Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Dec 16, 2004 1:56 pm Kórego ze złych charakterów nigdy nie chcielibyście spotkać?
Ja nigdy w życiu nie chciałbym się spotkać z Morgothem, ponieważ trzeba mieć na niego jakiś sposób. Po za tym był on o wiele bardziej okrutniejszy od Saurona. Nigdy nie dotrzymywał danego słowa więc pewnie by mnie od razu zabił. Nie chciałabym także spotkać Nazgula, bo wiadomo czym to się może skończyć. A wy kogo z Czarnych charakterów ( wyłączając Szelobę i Ungoliantę) nigdy nie chcielibyśćie spotkać????
Ależ ja bym chciała spotkać wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Thu Dec 16, 2004 6:47 pm
ja wlasnie chcialbym spotkac nazguli..sprawdzic czy dalbym rade ich piskom...pewnie nie no ale coz...zawsze mozna probowac...a tak na serio to nie chcialbym spotkac sie z
Balrogiem..ani to z nim pogadac ani mu wpie....ć bo to ogniem daje od niego..i tylko drzec morde potrafi...a tak to moglbym wszystkich spotkac na swej kretej drodze
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:30 pm
Chyba zależy w jakim by byli nastroju ci bad guys gdybym ich spotkała.
Ale napewno nie chciałabym stanąć w oko w oko z wściekłym Balrogiem, Szelobą i praktycznie z każdym. No chyba, że z bezpiecznej odległości jeśli takowa istnieje.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Sat Dec 18, 2004 11:47 am
Salday Valgiera oh co za maschistka nom nie co to to nie ja wole ich ogladać na ekrnie:)
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Fri Feb 04, 2005 7:48 pm
A ja uważam że żeby chcieć spotykać złą postac to trzeba mieć nie dokońca po kolei w glowie - nie widze najmniejszej przyjemnośći w spodkaniach z orkiem, gollumem a tym bardziej Melkrorem....to jakiś masochizm....
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:09 pm
czemu...ja chetnie poszedlbym na cole z Witchem...bardzo mily gosc...a tak na serio to chyba jedynie krol nazguli...tylko jego jako tako moglbym tolerowac...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Ze mną też jest odwrotnie Może to trochę dziwne( ja w ogóle jestem dziwna ),ale ja właśnie chciałabym spotkać się z jakimś złym charakterem Najlepiej z Morgothem albo Sauronem. Zadałabym mu tyle pytań... O ile wcześniej by mnie nie zabił i pozwolił o cokolwiek zapytać..
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum