Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
No baaa... oczywiście, że Ulairich . A ja wiem, jak bym zareagowała -----> "Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzggg"
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:40 pm
jakbym nazgula spotkal to byloby tylko cos takiego:
-No siemasz Mati...
-No siemasz...gdzie dziś idziesz na jakiś melanż?
-A dziś to na maniurki z Witchem ide...moze sie przylaczysz?
-Spoko ziom...tylko musze skoczyc oddac Khamulowi kase za wczoraj i juz ide...
-To ja ide po Witcha...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:53 am
No to mamy tu chyba fanklub Nazguli, bo ja też mam do nich odrobinę słabości.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Fri Dec 24, 2004 1:34 pm
westernes wrote:
[ Dodano: Pią Gru 24, 2004 1:47 am ]
wiecie że nazgule wcześniej byli ludzmi
[ Dodano: Pią Gru 24, 2004 1:50 am ]
ba nawet KRÓLAMI
To żadna sensacja. Jesteśmy przecież na forum tolkienowskim.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Sat Dec 25, 2004 11:15 am
A wracając do głównego tematu, to wcześniej to taka dygresja zapewne, to ja tak uważam, że Uruk-hai są bardzo ludzianymi przeze mnie debilami. A co? Wy ich nie lubicie?
_________________ ...Moc drzemie w nas samych...
...Nie ma potrzeby wyciągać rękę po pomoc innego człowieka...
...Jesteśmy samowystarczalni...
Posted: Sun Dec 26, 2004 12:13 pm
Uruki osobiście podobały mi się, ale na filmie, więc jest to połowiczna ich ocena w porównaniu do Nazguli.
No Westernes, przesadziłeś hehheheh ... Uruk-hai byli ok, ale to nie to, co Nazgule... taki sentyment do wzbudzających grozę , czarnych postaci na czarnych koniach o czerwonych oczach... byli bardziej, hmmm, malowniczy?:P
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Sun Dec 26, 2004 5:16 pm
jakbym zobaczyl takiego uruk-hai na swej drodze...to bym mu je***l z banki...potem zalozyl mu potrojnego nelsona i jeszcze raz nim o beton je***l...a z takim nazgulem?...uuu...jakbym byl pod postacia ludzka to bym spieprzal gdzie pieprz rosnie...ale kazdy wie ze nazgul nie boi sie nazgula...:]...co nie NAZQ?
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Platon
Guest
Posted: Mon Dec 27, 2004 11:53 am
No Nazgule otaczała specyficzna aura, która stawia je jednak wyżej od Uruk-hai.
Ten dreszcz emocji.
Posted: Mon Dec 27, 2004 11:56 am
Anonymous wrote:
No Nazgule otaczała specyficzna aura, która stawia je jednak wyżej od Uruk-hai.
Ten dreszcz emocji.
To naturalnie był mój post. Świąteczna nietrzeźwość.
No ładnie, Tamaya, łaaaadnie...
Jasne Mati, z tym że ja NazG jestem, a nie NazQ, heheh ;D... to była tylko taka mała dygresja...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum