Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Mon Jul 26, 2004 9:51 pm Mała informacja
Hmmm, nie wiem od czego by tu zacząć. Mam nadzieje, że nie będzie to wyglądać, jak Do Widzenia pana Woyaru Pragne tylko napisać, że zamierzam sobie urządzić dłuższą przerwę od forum. Może to być miesiąc, może więcej. Codzienne wchodzenie tutaj... Zaczynam popadać w rutyne, a poza tym pomimo świeżej krwi brakuje w forum ducha... łatwo można je rozkręcić, ale nie ma nikogo, komu by się chciało. Także "żegnam was, już wiem, nie załatwie wszystkich innych spraw. Jeszcze raz, żegnam was, może spotkamy się." Teraz bez nagga, mnie, Nim i praktycznie Galada forum pozostaje bez moderacji, ale co tam Nic chyba nie nabroicie.
I żeby nie było. Ja nie mówie żegnajcie. Ja mówie do widzenia. Ja tu jeszcze wróće Chce życzyć wszystkim jak najlepszych wakacji, i samych fajnych rzeczy.
A do Aragornki - w przygodzie niech mnie trafi piorun i niech zgine Proszeeee
3majcie sie! I will be back!
EDIT
Aha, byłbym zapomniał. Włączam się do apelu nagga. Na wakacje olejcie kompy! Wychodźcie 'w teren" Na cały dzień To też jeden z licznych powodów mojej absencji.
Tak więc once again, baj baj (bye bye)
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Ja muszę przyznać, że jutro jużnie wejdęna forum - rozkręcam kompa Przez czas nieokreślony nie będęwchodzić na forum, nawet na neta - muszęneta sobie załatwić... Takie "małe" nieudogodnienia związane z przeprowadzką...
No ja tez sobe robie mala przerwe (2 tygodniowa z przyczyn wakacyjnych- wyjazdu )
A dokladniej to wyjezdzam w piatek a wracam tak chyba cos kolo poniedzialku z 2 tygodnie (moze podrodze jeszcze cos zwiedze (Wenecja np. )
Hmm fajnie bedzie jedyna Nienor na forum hyhy no zobaczymy
Hmm Nagg gdzies pisal kiedy wraca tylko nie moge znalsc gdzie - nie wiecie może kiedy wraca?
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Mi juz wystarczy 2-tygodniowy zastoj w Wielkanoc heh oj, Ozz-zapewniam-jak wrócisz to sie przerazisz co z forum zostało heh juz tu będize off-topic krolował...
A tak na serio-nie zgub sie w leise, nie kap się w miejscahc niedozwolonych, nie łaź po zaroslach bo lkeszcza dostaniesz (w tym roku mamy zson na kleszcza) nie chowaj sie pod drzewem w czasie burzy, nie łaź po drzewach, nie słuchaj walkmana, nie patrz w słonce (jak w ogóle słonce bedize) nie biegaj i nie skacz po polu bo noge zlamiesz, nie taplaj się w kałuzahc bo się przeziebisz, nie glaszcz cudzych psów bo cie pogryzą, weź ze soba srodek przeciw komarom, cos na uczulenie, cieple ubrnie, parasolke, płaszcz przeciwdeszczowy, kolo ratunkowe, nie zbieraj grzybow jesliich nie znasz, najleopeij wex ze sobą atlas grzybow, nie jedz lesnych jagod ani malin, ani poziomek bo dosaisz tasiemca albo glisty...
To wszystko o twoje zdroiwe. mam nadizję ze nas nie zapomnisz.
A dla wszystkich forumowiczów-takze dbajcie o zdrowie! Musicuie!
Siemka!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
No to w wakacje forum zamiera
A ja mam taką małą propozycję - moze przez całe wakacje WSZYSCY damy sobie spokój z forum i nie napiszemy ani jednego posta, ale 1 września WSZYSCY weźmiemy się do pracy i rozkrecimy to forum jak nigdy ??
Ja też opuszczę was na jakieś 2 tygodnie - wynosze się z Krakowa Pooddycham czystym powietrzem i zamelduje się w domku wypoczęta i z nowymi siłami.
Na koniec życzę Ozzowi (i wszystkim innym forumowiczom) niezapomnianych i wspaniałych wakacji, spędzonych daleko od kompa, w miłym towarzystwie
Teżuważam, że warto troche przystopować... fakt, nie mam co robić, ale mogęnie miećneta nawet przez 2 tygodnie... A jak sięnie uda go załatwić, może nawet dłużej... Na okres wakacji troche zastopujmy... Ja np. swoją sesjęRPG dla Bractwa Sith rozpocznę dopiero 1 września... Rozumiem, że dobrej pgody za bardzo nie ma, choćto zależy od miejsca i dnia, ale poczytajcie chociaż książki! Albo poćwiczcie, pochodźcie z dugąpołową, albo nawet posłuchajcie muzyki! Idźcie do kina, do muzeum! Albo cholera wie gdzie! aLe pozwólcie odpocząć procesorkowi, on też potrzebuje wakacji! Dajcie luz na wakacje! (dobra, cały ten cyrk odprawiam tylko dlatego, bo przez 2 tygodnie mogęnie miećneta i nie chcę mieć problemów z nadrobieniem strat...) Do zobaczenia za 2 tygodnie... Albo później...
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Tue Jul 27, 2004 6:13 pm
Pomysł pomysłem, ale myśle że wyjdzie on mimo woli. Nawet jeśli nie ma sesu takie nie pisanie to i tak prawie wszyscy teraz wyjeżdżają (naprzykład ja w poniedziałek), albo ma jakies inne komplikacje - forum na jakies 3 tygodnie i tak się zawiesi...
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
Posted: Wed Jul 28, 2004 11:45 am
No Ozz... Nie przypuszcząłabym, ze ty masz zamiar rozstac sie z forum.. Apele o olewaniu kompa z kolei ja olewam.. nie ma wrecz takiej opcji..
2 tyg na obozie zrobil swoje.. najgorsze byly 4 dni bez kompa.. nei wiedziałąm co robic z dloniami przywyklymi do stukotu klawiatury..
Potem jakos poszło....
Nimue :
Forum przezywało juz gorsze chwile.. wieszalo sie na miesiac.. albo i dluzej.. taki okres czasu z pewnoscia przetrzyma, choc jak kazda przerwa letnia oddziała w skutkach na Forum
Hmm Nagg gdzies pisal kiedy wraca tylko nie moge znalsc gdzie - nie wiecie może kiedy wraca?
Jestem. Wrocilem z tydzien temu, ale podczas mojej nieobecnosci burza mi popalila siec i modemy Stad poslizg. Za to pisze juz z nowego kompa, ktorego kupno bylo niezwiazane z wspomnianym zajsciem. Narazie mam malo czasu, wiec jeszcze przynajmnej do poczatku nastepnego tygodnia na forum bede sporadycznie.
nagg
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum