Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Mar 25, 2004 5:42 pm "Lord of the Rings Trading Card Game"
Czy ktoś wie gdzie mogę kupić jedną z tali.Jeśli ktoś nie wie o co chodzi to odsyłam na strone http://www.wladca-piersci...tresc=556599254. Mam nadzieje że ktoś mi pomoże, z góry dziękuje. :mrgreen:
_________________ Lord Draco
"Niech Moc Cię Prowadzi"
Zacznijmy od tego czy chesz grać czy kolekcjonować...ja kolekcjonuję i mam już bardzo pokaźne zbiory...jeśli chcesz grać to odpuść sobie...zasady są bardzo nieprzemyślane a grywalność tej karcianki pozostawia wiele do życzenia (zbierałem pokemony ,DB,MTG i Władcę i z tych czterech karcianek w Władcę grało się najgorzej...pokemon wbrew pozorom ma jak dla mnie bardzo grywalne zasady (za mało tylko kombinacji combosów)....kolekcjonuj ale nie graj..strata pieniędzy a czasem trzeba słono zapłacić za niektóry karty...parę lat siedzę w karciankach i uwierz mi na słowo...u nas w bloku (120 mieszkań) wszystko zbieraliśmy wszyscy po kolei (jakieś 25 osób) i mania na Władcę trwała zdecydowanie najkrócej ....i znowu wbrew pozorom najdłużesz utrzymał się pokemon...nikt nie był fanem bajki ale grało się zdecydowanie najlepiej.
Karty WP są zrobione jeśli chodzi o stronę graficzną bardzo ładnie...musisz uzbroić się w cierpliwość i zasobny portfel, gdyż dodatki będą wychodzić do 2007 teraz jest 8 z kolei (Siege of Gondor)
_________________ Potem F?Ťanor złożył straszliwą przysięgę.
Siedmiu synów stanęło u jego boku i chórem
powtórzyło za ojcem słowa ślubowania,a ich
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.
Posted: Thu Oct 14, 2004 7:33 pm
a tam...wszelkich zasad nauczylem sie w 1 dzien...a na drugi juz spokojnie gralem bez niczyjej pomocy....jak cos to ja mam pare kart....mam tez ciemna czesc decku na sprzedaz...jak cos to kontakt na gg lub PW
_________________ Mati - najbardziej nieprzyzwoity użytkownik tego forum by Kei
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum