Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Koncerty
Author Message
Galad 
Moderator

Posted: Tue May 11, 2004 10:07 pm   Koncerty

No ak temacik o koncertach. Na jakisch byliscie, ktory byl najlepszy, na jakie idziecie (tu zaarz wszyscy wyskocza z Metallica i supportujacym Slipknotem :P ). Ni wlasciwie wsyztsko co chcecie powiedziec o koncertach... np. na jake chcielibscie a nie mozecie jechac o jakm marzycie itd. :)
in Mordor where the shadows are."

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Wed May 12, 2004 8:36 am   

Musze się przyznać, że żadko chodze na koncerty niestety. PO pierwsze to wiąże się z kasą, nie tylko na bilet ale też na dojazd. POza tym moja mama ma takie stereotypowe wyobrażenie o koncertach ( tłum mnie stratuje, okradnie, zabije i zgwałci) i jak byłam młodsza to nawet nie pytałam o pozwolenie, zresztą nawet nie czułam potrzeby.
A najlepszekoncerty na jakich byłam hmmm...Oc\zywiście koncerty Akuratów na których się zawsze świetnie bawię ale to malutkie imprezy. Muszę też przyznać, ze fajnąimprezą był koncert Wilków w moim mieście. Bardzo mnie pozytywnie zaskoczyli. Wyszli na scenę strasznie skwaszeni, że tak mało ludzi, że muszą grać jak jest jasno itp ale ta nieliczna publicznośc tak ich rozkręciła, ze grali od 18.00 do 22.00 i 5 razy bisowali, a Gawliński na końcu wrzeszczał 'Kocham was wariaci'. Miło było.
Nie chce mis ie pisać o innych koncertach bo yto nie było nic specjalnego. Zresztą to nie jest moja ulubiona forma spędzania wolnego czasu.

Gdybym miała ustalać jakiś repertuar koncertów na najbliższyczas to chciałabym pójśc na koncert RHCP i U2 i na jakiś kameralny koncercik Coldplay.

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Wed May 12, 2004 3:06 pm   

Tak Galad, to fakt że wyskakuję z koncertem Metallici, ale zapomniałeś dodać,że Vader teżtam gra... Swojądrogą ciekawe czy Docent już będzie grać na perkusji czy dalej ten z zastępstwa... Swoją drogą to jest mój pierwszy koncert ale mam nadziję, że nie ostatni i napewno będzie świetnie... Natomiast z oglądanych koncertów był fajny "Disasterpieces" na DVD (tak, koncert 'Knotów z Londynu) tam odwalają naprawdę niezłe akcje...nie będę przytaczać, bo pewnie wielu z was się nie spodoba ale moim zdaniem niezła rozruba to była... Fajny teżbył koncert Metallici w Berlinie (mam nagrany od połowy) ale i tak nie pobije tego z "Disasterpieces"...

Galad 
Moderator

Posted: Wed May 12, 2004 3:15 pm   

ja na dysku mam koncert Iron Maiden live in Donington... bardzo fajny :D a i mam Rock in Rio na Dvd - calkiem dobry i fajne widoki na Rio sa :D a chciualbym miec ten wlasnei koncert w Donington ale razem z Kiss, Helloween, Megadeth i Guns & Roses - to by bylo cos :D tylko by troszke sie sciagalo i zajmowalo na dysku.. ;)

A no i jeszcze mam duzo koncertow Mars Volta z czego jeden jest naprawde suuuuper :D ;)

wiez ze supportuej jesczz eVader ale chodzilo mi ze zaraz wyskoczyl ze Metaliice supprotuje SLIPKNOT :P :P :P :)

Ozz 
Hooliganin

Posted: Wed May 12, 2004 5:02 pm   

Tu to jestem troche spec, mozna powiedziec :D Na każdym któym bylem, skakalem, wariowalem i darlem sie, z reka na sercu to mowie ;] Najleopszy na którym byłem? Lady Pank w Kołobrzegu, 3 lata temu, bylo ostro. Na Lady Pank jeszcze bylem w zeszlym. Poza tym to Hey, Lord, w ta sobote IRA... Rozne. Metallica 31 maja ;] To bedzie the best koncert. I to w 7 rzedzie, nie to co Sin w dwudziestym któryms :P Bedzie sobie musial lornetke zabrać :P

Esk 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Wed May 12, 2004 5:15 pm   

Nienor wrote:
.Oc\zywiście koncerty Akuratów na których się zawsze świetnie bawię ale to malutkie imprezy.

U mnie też najlepszy koncert był Akuratów :) Po prostu bajka :)
Nienor wrote:
i na jakiś kameralny koncercik Coldplay.

Ja od wieków marzę o jakimkolwiek koncercie Coldplaya... To mój najukochańszy zespół, a kiedy byli w Berlinie niestety byłam za mała na taką podróż (zresztą pewnie wciąż by mnie nie puścili). Nie liczę na to, że ich koncert byłby kameralny, mają zbyt wiele fanów...
Ale nagrywają teraz nową płytę, może w 2005 będą mieli jakąś trasę i zahaczą o Polskę... Na koncercie w Berlinie powiedzieli podobno "Wy z Berlina mieliście tutaj tylko kawałeczek, dlatego szczególnie pozdrawiamy fanów z Polski, którzy spędzili cały dzień na podróży, żeby tu dotrzeć!"
No. To mam nadzieję, że się zjawią u nas w końcu :)

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Wed May 12, 2004 9:33 pm   

No wiesz Esk pewnie, ze bym się zadowoliła jakimkolwiek koncertem Coldplay ale ten kameralny byłby taki wymarzony. W jakiejś cudownej knajpie najlepiej. I jeszcze chciałabym usłyszeć tekst skierowany do mnie: a następną piosenkę dedykujemy tej uroczej pani przy stoliku w rogu bo ma piękne oczy :> czy coś w tym stylu :/

Galad 
Moderator

Posted: Tue May 18, 2004 6:08 pm   

no ja 10 czerwca jade na koncert Anathemy do Katowic :D :D :D jupi! :D jzu sie nie moge doczekac... :)

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Tue May 18, 2004 6:11 pm   

To mój kumpel ma farta, bo na wakacje jedzie do Niemiec i zaliczy dwa koncerty 'Knotów! Farciarz jakich mało... A najgorsze, że nikt w Polsce nie zaprasza ich bezpośrednio... tylko jeden support Metallici... Eh... Ciężkie życie Larwy...

Esk 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Tue May 18, 2004 7:29 pm   

Nienor wrote:
I jeszcze chciałabym usłyszeć tekst skierowany do mnie: a następną piosenkę dedykujemy tej uroczej pani przy stoliku w rogu bo ma piękne oczy :> czy coś w tym stylu :/

Noo, mamy podobne marzenia :lol: :lol: Ale tak serio: już niedługo, już niedługo będzie kolejna płyta, może przyjadąąąą <smutne_wycie_do_księżyca> ;)

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Wed May 19, 2004 8:21 am   

;] ;] ;] <- dobrze mi -> ;] ;] ;]
Wczoraj byłam na Akuratach. Jak zwykle było cudownie, chociaż nie dotrwałam do samego końca bo miałam autobus :( ale nie pierwszy to koncert i nie ostatni. W każdym razie klimat był prężny i wszyscy się świetnie bawili.

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Wed May 19, 2004 4:10 pm   

hehe... u mnie kiedys koncertów było fuulll.. i jeszcze torche..
Ich troje, Piasek , hey.. :P :D
Byłam na jednym./ Hey :] :P
potem na takie mniejsze.. jak nadarzała się okazja to leciałam :]

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Thu May 20, 2004 2:37 pm   

)A wczoraj byłam na T-love. Szczerze to się trochę zawiodłam. Myślałam, że będzie większa feta. Tzn bawiłam się bardzo dobrze, muzycy byli Ok ale akurat po nich spodziewałam się trochę więcej klimatu. No ale i tak było miło, gardło mi wysiadło, zdeptali mnie ( a wiedziałam, że powinnam była brać greendersy :/ ) włosy mam poplątane czyli generalnie wszystko OK.

Ozz 
Hooliganin

Posted: Thu May 20, 2004 3:10 pm   

T-Love bedzie u nas w BB na dniach Bielska, jesli mnie koelga nie sciemnial :D Bedzie fajnie,jak walną Warszawę, to.. Genialnie. Ale poza tym, to jeszcze pare dni do Metallici. Wy wiecie co to znaczy?? :) Heh, ale jestem excited, 7 rząd, supporty, sorki ze ciagle o tym gadam, ale nie moge tego nie robic ;)

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Thu May 20, 2004 9:17 pm   

heh no Ozz zrozumiałe. Przynajmniej dla mnie. Też bym pewnie ciągle gadała na ten temat gdybym szła na ten koncert. Z tego co się zorientowałam to moja koleżanka jedzie. Tylko ja nie wiem jak ona to przetrwa, jest taka słaba i chyda. I mam nadzieje, że nie ubierze na ten koncert swoich uroczych buciczków na wielkiej szpili :/

A T-love nas Warszawę grali na bis na samym końcu. Zaraz potem dostaliśmy życzenia od Muńka - Zajebistej sesji! ;] Oby miał rację.

Keira 
Szara przystań

Posted: Fri May 21, 2004 2:13 pm   

U nas się zapowiada z tego co wyczytałam w necie koncert Kultu, Leszcze( ;o :lol: ) i Touch and Go. Ach...nasze wspaniałe miasto i kochane Dni Tyskie :D W zeszłym roku był bardzo dobry koncert Myslo :green:

K. I. Gałczyński

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sat May 22, 2004 9:52 am   

Oj, współcczuje serdecznie... Leszcze. ajajaj :) Ja troche sie pomyliłem, nie bedzie u mnie T-Love :) Najpierw Blue Cafe i De Mono. Tak moze byc, ale potem, bomba i genialnie i w ogole :D Raz Dwa Trzy! Swietnie, i bosko, szykuja sie fajniaste koncerty, nawet Blue Cafe przecierpie, choc jak juz mowilem, nie jest takie złe :P

Esk 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Sat May 22, 2004 9:55 am   

O właśnie, Ozz, przypomniałeś mi o jednym wspaniałym koncercie, na którym byłam. To był chyba naj-naj-najlepszy.
Raz Dwa Trzy w Kościele Środowisk Twórczych w łodzi. Akustyka była wspaniała, do tego potęgowana przez kościelny nastrój... Atmosfera była tam tak niepowtarzalna, że przy każdym dźwięku dreszcz przechodził... Ich utwory, mimo że przewspaniałe, nawet w połowie nie brzmią tak dobrze jak podczas tego koncertu w kościele... Mniam :green:

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: