Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Jan 05, 2005 4:33 pm Kolejne bardzo ważne pytanie
Czy ktoś pomógłby mi przetłumaczyć na język WłOSKI:
-Można prosić.......(chodzi o rozmowę telefoniczną)
-Zastałem..........(rozmowa telfoniczna)
-Jest...........(rozmowa telfoniczna)
kurcze blade.... chyba wlasnie po ta sa slowniki.
masz pierwszy lepszy slownik: http://www.ling.pl/
ai teraz to skasuj poprzedni temat bo pamietam ze byljakis taki i nastepne swoje bardzo madre i wazne (?) pytania pisz w tym temacie bo sie taki balagan zrobi...
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Akurat oto chodzi po pierwsze że nie dałem rady skasować poprzedniego tematu bo jak brałem usuń post to jakaś nieprawidłowa procedura, a po drugie nie mogłem znaleźć słownika a nawet jakby co nie mogłem tego znaleźć w tym słowniu.
to poszukaj innych slownikow. wkleilem ci tu pierwszy lepszy ze slownikiem wloskim. Sam cos zrob. A pazatym sa jeszcze slowniki tradycyjne nie tylko internetowe.
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Wed Jan 05, 2005 10:23 pm
Primo: lenistwo się szery.... 3 raz to dzisiaj piszę
Legolasik jest od groma stron ze słownikami... a najlepiej kupo sobie rozmówki polsko-włoskie, np. z Ponsa Mam polsko-hoszpanskie i tam są takie zwroty...
Secundo: I naprawdę czy my wyglądamy jako podręczny leksykon, słownik, encyklopedia, wyszkuiwarka itp.... ?? Wątpię
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Myślałem że może ktoś się uczy. Bo znam dużo osób którzy uczą się w szkołach kompletnie innych języków niż myślałem np. francuksiego, niemieckiegp,rosyjskiego, hiszpańskiego.Więc myślałem żę może ktoś się czu w sql.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum