Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Kim jestes?
Author Message
Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Mon Nov 24, 2003 9:08 pm   Kim jesteś?

Jeżeli chcecie (bo wcale nie musicie) odpowiedzcie mi. Chodzi o miasto, imię, wiek i co jeszcze chcecie.

A ja nazywam się Tomek (ale wolę aby zwać mnie Morgul bądź najlepiej SIN bo taki jest muj prawdziwy nick) mieszkam w Warszawie, w Polsce (no to chyba oczywiste) mam 13 lat, uwielbiam metal (szczegulnie jakiś ostrzejszy np. $lipKnoT) i uwielbiam twórczość Tolkiena.

Keira 
Szara przystań

Posted: Tue Nov 25, 2003 8:49 am   

Czasami miewam wątpliwości kim tak naprawde jestem. Wolałabym być czarodziejką...a moze jednak nie?

Moje imię, krótkie i treściwe - Agata. Mam 16 lat(no za niecałe 4 m-ce 17 :P ) "Uczę się" w 1 klasie LO. Uwielbiam chodzić do kina, czytać książki. Słucham różnej muzyki...ale przeważają spokojne rytmy :wink: Od klasycznej przez Enyę i soundtracki po Myslovitz i The Rasmus. :)

B. Leśmian

Elfka 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Tue Nov 25, 2003 2:26 pm   

Hmm... to może ja coś napiszę o mojej nieciekawej osobie.. więc tak...

Kasia, lat 13. Jestem z Chojnowa (kto nie wie, to to jest koło Legnicy, woj. Dolnośląskie).
Interesuję się NHL, przyrodą, historią, średniowieczem, łucznictwem, fantastyką, RPG, wszechświatem, komputerami. Lubię pisać wiersze, opowiadania. Uwielbiam czytać książki i marzyć Słucham różnej muzyki. A ulubionymi zespołami są: Manic Street Preachers, Bowling For Soup, Dexter Freebish, Placebo, The Rasmus, Evanescence, Linkin Park, Enya i muzyka średniowieczna.. Hiehie dużo trochę tego ...

Hmm.. a kim jestem? Prawdę mówiąc nikim ciekawym... Nieśmiałym, małym, stworzeniem, które snuje się po tym wielkim świecie... Mające przedziwne myśli... Sama jak mała wiewiórka, z jedną koleżanką i nikim więcej... Ups.. Nie będę już się rozpisywać, bo się robi nie na temat. I w ogóle, kto by to chciał czytać? ;)

Nom, to chyba tyle o mnie, a jakby nawet było coś jeszcze to nie będę przynudzać moją gadaniną o mnie.. Czasem się zastanawiam czy w ogóle jestem kimś... Może tylko niepotrzebnym czymś..? ;)

Bywajcie

To hell.. And back and hell again.. I've gone

Fuin aure, dim aure, bragol du...

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Tue Nov 25, 2003 3:41 pm   

Hehe..ja tutaj sie wole nie wypowiadac zbyt opisowo :p
na imie mam: ----
lat :---- ;p
jestem z Gdanska. ( polnoc polski..) zainteresowania..głownie Kalevala, Tolkien i jezyki Skandynawskie... potem Irladnia, Szkocja... itd...nie moge o nich duzo powiedziec ale w przyszłosci chciałabym tam pojechać... ;)
Poza tym słucham duzo muzyki..

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Beren 
Jaskinia Sheloby

Posted: Tue Nov 25, 2003 8:32 pm   

Jestem Tomek. Starczy wam tyle? Nie? Mam 14 lat. Starczy? Nie? Mieszkam w Piekarach Śląskich na Śląsku (tym górnym [choć jes niżej na mapie]). W przyszłości chiałbym być pisarzem albo dziennikarzem (to może się zmienić bo miesiąc temu chciałem być archeologiem :D ). Mam jedną zasadę: "Nigdy nie czytać niczego dwa razy", choć ostatnio całyu czas mam ochote drugi raz przeczytać Tolkiena. Co? Wystarczy już? Oki :D

Antoine de Saint-Exupery

Keira 
Szara przystań

Posted: Wed Nov 26, 2003 10:41 am   

Powinnam jeszcze dodac, ze jestem sklerotyczką. :oops: Zapomniałam napisać skąd ejstem. No więc z Tychów...takie średnie miasto na Górnym Ślądku, słynące z piwa i produkji Fiatów :D

B. Leśmian

Galad 
Moderator

Posted: Wed Nov 26, 2003 3:32 pm   

No teraz ja( mozecie sie juz bac :twisted: )
No wiec na imie mam Piotr. Nieszkam w Wawie. No mam 13 lat. Ucze sie w gumnazjum. Uwielbiam spotr zwlaczsza pilke reczna. :D No co jeszcze :? : :roll: A co do muzyki to najbardziej lubie rock.
No i chyba to tyle. Jak cos mi sie przypomni to napisze :D
in Mordor where the shadows are."

Elentari
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Fri Dec 05, 2003 9:20 pm   

Eeee...co ja chciałam???? :? : A no tak: imie- Gosia, lat- no i tu powstaje następny problem, ale poświęce się i powiem, 14
jestem z POOOOLLLLSSSSSSKKKKKKIII( to było genialne) , a tak bliżej to z takiej wioski nad morzem( zupełnie jak szara Przystań) co się Gdańsk zwie
zainteresowania: na pewno łFi NHL(jak Elficzka), czasami lubie pojeżdzić na koniku, posłuchać (różnie, oj bardzo różnie) Evanescence, Beyonce Knowles, Mary J. Blige, The Rasmus, R.H.C.P, Enyi, Sugababes( coś jeszcze ,ale skleroza mi doskwiera i nie pamietam)
lubie jesc:paelle, ciacha i dynie w cieście
pić: soczek pomarańczowy
no dobra kończe...,bo jeszcze sie rozpisze

P.S To dlatego ,że wpisywałam się koleżance w Złotych Myślach :P

gg: 3453192

Teluumen 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Fri Dec 05, 2003 10:54 pm   

Uwaga.. Rada starszych wchodzi :) . 17 lat mimo iz samo w sobie jest niczym to jednak na tym forum jest mniejszoscia. 4 liceum... W tym roku matura wiec jak sadze nie dlugo jeszcze potrwaja moje spotkania z wp.com . Mam na imie dosc oryginalnie i kazdy ma chyba podobne zdanie z moich kolegow. Ivo.. i Wszystko jasne. I blagam nie pytac dlaczego bo juz powoli przestaje sie na sile usmiechac i tlumaczyc wszystko od poczatku. MIeszkam w wielkim i nieslychanie pieknym miescie noszacym rownie piekna nazwe Podkowy Lesnej. Pobliskie wiochy to chociazby Warszawa czy Pruszkow w ktorym sie ócze. Moje zainteresowania sa tak samo chwiejne jak drzewa na wietrze wiec nie bede sie zaglebial.. To tyle jak narazie. Pytania rozpatruje w przeciagu 14 dni roboczych.

PROGRAMMERS TEAM
|Teluumen|PRV.PL
BLOG

strażnik z Północy
Strażnik Północy

Posted: Tue Dec 09, 2003 2:48 pm   

Jestem Marcin, ale nie lubie tego imienia :P jestem z N.M.Ś. Najnudniejszego Miasto Świata czyli Wrocławia.
Mam 14 lat (według Ziemskiej rachuby czasu :D ).
Interesuje się podróżąmi, filmem, fantasy, książkami (ogólnie) muzyką (soundtracki, reggae, rock poprostu wszystko oprócz techno i polskiego hh) mitologiami, filozofią, pcyhologią i magią. I pewnie czymś jeszcze, ale w tej chwili nie pamiętam. :)

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Sat Dec 13, 2003 9:04 pm   

I am Frost Lady/Jam jest Pani Mrozu, albo próbuję nią być, niewiem jeszcze ile mam lat (mądre, co nie?) jestem piękna, wysoka i smukła, mam długie ciemnoibrązowe włosy i lodowatre, lekko skośne zielone oczy.
Ubieram się w biel, błękit i srebro i mieszkam w śnieżnej krainie w lodowym pałacu. Za wierzchowce służą mi Wilki Mrozu.
A napradę jestem Agata (okropne imię) i mieszkam w Malborku. Nie cierpię swojego imienia i wolę, żeby nazywano mnie Frost Lady lub Canis lupus husky (jestem na forum Dogs.pl pod tym nickiem) bo uwielbiam psy, a zwłaszcza husky. Wasze forum bardzo m się podoba, tylko, że niektórzy piszą głupie tematy o tym, ze Tolkien byl zboczeńcem takie inne...

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun Dec 14, 2003 8:11 am   

Ech...Frost Lady...Co takiego jest w tym imieniu, ze Ci się nie podoba :wink: Mi też średnio, ale już się przyzwyczaiłam. Od czasu jak ktoś go ciepło używa :D

B. Leśmian

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Sun Dec 14, 2003 9:15 am   

Nie podoba mi się to imię, bo jest stare, głupie i nieomodne... wolałabym być paulina, czy jakos tak... I nie mam żadnych fajnych przezwisk ani zdrobnień (nie cierpię, jak mówią na mnie Agatka lub agusia, aga też nie) więc sobie najpierw kiedyś wymyśliłaM, że jestem Vicky (nie śmiejcie się ;) ) a potem Canis lupus husky. To ostatnie mi się podoba, tylko nie pasuje nazwa psa na forum WP więc sobie powymyślałam Frost Lady (Frost od Frozen, a frozen od Frozen Throne z Warcrafta) no i tak już zostałam. PS jak jest np,. Keira_Metz i pod tym jest zdjęcie, jak się je bierze??

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun Dec 14, 2003 10:20 am   

Akurat że to imię jest niemoden mi pasuje. Nie mam problemów że wszyscy wkoło takie mają. Mam alergię na te wszystkie nowe imiona, pseudurocze zapożyczenia z zachodu. Naprawdę to imię ma w sobie coś, tylko dla mnie jest za twarde.

PS. Jak wejdziesz na profil to tam jest panel kontrolny emblematówi. I albo podajesz adres zdjęcia z jakiejś stronki albo wybierasz jakieś ze swojego dysku. :wink:

B. Leśmian

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Sat Jan 03, 2004 8:57 pm   

Witam!
To dobry temat dla nowoprzybyłych...
No więc mam na imię Agnieszka, lat....chciałabym mieć mniej, mieszkam w Beskidach. Jak mi się tu spodoba to zostanę na dłużej i pewnie wtedy coś więcej o sobie powiem. :D

Vana
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Sat Jan 03, 2004 10:21 pm   

No to teraz ja...
Nazywam się Karolina, mam 16 lat, jestem w 1 klasie LO. Mieszkam w Białymstoku. Interesuję się komputeramu, WP, muzyka.

Uwielbiam robić stronki internetowe, chociaż ostatnio nie mam na to czasu :/ A oto jedna z nich (autoreklama, rozumiecie... :p)

ZOBACZCIE TUTAJ =)
Zapraszam też przy okazji na moje forum...bo fajni ejest tylk omało ludzi =)

Przemek
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Thu Jan 08, 2004 5:45 pm   

Przemysław
Z Białegostoku
Lat 14 :twisted:
Hobby Fantasy i jeszcz raz Fantasy
Muzyka rock,metal,pop,techno nienawidze disco polo
Uwilbiam Tolkiena.Dobrą muze i piłkęnożną i NHL.

Arien
Na Drodze Do Bree

Posted: Sun Jan 18, 2004 2:05 pm   

Więc... mam na imię Karolina. Mam 14 lat. Mieszkam w heh... Nowy Sącz (wie ktoś wogóle gdzie ta mieścina się znajduje?). Na forum jestem zaledwie od pięciu godzin, a już zdąrzyłam walnąć cztery posty 8) To tyle jeśli chodzi o szczegóły, resztę odkryjecie sami (łohoho jak to zabrzmiało ^__^)

Powinniśmy wyczekiwać dobra, równocześnie będąc przygotowanym na zło
/Lucy Maud Montgomery/

Lasto beth lammen!

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks