Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Hm, przydałaby się opcja : żadnej z nich. I ja bym ją zaznaczyła. Nie lubię żadnej z tych pań. Dlaczego? Już mówię. Arwena była mi całkowicie obojętna, aż do momentu obejrzenia filmu. Na widok pani Liv Tyler zbiera mi się na wymioty i nie trudno się domyślić, co sądzę o jej roli. "Dzięki" niej, znienawidziłam Arwenę. Zamiast zwykłej elfiej księżniczki, mam przed oczyma kwiczącą ( nie płaczącą), zalaną łzami, za przeproszeniem, gębę pani Tyler.
Co do Eowiny ... Ogólnie rzecz biorąc, podczas czytania Władcy, wydawała mi się bohaterką całkiem w porządku, powiedzmy, że nawet ją lubiłam. Po ekranizacji Pidżeja... Była już dla mnie postacią... neutralną. Szczerze mówiąc Eowina jest do mnie bardzo podobna z charakteru ( hm, tylko ja nie zakochuję się tak często), więc darzyłam ją jakąśtam sympatią. Z czasem, kiedy pojawiały się kolejne cześci filmu, Eowina stawała się coraz bardziej przereklamowana. Piękna( ) wojownicza i niekochana księżniczka rusza na pole bitwy, aby zginąć bohaterską śmiercią... Była coraz bardziej popularna. Zyskała rzesze fanek i fanów, którzy przy wymienianiu ulubionego bohatera, często ograniczali się do : Aragorn, Arwena, Eowina, Legolas Stała się dla mnie zbyt pospolita. A ja nie lubię pospolitości. Wolę postacie bardziej oryginalne i nietypowe
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum