Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
A ja posiadam Nokię 7360 z taką śmieszną metką z boku w kolorze brązowo-złoto-białym. Jestem strasznie z niej zadowolona. I wytrzymała, jak nie wiem co, bo pewnego pięknego dnia zaliczyła pranie razem z moimi dżinsami i nic jej się nie stało. Nawet się nie wyłączyła
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
w ten sposób przekonać ludzi, że warto próbować.
Wierzę na słowo, już więcej razy testować jej nie będę... (chociaż, ciekawe, czy wytrzymałaby 90 minut w suszarce... ) Wcześniej miałam Sagema i był zniszczalny... niestety.
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
Sagem zmarł śmiercią tragiczną spadając z dziedzińca zamku w Dobczycach... nawet nie rozpadł się na kawałki, ale już nigdy nie pojawiła się na nim tapeta z Nazgulem... A taka ładna była...
Jeju, z dziedzińca? A gdzie spadł? Do zapory? Bo takiego upadku to rzeczywiście nie mógł przeżyć .
A ja mam już telefon, o dziwo, i to nawet od roku. Ot, Samsunga X640. Całkiem ładny, prosty, co najważniejsze, srebrno-czarny, ale nieco denerwujący. Nie lubię klapek . Jest już trochę sfatygowany, ale nie śpieszno mi do zmian. Ważne, że jeszcze działa. Nie używam żadnych gadżetów, gier, aparatów i innych takich. Komórka służy do dzwonienia i przesyłania smsów, wg mnie, więc jeśli będę mój obecny zmieniać, to na pewno na jakiś równie łatwy w obsłudze, pozbawiony niepotrzebnych ulepszaczy i zabawek .
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Joined: 10 May 2007 Posts: 42 Location: Ze szklanego ogrodu
Posted: Wed Jun 13, 2007 7:32 pm
ja mam Nokie 6103 nawet spoko, choc bidna pamięć i nic się nie mieści w niej
_________________ "Ale nie warto składać przysięgi, że się noc przebrnie, kiedy się jeszcze wieczora nie widziało." [J.R.R. Tolkien]
http://jestem-czarownica.blog.onet.pl
posiadam sony ericsona K300i,mogłaby być lepsze pamieć i wyświetlacz
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum