Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Fri Jun 24, 2005 8:36 pm
Czas wrócić do pisania na forum
Moją średnią pochwalić się nie moge (4.2) i teraz żałuje, ze się wcale nie przyłożyłam do ocen w tym roku.
Załozenie - to pierwsza liceum więc moge mieć nawet same dwóje i i tak będzie dobrze wyprowadziło mnie w pole - mama wreszcie zdecydowała się mnie wysłać do innej szkoły(bardzo chiałam do niej iśc już od dawna, ale coś takiego jak zgoda od mamy wydawało mi się nie realne), a z taką średnią mnie poprostu nie przyjmą.
Plany na wakacje ? Nie jade na poznańską Malte, sama nie wiem dlaczego - szkoda bo to chyba najlepszy z festiwali teatralnych jakie znam w Polsce, za to w pierwszych dniach lipca mam dwa inne festiwale więc zapowiada się dużo pracy i prób.
Potem jakieś 2 tygodnie z przyjaciółką w górach bądz lasach (mamy dylemat - wolimy mazury czy bieszczady), następnie 2 tygodnie obozu RPG na jurze i....no cóż to już będzie zależeć od tego czy jakims cudem przyma mnie do tej szkoły - jak przyma to będzie przeprowadzka do internatu,a jak nie hm...pewnie znowu gdzieś wyjade...
Jka by nie było ciesze się ze są już wakacje
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
Posted: Fri Jun 24, 2005 11:37 pm
4.2? haha.. w 1 L.O.. za......a srednia.. moje swiadectwo to same 3 i 2.. no dobra 5 z w-f, po i informa..
To sie nazywa opuszczeie w nauce
Swiadectwo schowam, i nie pokaze nikomu.. wstyd mi normalnie ;p
Ale co tam.. oprawi sie w drugiej klasie
co do wycieczki.. zalezy gdzie mieszkacie;p
Ja meszkam nad morzem i jade w gory.. umilajacy zycie kontrast..
Posted: Sun Jun 26, 2005 1:42 pm
haha ja bylem...podkreslam BYLEM w III gimn. i skonczylem te gimnazjum ze srednia 3.8 i 72 pkt. z egzaminu...hahaha...a na wakacje jakis wypadzik moze do babci...kilka wypadow nad morze z rodzicami, jeziorka a w sierpniu jak dobrze pojdzie wypad nad morze z przyjaciolmi...hehe...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Szlag, jak ten czas szybko leci jakiś czas temu nie mogłam uwierzyć, że to już wakacje, a teraz... Znowu męczarnie, parugodzinne siedzenie w ławkach i stres Kartkówki, sprawdziany, OCENY.. Aż mnie zmrozilo ze strachu. Ja nie chcę! Wspaniale. Teraz pozostało nam tylko 10 miesięcy modlenia się, żeby czas szybko leciał, na zmianę z nauką Uch, owszem, pod koniec zaczęło się robić troszke nudno, ale wolę nudzić sie w domu ( na forum, chociażby ) niż łazić do szkoły. Pewnie nie tylko ja... Chyba umrę z 10 lat szybciej przez tą cholerną budę...
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Wed Aug 31, 2005 9:37 am
Ja mam jeszcze miesiąc wakacji i ten miesiąc zapowiada się atrakcyjniej niż poprzednie 2,5 miesiąca . Nie będzie mnie doś długo ale pożegnam się z wami przed wyjazdem jeszcze. A z powrotu na uczelnię też się nie zmartwię
Posted: Wed Aug 31, 2005 3:34 pm
Co ja bym dała za jeszcze miesiąc wakacji... Ech, a tak, nie da się czasu oszukać, jutro zaczna się klasa maturalna (ohyda!)...
No ale dobra strony też są :D:D
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
A więc jak będziesz na siebie zarabiał, czy gdziekolwiek pracował? Chesz zostać bezrobotnym i bezdomnym, wałęsającym się po ulicy pijakiem, albo złomiarzem, czy co ?! Chociaż... W sumie to teraz nawet ludzie po wyższych studiach często kończą bez pracy i na ulicy ech, zastanawiam się, czy w tym kraju warto czegokolwiek się uczyć, bo moze się okazać, że to bez sensu. Lepiej uciekać za granicę... ja przyjamniej mam zamiar tak zrobić
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:29 pm
Mati się na studia nie wybiera... Ho ho :P:P
Jakie plusy? No ano to chyba oczywiste... Spotkam Jędrusia
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum