak nic mioesnie nog i ud.. brzucha wystarczy podtrebiwac smiejac sie... tam własnie od tego miałam zakwasy .. ale terasz kiedy nie jest mi do smiechu nie robie ic.. 8)
co do wyjezdzania .. od 3 lat przyzekam sobie ze nigdy wiecej w óry.. ale jak widac.. jeszcze troche tam pojezdze :lol:

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Mon Jul 26, 2004 9:07 am   

Chlip, chlip, ja nawet w gorach nie bylam, za ot morza mam juz dosyc (mieskzam w Malborku)... Chodz na spacery, dlugie, z psem-a rezultatow nie widzę ja nie mam cierpliwosci... :( chlip, chlip... chyba zrobię 500 brzuszkow i dokladnie tyle przysiadow, chociaż wysiadę w pierwszej 30, a zemdleję przy 100... Ale sie wtedy pikne mięśnie wyrobia, nie ma co, zebym tylko mogła potem przez tydzien jeczec ze zakwasy mam... A trzeba zacząc od razu, nie ma stopniowo, stopniowo nicnie daje... Chlip, chlip...
Pozdrawiam.

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Mon Jul 26, 2004 9:16 am   

Oj, Frotka, czy ty nie przesadzasz? mówiłaś, że jesteś nienajszczuplejsza, wyobraź sobie że do 5 klasy byłem tłuściochem... Ale to dlatego, że jestem grubokościsty... Ważę 60 kilo, a wyglądam jak wyglądam... Względem Robala... Lepiej nie będę pokazywał jego zdjęcia, zwłaszcza że zrobiłbym to bez jego wiedzy, ale on waży 65 kilo, a wygląda na o wiele chudszego... Bo ma drobne kości... Tak więc ażtak bardzo nie przesadzaj z figurą... Zapewne masz nawet tylko takie wrażenie, to normalne... Dużo dobrze wyglądających dziewczyn ma takie kompleksy, chcąbyćkościotrupami, ale nie rozumieją, że kościotrupy wcale dobrze nie wyglądają... Bądźsobą, w końcu każda potwora znajdzie swojego amatora, bez względu na wygląd... Ale mięśnie zawsze warto wyrobić, by mniej siępóźniej męczyć...

Esk 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Mon Jul 26, 2004 9:24 am   

Morgul wrote:
Dużo dobrze wyglądających dziewczyn ma takie kompleksy, chcąbyćkościotrupami, ale nie rozumieją, że kościotrupy wcale dobrze nie wyglądają...

Oj, Morgul, nie popisałeś się tu znajomością kobiecej natury :green: Kościotrupem nikt nie chce być, co najwyżej można być naturalnie chudym, bądź zachorować na anoreksję, ale to już inna bajka ;)

Morgul wrote:
Bądźsobą, w końcu każda potwora znajdzie swojego amatora, bez względu na wygląd...

A tu się zgadzam :)

Poza tym ja Frost Lady rozumiem, sama chcę poprawić swój wygląd, mieć ładną sylwetkę :) Moja mama kupiła kiedyś z jakimś pismem płytę z aerobikiem, teraz regularnie ćwiczę i bardzo dobrze mi z tym ;) Oczywiście trzeba było najpierw pokonac lenistwo, co zajeło mi kilka długich miesięcy...... :P

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Mon Jul 26, 2004 9:27 am   

Ja też mam poteżne kości (co widać po przegubach i palcach, a recę mam naprawde szczuple) ale do tego ten wydatny brzuszek i niezbyt ksztaltne nogi. Waga to już mniej ważna, mogę wygladać na szcuzplą i ważyc 100 kilo niz ważyc 40 i wygladac jka paczek :)
Miesnie sa przydatne chocby i na WF. Mnie zawsze bolało ze jestem najgorsza w klasie z WF, a do druzyny mnie abolutnie zawsze wybierali ostatnią, przez co sie raz niemal poplakalam, ale można sie przyzwyczaic. U nas w klasie byly niejako bardziej puszystke (no ja ni jestem puszysta tylko mam lekka nadwagę ;) ) a i tak byly lepsze z WF przez lepsze umiesnienie. Fakt ze 2, 3 lata tmeu potrafilam całe wakacje przesiedziec w domu...
No, kościotrupem toi ja nie chcę byc, ale chciałabym być wysokai smukła jka brzoza i nic z kozą.:lol: wspolnego... :) (oczywiscie uważam ze koza to mile i sympatyczne zwierzę)
Mam qrde kompleksy, jak każda dziewczna w moim wieku, ale moje nie są ażtak przesadzone. No i te miesnie są zeby poźnij nie byc flakiem... :D
No, ale mam przecie hiskiego. Narazie to szczeiak, ale jak dorosnie to będe musiała za nim biegać... Ho, ho;D
Pozdrowienia Gienia:)

PS. Własnie Esk sie dopisala w ciagu pisania mojeog psoat :) to tak powiem: moje lenistwo nie zna granic :lol: ale popracuję, popracuję... :) :):)

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Sat Sep 11, 2004 7:49 pm   

co do miesni to z bratem ostanio zaopatrzylismy sie w sprzet do cwiczen....codziennie od 6 do 7 cwiczen po 10 razy kazde....potem fajnie lapki sie trzesa....a co do lapania dola to jeszcze nie mam....ale pewnie zlapie powarzna depresje jak Kamila dami kosza...to jest powod do najwiekszego dola jaki tylko moze byc dla mnie....
No it's not!
It's the Dark side

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Sun Sep 12, 2004 12:55 pm   

Ja mam teraz takiego dola wielkiego ze przy nim moje mieśnie są piekne...

Nie wiem: kim jestem? Po co żyję? Czego chcę? ... niewiem co zrobic z życiem... I to cholernie nudnym życiem. (kurna ja sie uż oprzyszłośc martwie)
Pozdro!

Riatha 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Wed Oct 06, 2004 4:00 pm   

No więc dobrze... Mam doła jak stąd do Kanady... nie wiem, czy komus zachce się to czytac, ale musze sie wyzyc... Cholera...
czy to normalne, ze nie mogę bez niego żyć? że kocham go jak nikogo innego? że dla mnie jest ideałem? że poryczałam sie dzis na środku ulicy bo zobaczylam, ze idzie z inną dziewczyną??? Dziękuję, skończyłam.

Jan Kasprowicz

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Wed Oct 06, 2004 7:52 pm   

o to widze ze mamy ten sam typ dola....hmm...ale nie martw sie...niedlugo ci sam przejdzie...
No it's not!
It's the Dark side

Ozz 
Hooliganin

Posted: Wed Oct 06, 2004 7:58 pm   

Normalka. Trzeba sobie umieć radzić. Ja sie już przyzwyczaiłem do zwyczajnego pecha ;)
Mati niestety nie ma racji, mówiąc, że samo przejdzie, skoro tylko bedziesz go widziec czesciej, w wypadku chodzenia do tej samej szkoły, to bedzie ciezko, do tego, jeżeli az sie poryczałaś. Trzeba sobie znaleźć inny obiekt upodobań, albo cierpieć...

Pozdrf.

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Wed Oct 06, 2004 8:08 pm   

no ozz o to mi chodzilo...ze pozna jakiegos fajnego chlopaka i o tamtym zapomni....
No it's not!
It's the Dark side

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version