Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Miałem nokię 3310... Ale mi ukradli... Teraz mam Ericssona, nawet nie pamiętam jakiego... Mam popa, wydaje się jakiś taki... nie wiem... Fajny? Nie wiem, jakoś najbardziej podoba mi się pop...
Nie mam komórki z jednego podstawowego względu: nie jest mi potrzebna. Zazwyczaj jestem w szkole, albo w domu. Jeżeli zdażają się jakies pilniejsze wyjścia, to porzyczam komórkę od mojego taty (jeżeli wtedy nie jest mu potrzebna). A pozatym chcę byc płodny.
Posted: Sun Apr 18, 2004 2:07 pm
3510 - Moja 25
NIE NAWIDZĘ jak na wykładach komuś dzwoni komórka! A zdarza się to notorycznie. Minimum 4 razy na 1,5 h. Masakra! Ja nie wiem gdzie się ci ludzie wychowywali? Komórki są OK ale jak się ich umie używać. A nie, że odbiera się rozmowy w teatrze albo w kościele. To tyle mam do powiedzenia na ten temat.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun Apr 18, 2004 2:30 pm
Jakieś trzytygodnie temu byłem na pogrzebie prababci, i już pod koniec, jak przed chowaniem trumny ksiądz coś nawijal, to jednemu z tych co stali, żeby ją chować zadzwoniła dwa razy. Nic, tylko zabić.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
No ja nie mam nic przeciwkom komórkom w codziennym życiu. Ale już na pogerzebie, czy weselu lub w Kościole albo w kinie to trzeba wyłanczać komórki albo przynajmniej wibrację włanczać.
Sony Ericsson T68i Era Moja 80....słusznie temat do kasacji...mnie komórka bardzo się przydaje i też nienawidzę jak komuś dzwoni w nieodpowiednich miejscach....zawsze zwracam uwagę jest w końcu funkcja wyciszenia.
_________________ Potem F?Ťanor złożył straszliwą przysięgę.
Siedmiu synów stanęło u jego boku i chórem
powtórzyło za ojcem słowa ślubowania,a ich
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.
:shock: Nie wiem, co mam myslec
3 na 10 postow w tresci, po napisaniu odp na temat, nawiazalo do kasacji tematu
to jest 3/7 osob ktore zabraly glos, a wlasciwie 3/6 (bo autora nie licze) jednoczesnie odpowiadajac na temat - chce go usunac Mozecie mi wytlumaczyc ten fenomen?
To dzial ogolne, i zawsze ingerencji staram sie unikac, wiec oczywiscie zostawiam temat...
3510i o ile pamietam, w ideii ee, chyba 40 + "100 minut z wybranym nr za 10 zl" zebym mogl spokojnie do dziewczyny dzwonic...
nagg
Posted: Sat Sep 25, 2004 11:26 am
Ja mam Alcaltela OT 320 a taryfa Idea Mix. Telefonik mi się srednio podoba ale rpzynajmniej jest maleńki i leciutki Aktualnie mi zawiesili usługę, bo mam fakture nie zapłaconą I to młodzi są niby nieodpowiedzialni
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Sun Sep 26, 2004 9:00 am
Mojego modelu nikt tu jeszcze nie wymieniał, więc macie do kolekcji.
Sagem MY 3022. Nic porażającego. I jestem w Erze Tak Tak. Nie dzwonię za dużo to idealnie wychodzi, że tak powiem.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Sun Sep 26, 2004 9:56 am
standardowa nokia 3310.. Idea PoP
chyba kazdy wie jak wyglada.. jakie ma wady i zalety.. ]
can you get up off you knees?
are you brave enough to see?
do you want to change it? Nine Inch Nails
Posted: Sat Oct 02, 2004 11:41 am
Ja nie mam komorki bo mi nie potrzebna. Jak chce wyslac smsa to korzystam z komy babci (babcia i komorka, niezle co? ), ojca albo wysylam ska z kompa. Chrzestna chce mi kupic na urodzinki kome ale ja bym wolala zeby wszyscy sie zlozyli na gitare elektryczna.
_________________ here I am
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum