Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
chyba pojadę na Rammsteina 1 grudnia narazie zbieram kashe, mam nadzieję, że jednak się uda pojechać choć nie jest to pewne na 100% - nie wiadomo jak będzie z finansami... niczego nie zakładam z góry, ale mam nadzieję, że uda się to załatwić
No więc ja wczoraj byłam na Kulcie i - nie ma wątpliwości - było faaaantaaaastyyyycznieeeee
Tylko strasznie krótko trwało Zaczął się przed 19:30 a skończył przed 22 Trzeba im przyznać, że rozsądnie rozłożyli piosenki Przez pierwszą godzinę wyczerpali większość hitów do wyskakania i wyszalenia przeplatane nową płytą, a przez następną godzinę coś z lekka spokojniejszego, przeplatane od czasu do czasu czymś bardziej znanym Był "Baranek", "Celina", "Dziewczyna bez zęba na przedzie", "Arahja", "Do Ani", "Brooklyńska rada żydów", "Passenger"... Z tych najbardziej znanych zabrakło tlyko "Domu wschodzącego słońca", który jak mi się zdaje jest Kultu. Ale może mi się zdawać
Było po prostu kapitalnie A ochrona była taka, jakiej dawno na żadnym koncercie nie widziałam
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Chyba darujęsobie Rammsteina wolę kilka mniejszych koncertów niż jeden duży, a co? ale tak, w niedzielę idęna koncercik i co najlepsze - w Elblągu!!! zagra min. Mess Age, a więc nie taka byle jaka kapela nio fakt, nie słyszałem ich jeszcze, ale w światku metalowym już troche grają pozatym będzie jeszcze jakaś elbląska kapela (nie, niestety nie Trauma ) i cuś jeszcze wstęp tylko 8 zeta nio zafajniście pozatym rozpoczęła się jakaś duża trasa koncertowa po Polsce gdzie wystąpi kilka naprawde dobrych kapel i najprawdopodobniej też pojadę a 31 października jakoś po północy idę na "Some Kind of Monster" naprawde cieszę się zaje... każdy wie jak nio, od marca trasę po Polsce zaczyna Behemoth, ciekawe czy będą gdzieś w moich okolicach? chciałbym
A ja właśnie się dowiedziałam, że 24 lutego będzie w łodzi Pankregeparty :wielkiusmiech: W tym roku w Absolutnie Świetnym Składzie - Farben Lehre + Akurat + happysad !
[Biorąc pod uwagę zapatrywania muzyczne Ozza - W B-B będzie 27.02 ]
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Mon Jan 03, 2005 10:54 pm
Dzięki za inf Magda, bo bym sie pewnie dowiedział 3 dni przed a tak to moge sie zorganizować i jeszcze przygotować muzycznie, słuchając Happysad, bo w ogole nie znam
Na Akuratach sie szykuje zapewne wcale niezłe pogo, moze nawet jakis stagedive, w koncu to samo miejsce co ostatnio - Fabryka Farben Lehre to juz nie mówie - bedzie gore Czekam z niecierpliwoscia...
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Nienor: na U2? kontygent z mojej bylej szkoly az sie wszyscy dziwia, ze sie taka grupa nagle znalazla ja bym chetnie pojechal, ale termin nie ten-tego... srodek wakacji...
a z cyklu ogloszen duszpasterskich: w sierpniu nad Baltykiem drugie najwazniejsze wydarzenie muzyczne roku, prawdziwa legenda - Jean Michel Jarre bedzie milo. i co ciekawe, bilety maja byc po... 5 (slownie: piec) zlotych. organizatorzy chca zrobic gigantyczny koncert i mam wrazenie, ze im sie to uda... bedzie sie dzialo
_________________ v3rt (malpa) o2 (kropka) pl
---------------------------------------
v3rt on #perverts @ IRCnet
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
---------------------------------------
Always look on the bright side of life
Posted: Wed Feb 09, 2005 3:38 pm
Jaki środek wakacji dla mnie środek wakacji to jest połowa sierpnia.
A co do koncertu U2 to jedna z moich koleżanek rezygnuje z wyjazdu do pracy, żeby na ten koncert pójść. Ja osobiście chciałam jechac do Pragi. Imprezę można było połączyc z kilkudniowym zwiedzaniem tego pięknego miasta, a jako, że kwatery są obok stadionu strachowskiego to byłoby blisko do łóżka po koncercie. Ale neistety panowie z U2 postanowili ominąć w tym roku Prage więc muszę się zadowolić Stadionem Śląskim i drogimi biletami...
07.06.2005 - Green Day w Spodku. Też zaliczyłem podskok . Jadę na 80%, ale starzy po prostu muszą mnie puscić, szczególnie, że to w moje własne osobiste urodziny.
Bilety 90-130 zł. Teoretycznie koncert jeszcze niepotwierdzony, ale skoro można już bilety kupować, to chyba jednak się odbędzie...
_________________ Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in
your home.
a teraz pytanie do pełnoletnich forumowiczów - idzie ktoś na KnoTa? bo moja sprawa wygląda katastrofalnie - wejście od 16 lat, jak ma się mniej to trzeba z pełnoletnim opiekunem... I tu są schody, bo gadałem z kim się da, opiekuna nie ma... Jeden znajomy załatwił na jakimś forum babkę jako opiekuna, ale wypiął się na wsyzstkich i powiedział, że nikogo ze sobą nie weźmie... W grę wchodzę ja (w dniu koncertu będzie brakowąło mi pół roku ), jeden kumpel któremu będzie brakowało roku i jeden (nie jest pewne czy faktycznie z nami pójdzie - ale mówię na wyrost) któremu brakuje 2 lat... Jeżeli by ktoś szedł, to naprawdę bardzo bym prosił o kontakt, pisałem już gdzie się da, czekam na jakieś odpowiedzi, ale raczej pewnie sięich nie doczekam...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum