Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Jul 21, 2005 1:37 pm Letnia naprawa forum
Dziś dokonałem gruntownej naprawy skryptu forum. Skasowałem wszystkie pliki, które do tej pory łatałem dzielnie co jakiś czas. Skłoniło mnie do tego dziwne funkcjonowanie forum. Okazało się, że trzeba było dokonać synchronizacji baz danych - nic strasznego
Wiele kłopotu wywołał zapewne mod, który zainstalowałem parę dni temu (przepisujący adres URL ze zmiennych .php na stałe .htm) Bardzo mi na tym zależy - zaraz jeszcze raz instaluje to. Zobaczymy, jeśli problem znowu się pojawi - pomyśle. Jako, że w weekend jade na urlopik tygodniowy, to nie wiem, czy uda mi się ewentualne usterki usunąć przed wyjazdem. Postaram się takowoż
Ze wstępnych testów wynika, żę wszystko gra. Jednak proszę o informowanie mnie o wszelkich odstępstwach od nrmy w działaniu skryptu. Problemy mogą się niestety pojawić podczas mojej nieobecności - a wtedy nic nie zrobię. Im szybciej wyjdzie na jaw, że coś szwankuje, tym lepiej
O! dzięki za info. ikonek nie przegralem - fakt. Nienor, nie wiem, czemu nie możesz tutaj pisać - nie mam już czasu badać tego - przepraszam. Napisz na Shoucie, czy wywala komunikat o braku uprawnien, czy poprostu nic sie nie dzieje. Technicznie odpowiadać powinnaś móc.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum