Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Feb 18, 2007 11:06 pm
Ciern wrote:
Seks po ślubie odpada, trzeba sprobować przed, żeby wiedzieć czy chcesz być na stałe z partnerką.
Fajne podejście To ma być miłość?
Nie chce mi się rozpisywać i wtrącać w męskie dyskusje Dlatego krótko będzie.
Szczerze: ja wolę poczekać do ślubu. Nie ze względów religijnych. Ale znam siebie, jestem idealistką, wierzę w romantyczną miłość. Wiem, że gdybym poszła do łóżka z jakimś facetem, a potem po różnych perturbacjach wyszła za mąż za kogoś innego, miałabym poczucie, że mój mąż nie będzie dla mnie tym jedynym. I nie czułabym się z tym dobrze.
Może to mało popularne, ale mam swoje zasady i nigdy nie robię nic wbrew sobie. Dla mojego własnego dobra
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
co sądzicie o seksie takim przyjacielskim? kolega z koleżanką z ławki np. umawiają się po lekcjach na małe "rozluźnienie" ... hmm?
Tak oczywiście, a potem dzieci też będą ich przyjaciółmi.
To stanowczo przesada, bo co jeśli oni mają duuużo takich przyjaciół? Choroby weneryczne, do ataku!
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
„Jeśli jakiś facet nie potrafi poczekać do ślubu to nie jest mnie wart.”
To mi się podoba i tego planuje się trzymać.
Seks z kumplem z ławki – mogę odpowiedzieć tylko jedno – na szczęście siedzę z koleżanką (czytać „głupota, nie”).
_________________ "Czy można mówić o jakim takim porządku,
jeżeli nawet gwiazd nie da się porozsuwać,
żeby było wiadomo, która komu świeci?"
z "Psalm" Wisławy Szymborskiej
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum