Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Uprawia ktoś kolarstwo z tego forum? Ja jeżdżę do klubu kolarskiego drugi rok i moje pierwsze sukcesy to mistrz Dolnego Śląska na Góry oraz 5 miejsce w małym wyścigu pokoju.
_________________ v3rt (malpa) o2 (kropka) pl
---------------------------------------
v3rt on #perverts @ IRCnet
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
---------------------------------------
Always look on the bright side of life
Posted: Sat Sep 11, 2004 9:44 pm
co do kolarstwa....to ja jezdze...niestety JESZCZE amatorsko....ale mam plany zeby od wiosny sie zapisac do jakiegos klubu...a przez zime pocwicze troszke miesnie....
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun Sep 12, 2004 9:36 am
Tu nie są ważne mięśnie, tylko wydolność i wytrzymałość. Do tego do jakiego klubu chcesz sie zapisać? Bo jak na Downhill, w co wątpie , ablo nawe na MTB, to i Ci troche odwagi potrzeba, eheh I sprzęt - ale to ju zupełnie inna bajka...
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:11 pm
chodzi mi o kolarstwo szosowe...i nie martw sie ozz...na mtb tez dalbym sobie rade...bo wierz lub nie odwagi mi nie brakuje...w koncu jestem nazgulem i tak zabic sie nie moge
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum