Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Dec 08, 2003 2:11 pm
Hehehe...w cuda wierzysz? Sa ludzie któryz głosuja na siebie..jednak...fajnie by było gdyby to wszystko fair play było... a tak P.S.... moderatorzy głosują równiez?
Wyjasniam. To jest wolna sonda - kazdy, podkreslam KAZDY moze glosowac jak chce, autor nie autor, moderator nie moderator... Ja tez pewnie zaglosuje (a w wyborze moderatorskim nie mam nic do gadania, bo w koncu wiem, kto nadylal prace...)
Tu glosujemy jak chcemy - taka wolna amerykanka
nagg
DObrze dobrze wiemy... Niestety nagg ma malo teraz malo czasu zreszta tak samo jak ja Teraz glosuja webmasteryz i moderatorzy a wiec spokojnie... Nie martwcie si ekonkurs na pewno rozwiazemy i podamy wyniki jednak musicie nam uwierzyc - nie jest to takie proste :!:
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum