Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:17 pm
Pech chciał ze akurat 11 wyjeżdżam z moim teamem w góry i mnie nie będzie...a Krakon jest genialny i polecam wszystkim....bardzo żałuje że mnie nie bedzie. Byłam w tamtym roku. Znaczy dla RPG'owców i wszelkich fantastów...
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
Hm... ja bym sobie poszła, tylko pytanie, czy wtedy będę u sisterki... Jeśli tak, to spoxik, jakoś się wkręcę . Już zbyt długo nie byłam na zadnym konwencie
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Mon Mar 07, 2005 4:09 pm
Kurcze. Wszyscy mają ten sam problem. No i u mnie to samo. Drugi koniec Polski. Nie wiem może się pojawię bo wiem że warto. Ale jednak chyba zadaleko:(:(:(
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:23 pm
Hm...to chyba będzie nudne jak powiem ze będe na 100% i że byłam w tamtym roku (powtarzam się chyba ) - cóż ConQuest jest według mnie najlepszym konwentem i warto na niego jechać choćby z tego względu że ponoć jest ostatni - Ci którzy nie byli i nie pojadą teraz, mogą do końca życia słyszeć opowieści o wspaniałym konwencie konwentów który kiedys był i żałować że zaprzepaścili taką szanse
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum