Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
A mój kumpel jedzie do Finlandii, a tam akurat jest koncert HIMa, a że on takiej muzy nie słcuha nie to nie idze k*** jak jak bym się wybrał na taki koncert
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Wed Sep 21, 2005 8:53 pm
Moje plany koncertowe do końca roku: (tutaj Ecik pytaj o Farbenów )
24 Wrzesień - Aliansi - mmmmm, nareszcie, jedna z dwóch kapel z tego tu oto spisu, które jeszcze do BB nie zawitały... Już w sobote
9 Październik - Akuraty
14 Październik - The Analogsssssss ---> czyli wjazd skinheadzkiego gówna do BB O Oi-ach nie mówie. Będzie bardzo dangerous i już się o siebie boje, ale co tam Jedyną przeszkodą są koszty - 27zł Ale to za 4 kapele... Cóż, trzeba zacząć zbierać
29 Październik - Farbeni I nikt na świecie nie ma takich spodni jak ja - Ecik - co Ty chcesz ode mnie?
6 Listopad - jeżeli wypali, to Expolited w Krakowskim Lochness
Ale trzeba na to kasyyy Dobrze, że Expolitedów zasponsoruje chociaż punkowy tatuś
Pozdrawiam.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Wed Sep 21, 2005 9:05 pm
Ozz, ty moderatorze paskudny... takiś poukładany, hę i offtopów nie chcesz robić? :P:P
Ozz wrote:
Ecik - co Ty chcesz ode mnie?
Nie wiem Podejrzewam, że chodzi o coś w stylu zaprowadzenia grzecznego i uroczego dziecka, czyli ecika (i innych dzieci pewnie też, ale już nie tak grzecznych i uroczych ) pod miejsce spędu, czyli pod Rude Boya, czy jak się to tam nazywa, względnie udzielenie instrukcji jak tamże się dostać. Wyrażam się jasno? No
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Co za Gagat Człowiek jej coś powie, a ona od razu to po forach rozgaduje
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Fri Sep 23, 2005 4:56 pm
Keira_Metz wrote:
Ha Bratu powiedziałam I mamie, a nuz zaproszenie dostanie A jak nie to ktos mi musi bilety kupic
A sama sobie kupić nie możesz? :P:P
Posted: Fri Sep 23, 2005 5:37 pm
Jaaak? 14 wracamy z Londynu dziewczynko A wczesniej moze nie byc biletów Z Teatrem Malym to nigdy nic nie wiadomo Poza tym i mamus z pracy i Krzysiek z domu mają blisko do Teatra, a ja nie
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Fri Sep 23, 2005 7:19 pm
Ty żesz racja To może mi od razu też kupią... Voo Voo nie można przegapić z tak prozaicznego powodu jak brak biletu
Posted: Sat Oct 01, 2005 5:01 pm
Ha! A ja byłam wczoraj na koncercie
Zabili mi żółwia grali. I Dodgersi. Fajnie było
No, co prawda jak to w chorzowskim Zanzi ukrop był i ciasnota, ale to nic w porównaniu z koncertem, na ktorym ZMż grali z happysadami w tym samym miejscu
I doszłam do wniosku, że fajnie się chodzi po tych moich Tychach w późnym godzinach nocnych. Spokój taki... Człowiek całe miasto przejdzie i nie spotka nikogo (no poza taksówkami i znajomymi, którzy całe noce przesiadują na ławce przed blokiem )
Posted: Fri Oct 07, 2005 7:10 pm
A ja nie mam ostatnio okazji żeby gdizekolwiek iść... we wrześniu na Blitzkriegu byłam (Vader, Rotting Christ, Lost Soul, Anorexia Nervosa jakby co:P ) powiedzmy że mi sie podobało... miałam z kimś iść ale w końcu polazłam z kuzynką.
_________________ here I am
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
A u mnie znowu szykuje się koncert brata Mam już dość tego nieudolnego ( mnie lub bardziej ) brzdękolenia A mini-występy to odbywają się codziennie, od rana do wieczora. Albo urządza jej mój ojciec, albo brat. Na dokładkę cały dom zawalony jest gitarami Szczerze mówiąc, nie chce mi się iść... Ale co tam. Jeszcze się obrazi. Lepiej pójdę
Acha, poza tym za tydzień idę do filharmonii. Z klasą... Tylko nie to. Skończy się na romowach, kłótniach, papierkach po cukierkach, nauczyciele będą uciszać, wrzeszczeć, grozić i całe wyjście zepsute przez bandę idiotów...
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Mi właśnie mija pod nosem Closterkeller i Artrosis. Mimo, że na codzień nie słucham takiej muzyki to jednak mam sentyment, bo nie są źli. No ale cóż...
W październiku bodajże jeszcze Hunter zagra - można się z nudów wybrać; oraz co najlepsze - Vital Remains A tego chyba nie musze nikomu przedstawiać
Posted: Fri Oct 07, 2005 7:50 pm
Nikogo nie strasząc również wybieram sie na Huntera;]
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum