Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Jun 04, 2005 1:20 pm
Ja mam już teoretycznie wakacje, choć zostały mi jeszcze trzy przedmioty do zaliczenia. Rysunek, fotografia - to w środę i 13 egzamin z historii sztuki. Oceny na razie bardo dobre. No ale jeszcze wszystko się może zmienić, trochę obawiam się oceny z fotografii
A gdzie się wybieram...jeszcze nie wiem. W każdym razie wakacje nie zapowiadają sięróżowo, bo mimo, że mam sporo pieniędzy odłożonych to prawdopodobnie nie będę miała z kim wyjechać bo wszyscy jadą do pracy. Zobaczymy...może Portugalia, Wielka Brytania lub Chorwacja ponownie.
No ja mam zaliczone wszystkie ćwiczenia. Zostaje tylko sesja jako taka - ale mam dobre przeczucia - juz wlasciwie jest chillout, tylko od czasu do czasu zagladnac do ksiazki - to nie problem W sumie czuje sie juz jak rok temu po maturze - pelen luz. Bo choc trzeab bylos sie uczyc do egzaminiw wstepnych, to czulo sie ta wolnosc po skonczonym LO!
Posted: Sun Jun 05, 2005 10:59 am
Oj mógłby się zbliżać szybciej
Z ocenami nadspodziewanie dobrze Tzn. zakładalam, ze bedzie dobrze i z paskiem, ale nie aż tak Jeszcze mi został sprawdzian z matmy jutro i francuski, poza tym luuuuuz
Wakacje zaczynam z siatkarzami w Spodku A potem się okaże... Chciałabym w Beskidy - trochę połazić Poza tym zaliczyć tatrzańskie Krzyżne Może nad morze, może na działkę d przyjaciólki... wszystkoe dosc luzne plany
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Sun Jun 05, 2005 12:25 pm
hm.. moje swiadectwo w tym roku, bedzie takie se.. bywało lepiej.. choc gorzej vchyba nie zawsze ::P Chociaz teraz jestem pewna tego, ze pały wstawic mi juz nie moga wpo wsystawieniu zagrozen ;p wiec martwic sie nie ma o co..
Jedynie jeszcze pare przedmiotow pozaliczac na 3 i bedzie dobrze
A wakacje.. nad morze:P )) Daleko nie mam
A potem góry.. zakopane ))
jeszcze wyciągne mate na 2 i bedzie git:)
a wakacje, to na początku nad morze, do łeby, potem Woodstock, a w sierpniu pod namioty z kolegami w jakieś góry:)
ja pewnei rok szkolny skoncze z srednia 4.5, jedyne co to musze muzyke poprawic na 5, bo w przyszlym semestrze jzu nei ma muzyki i taka ocene bym mial na swiadectwie z 3 klasy a to caly semestr i na ta srode
potem lenistwo caly miesiac, w sierpniu pewnei gdzies z rodzian...
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Pasek będzie, dobrze będzie Już praktycznie wszystko pozaliczane, ma lekcjach kompletny luz. A wakacje? Trochę się pobyczę, trochę sobie dorobię, z przyjaciółmi się powłóczę, w RPGi pogram. Może jeszcze konwent zaliczę. No i w góry bym chciała jechać. A jak będzie, to się zobaczy
Joined: 11 Mar 2004 Posts: 227 Location: nowa era: Imladris
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:25 pm
a ja prawdopodobnie bede miala 2 z historii... jak czegos nie zrobie z jedną oceną to po raz pierwszy w zyciu spadne ze srednia ponizej 4,0.. a to porazka dla mnie
kijowo... nic w tym roku nie robilam.. a wakacje.. hmm.. jestem zbyt zmeczona zeby juz sie nimi cieszyc
U mnie oceny gitesowe. Może tylko jedną 3 z matmy będe miał ale w poniedziałek poprawiam. Średnia coś około 4,5. A wakacje to a cały lipiec wyjeżdżam do Włoch i a w siperniu się zobaczy. Może z kolegą na działkę do mnie.
Posted: Thu Jun 09, 2005 4:32 pm
Nienor wrote:
Quote:
A potem się okaże... Chciałabym w Beskidy - trochę połazić
To jak już Kei zawitasz w Beskidy i będziesz w okolicach Ustronia czy Wisły to wpadnij na kawę
Będę pamiętać Ale herbatkę wolę Na razie planowałam raczej Beskid żywiecki, ale to zalęzy czy pojedziemy i w ile osób. Bo jak w mniej to moze jednak do Wisły
Ja się do srednij nie przyznaje, bo wyjde na kujona A tak nie jest Belfrzy mnie lubią i tyle
Posted: Thu Jun 09, 2005 5:26 pm
1. Może być i herbatka
2. W żywieckim to ja będę we wrześniu. Mam plener rusunkowy na który bardzo mi sięnie chce jechać.
3. Na kujona mówisz....to ja też się nie przyznaję
Posted: Sat Jun 11, 2005 11:44 am
No dobra Tylko z ciekawości, jaką ty masz
Według wszelakich prognoz, chyba że mnie skrzywdzi wuefistka albo francuzicy coś odbije, będe miała 5,42 I strasznie się cieszę, bo to rokuje stypendium prezydenta miasta...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum