Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
zaczne tak ze mam problem z logowaniem.gdy daje zaloguj wpisuje dr.Eru haslo i nadal jestem gosciem dobra wpisuje raz drugi i nic i tak w kulko dopiero gdy daje zaloguj by sprawdzic wiadomosci(czy cos takiego)operacja sie udaje.2 sprawa moze powinien powstac osobny dzial np. pomoc lub cos takiego w ktorym mogli bysmy pomagac innym i rozwiazywac problemy co wy o tym myslicie :
_________________ Na poczatku byl Eru,Jedyny,ktorego na obszarze Ardy nazywaja Iluvatarem.
Guest
Posted: Fri Apr 09, 2004 6:52 pm
ja też mam taki kłopot bo muszęr się logować dwa razy a co do tego tematu to jestem na tak chociaż będzie troche pusto bo niewidziałem dużo osób zkarżących się na coś :!:
Całkiem nie głupi pomysł z tym nowym działem(nawiasem mówiąc może będzie takrze dla fanów Star Wars[dla nie wtajemniczonych{patrz Uwaga fani Star Wars}])
_________________ Lord Draco
"Niech Moc Cię Prowadzi"
Nowy dzial narazie nie powstanie - bo foum funkcjonuje dobre parenascie miesiecy, a tematow z czysto technicznymi problemami bylo zaledwie pare...
Zreszta, wole by byly one w dziale Pytania i Zagadki.
Na twoj problem odpowiem tak - wiem, ze jest w phpbb taki problem, dziwi mnie to, ze po uaktualnieniu na wesje 2.0.8. prblm ciagle istnieje Najpostzym sposobem, jesli korzystaz z domowego komputera jest nie wylogowywanie sie, i zaznaczenie opcji "Loguj po wejsciu" wtedy zostaniesz logowany automatycznie. Jesli jednak takie rozwiazanie jest niedopuszczalne, to przykro mi, ale nie potrafie Ci pomoc. Nie jestem programista, a php znam na tyle by wprowadzac kosmetyczne zmiany...
Ja mam lepiej. Zawsze zaznaczam automatyczne logowanie i - bez zmieniania nic w cookies - czasami loguje mnie automatycznie kilka razy z rzędu, a czasami nie.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum