Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Nov 14, 2007 10:20 pm
Przytulanie mi nic nie da.
Niech ktoś za mnie zrobi połowę prac to będzie fajnie. Najlepiej tych z ludności...
W ogóle... zawsze lubiłam demografię. Wykłady są ok, wykładowca fajny. No ale ćwiczenia i ćwiczeniówka... dramat. Nienawidzę ludzi cynicznych. Nienawidzę jak ktoś zadaje złośliwe zadania. Nienawidzę czepialstwa wśród wykładowców. Nienawidzę jak ktoś wszystkich krytykuje, jest niekonsekwentny, nie potrafi powiedzieć nic miłego etc. A taka jest ta baba. Przez nią się zrażam do ludności, do moich studiów, do wszystkiego.
Nie znoszę jak prowadzący dowalają więcej niż wymaga odgórnie uczelnia (choć to i tak sporo), kiedy my mamy po 8-9 egzaminów, mnóstwo rzeczy na bieżąco do roboty.
Wiem to studia, nikt nie mówił, że będzie łatwo, ale na pierwszym roku było tyle dni nicnierobienia, tyle zmarnowanego czasu, a teraz z wszystkim nas gonią, a ja mam już dość.
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
3 grosze ode mnie.
Byłam u lekarza. Mam alergię pokarmową i zmiany nieżytowe żołądka. Piję zioła, biorę leki i mam diete! Zero alkoholu przez co najmniej 2 miesiące (a tu koncerty w perspektywie, sylwek, 18stka kumpeli...). Co najmniej. Poza tym nie mogę jesc wiekszosci tego co lubię. Przynajmniej nie bede dlugo sie meczyc, bo umre z glodu...
Muka...:(
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Fri Nov 16, 2007 10:08 am
Nimloth wrote:
Z własnych doswiadczen? Tez cos masz?
tak...mam alergię na sierści, pyłki i takie tam...nie mogę mieć kota w domu, ba! nawet nie mogę przebywać w domu w którym on żyję, po gdzieś po 1-2h zaczynam płakać i smarkać...podobnie z psami, chociaż tu zależy już od sierści...skoszona świeżo trawa też mnie "wzrusza"
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
To tak jak mój brat...niezwykle przykra dolegliwość. Przez to nie mogę mieć mojego upragnionego szczurka
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
Nimloth napisał/a:
niezwykle przykra dolegliwość. Przez to nie mogę mieć mojego upragnionego szczurka
a ja kota, którego chciałbym mieć
moja siostro tez ma alergię na kurz i siersć,i właśnie dlatego nie mam upragnionego zwierzaczka.
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
Swoją drogą coraz więcej ludzisk ma alergie rózne. Ludzkość zmierza ku zagladzie
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum