Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Jun 11, 2005 4:00 pm
Keira_Metz wrote:
No dobra Tylko z ciekawości, jaką ty masz
Według wszelakich prognoz, chyba że mnie skrzywdzi wuefistka albo francuzicy coś odbije, będe miała 5,42 I strasznie się cieszę, bo to rokuje stypendium prezydenta miasta...
Wow! Kei Gratulacje! Czuję się zaszczycona mogą przebywac na forum z tak mądrą osobą!
Ja mam na razie 5.0 czyli maksymalną możliwą. U nas nie ma czegoś takiego jak 5.5 - to znaczy jest ale nie liczy się do średniej. I to też oznacza, że dostanę stypendium. No chyba, że kompletnie obleję ten poniedziałkowy egzamin ale jeszcze nigdy nic nie oblałam na tej uczelni więc myślę, że bedzie dobrze.
Koniec roku szkolnego to ja miałam już 15 kwietnia szkoda tylko, ze potem zaczeły się matury... no ale ostatni egzamin mam juz dawno za sobą i teraz czekam na wyniki i oficjalne pożegnanie ze szkołą... A potem... trzeba pomyśleć o studiach o ile zdam oczywiście
Posted: Sat Jun 11, 2005 10:25 pm
dzizes.. moze moja ułomnosc powinna zostac przemilczana?
Jesli ma sie szkołe w d***e.. to w sumie srednia 3.3 nie jest taka zła.. :Dbiorac pod uwage nowsa zkola myslałam, ze tyle ile uczyłam sie w gim Tutaj zupełnie wystarczy..
a tu taki typowy zonk..
wylecialo pare zagrozen z których niegroznie sie wyszło..
stypendium nie bedzie..
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun Jun 12, 2005 2:22 pm
Dokładnie nagg - OMG
Wakacje to ja juz zacząłem tydzien temu, jadac do Niemiec na wymianie Istna zaprawa przed 2 miesiacami luzu - całotygodniowa impreza Teraz tylko wystarczy napisac sprawdzian z fizy, zeby wyciagnac na 3 i mozna olac wszystko Srednia kolo 3.9 - za bardzo w tym roku odpuscilem z nauka
A 12 lipca jade do Hiszpanii do hotelu Don Juan na (tym razem) dwu tygodniowa impreze i nie wiem czy wyjde z tego cało Najwyzej bedziecie musieli sobie zrobic nowego moda
Kei, Nienor - jeszcze raz - szcacuneczek
Pozdrawiam!
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Sun Jun 12, 2005 3:36 pm
A gdzie dokładnie do Hiszpanii?
Mi się powoli plany zaczynają krystalizować. Od jutra od godziny 12.00 zaczynam już wakacje w pełnymz akresie choć jestem jeszcze zmuszona do zrobienia praktyk pozaszkolnych. Ale załatwiłam sobie w Śląskim Zamku Sztuki i Przedsiębiorczości, pracuje tam dużo młodych ludzi, więc może być fajnie. Potem 5 lipca koncert U2. Jeżeli zgram się z koleżanką z terminem to jedziemy prawdopodobnie do odkrytego przez nas w zeszłym roku, raju na ziemi, czyli na Hvar. Potem 5 Festiwal Era Nowe Horyzonty. Jeśli dobrze pójdzie to sierpień spędzę w Irlandii, a we wrzesniu wyjadę do Bystrej na plener rysunkowy, na który nie chcę jechać. To jest wstępny harmonogram. Ciekawe ile z tego uda mi się zrealizować
Joined: 11 Mar 2004 Posts: 227 Location: nowa era: Imladris
Posted: Sun Jun 12, 2005 5:31 pm
duzo ja zazwyczaj też miałam przepełniony harmonogram a w tym roku zadałąm żeby było pusto i jednak mi sie nie udało.. wygląda na to, że w rodzinnym mieście spedze tylko kilkanascie dni.. ale kto wie.. moze jednak
dobra.. postanowilam ze sie pochwale
w tamtym roku bylo lepiej.. w tym szkole olalam praktycznie calkowice no i nic dobrego nie wyszło.. nie chce zejsc ponizej 4,0 ale wyglada na to ze jezeli nie poprawie histori (fuj.. jak ja nie lubie tego przedmiotu wychodzi mi 2) to spadne na 3,9..
Posted: Sun Jun 12, 2005 6:22 pm
Trzeba wyciagnac..
chociaz co niektórym już sie totalnie nie chce.. Nawet na własnym przykładzie )
Wakacje czuc juz ostrym zapachem wolnosci ) I wiekszosc jak nie wszyscy zyją juz trybem tzw: wakacyjnym..
oo.. Nienor.. Irlandia.. Piekny kraj. Niesamowicie zazdroszcze i zycze miłego wyjazdu.. juz z góry Jedyne co słyszałam to, ze sklepy Irlandzkie to tak jak u nas za PRL-u..
Posted: Sun Jun 12, 2005 9:29 pm
A kto nie ma tego dość?? NIECH SIE TO SKO?CZYYYY. Teraz mam 2 dni wolnego(biwak). Byle wytrwać do wakacji!
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Posted: Tue Jun 14, 2005 6:24 pm
Quote:
oo.. Nienor.. Irlandia.. Piekny kraj. Niesamowicie zazdroszcze i zycze miłego wyjazdu.. juz z góry Jedyne co słyszałam to, ze sklepy Irlandzkie to tak jak u nas za PRL-u..
Mam nadzieję, że uda mi się to sprawdzić. Bo to na razie plany...
Quote:
duzo ja zazwyczaj też miałam przepełniony harmonogram a w tym roku zadałąm żeby było pusto i jednak mi sie nie udało.. wygląda na to, że w rodzinnym mieście spedze tylko kilkanascie dni.. ale kto wie.. moze jednak
To nie jest dużo a przynajmniej nie dla mnie W zeszłym roku byłam tylko na 2 tygodnie w Chorwacji i bardzo się wynudziłam. Jak się mieszka cały rok w domu, a w wakacje wszyscy twoi znajomi ze studiów wracają do domów a ci miejscowi wyjeżdżają do pracy i nie ma z kim wyjść na piwo to każde zajęcie jest cenne.
moje plany na wakacje:
lipiec:
8-9 - open'er - festiwal w Gdyni
ok 11 - na tydzien do Finlandii "na ryby" z bratem i tata i moze bratem ciotecznym
sierpien:
wypad cala rodzina do Hiszpani pewnie
nei tak zle, jak by sie opener wypalil, byloby super
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Tue Jun 14, 2005 9:43 pm
moje plany wczoraj uległy niewielkiej zmianie.. )
do ok 13 lipca bede sie obijac na plazy pewnie i czynnie lub biernie korzystac z tutejszych walorow turystycznych.. ;p jakie prezentuje zatoka Gdanska..;p
od 13-27 lipca kwitne w Zakopanem i Krakowie a potem powrot..
miedzycasie pewnie jakaies wypady reodzinne na wies i gdzies tam dalej ;p
a 31 sierpnia koncert w Spodku nie ma to jak zakonczenie wakacji..
Nie wiem czy napewno ale tak na 87% tak
Te 13% to finansie, i zaleznosc od brata..
Posted: Wed Jun 15, 2005 10:13 pm
Galad wrote:
moje plany na wakacje:
lipiec:
8-9 - open'er - festiwal w Gdyni
ok 11 - na tydzien do Finlandii "na ryby" z bratem i tata i moze bratem ciotecznym
sierpien:
wypad cala rodzina do Hiszpani pewnie
nei tak zle, jak by sie opener wypalil, byloby super
O Galad ekstra plany! Od bardzo dawna chcę jechać do Finlandii. Byłam kiedyś ale niewiele pamiętam - poza złą pogodą - i nie dokładnie w tym miejcsu w którym bym chciała. Hiszpania też super ale mam nadzieję, że nie wylądujesz na sardynkowej plaży. Ale na pewno znajdziesz piękne miasta do zwiedzania - jeśli lubisz. A festiwal open'er też niczego sobie
Finlandia jest bardzo realna, tylko ciagle brat cioteczny nie moze dac mi informacji gdzie sie domek wynajmuje i prom, jego tata byl tam wlasnie i to wie. Hiszpania pratktycznei napewno, tylko matka cos niew chce, ale tylko ona bo mowi, ze drugi raz w to samo miejsce... no w poblizu ale jednak inne.. a open'er sie zobaczy troche jednak drogo bo jeszcze hotel trzeba by wynajac, a ja w sumei tylko na WS niby na inne tez moglbym pojsc ale nawet ic nei znam
ale ta Finlandia... bierze sie motorowke i plywa po tych ich jeziorach, a do tego bialer noce bedzie jak w Petersburgu
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Mon Jun 20, 2005 9:16 am
Ozz wrote:
Dokładnie nagg - OMG
Kei, Nienor - jeszcze raz - szcacuneczek
Dzięki Ozz I nie przesadzaj
Gratulacje Nienor Pięknaaa średnia Wątpię, zebym na studiach doszła do takiej
Uchm. A ja jade do Międzyzdrojów Wolałabym jakąś bardziej wiochowatą miejscowość nad Bałtykiem No ale dobra. Raz w życiu trzeba przeżyć tłum na plaży
No a potem... hmm. 30-31.07 Festiwal im. Ryska Riedla.
Potem chciałabym się z Esk zobaczyc.
No a 1 lipca Kraków i zjazd pewnego forum
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum