Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Dec 27, 2004 1:54 pm
W zyciu się tak nie objadłam Wczorajszy dzien to był rekord... Dzisiaj wstałam z łozka i ani troche nie czułam głodu a smakołyków tyleee zostało... ach...
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Mon Dec 27, 2004 3:30 pm
Właśnie, Nazg! Jak mogłam zapomnieć o żarciu! Chociaż przyznam, że rok temu było ze mną gorzej! Ale nie obyło się od maminych pytanek "Zjedz pierożki, a może ciasta? Nalej sobie barszczyku" Tak więc żarcia mnóstwo!
Dobrze, ze juz koniec... przynajmniej nie bede zmuszana do pochłaniania masowo tych potraw To jak myslicie? Na ile kilo szacujecie swoj przyrost masy ciala przez te swieta?
_________________ ...Moc drzemie w nas samych...
...Nie ma potrzeby wyciągać rękę po pomoc innego człowieka...
...Jesteśmy samowystarczalni...
Posted: Mon Dec 27, 2004 3:58 pm
Hehehe... moja mama dostała wagę pod choinkę, więc jestem na bieżąco. Np. od soboty wieczór do nd. po południu 1,1kg Tyle, ze ja szybko wracam do normalnej wagi Spodziewam się braku przyrostu... A szkoda...
Posted: Mon Dec 27, 2004 8:17 pm
przyrost wagi? gdzies kolo 100 kg...nie widze moich stop jak stoje bo mi brzucj zaslania...a tak na serio to szacuje gdzies kolo 2 kg...na sama mysl o jedzeniu juz mi jest niedobrze...
umieram...eeee.... ....czemu mama zrobila tyle pysznosci...bleee...
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
a ja bylem lekko przeziebiony i jadlem bardzo malo
co do swiat to fajne bo pierwsze w nowym domu choinka byla taka sobie bo kupowana jakies 3 godziny przed wigilia a i ubrana byla skapo (tak na oko to bylo z 20 babek tylko i jakies 3 lancuchy i zadnych swiecidelek - ale tak naprawde mi to nei przeszkadzalo
Jedyna sprawa jaka mi sie nie podobala to rozmowy moich dzaidkow z moja babcia - gadali ciagle o chorobach a raczej o swoich przezyciach co do nich . a potem moi dziadowie odeszli od stolu i poszli do telewizora ogladac "Europa da sie lubic"
a tak wogole to swieta mi sie calkiem podobaly
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
No widzicie, a ja chcę przytyć, a nie mogę, abu . Co gorsza, teraz prawie nic nie jem, bo jestem trochę chora i mam gulę w gardle ... abuuu...
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Wed Dec 29, 2004 6:58 pm
No własnie ja tez chce przytyc... Mam spora niedowagę i te pare kilogramów sprawiłoby mi przyjemnosc Ech... czasem mam wrazenie ze odchudzenie sie jest prostsze niz działanie odwrotne... Podziwiam skoczków narciarskich, którym udało sie rpzytyc i nie stracic formy...
No własnie ja tez chce przytyc... Mam spora niedowagę i te pare kilogramów sprawiłoby mi przyjemnosc Ech... czasem mam wrazenie ze odchudzenie sie jest prostsze niz działanie odwrotne... Podziwiam skoczków narciarskich, którym udało sie rpzytyc i nie stracic formy...
Hehe . Skoczkowie po prostu jedli dziennie dwa ziarenka groszku zamiast dwóch . Ale fakt, działanie odwrotne jest trudniejsze, 'się nie da' . Nawet jedząc jak smok
Ale, niestety, nie mam w życiu TYLKO takich problemów
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum