Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Feb 05, 2008 11:41 pm
Jestem kobietą
Tak, wciąż idealistką, wciąż marzycielką, wciąż balansuję między optymizmem i realizmem, ale teraz czuję się po prostu kobietą. Może to kwestia tej maseczki dzisiejszej Stęskniłam się za spódnicami. Za stuprocentowym czuciem się kobietą. Nie studentką, nie przyszłą geografką, ale po prostu fajnym stworzeniem płci żeńskiej
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Jestem zdecydowanie szczęśliwym stworzeniem. Chociaż czasami wydaje mi się, że żyję nie w tym miejscu i czasie, w których żyć powinnam. Jestem idealistką, strrrraszną marudą, mendą i odludkiem. Moja rodzina ciągle powtarza, że zachowuję się jak dzikus i nic, tylko wsadzić mnie do klasztorzu. A ja się zgadzam, choć w zamknięciu bym długo nie wytrzymała. Wolność, swoboda w działaniu i myśleniu liczą się dla mnie bardzo, ale to bardzo. Sama nie wiem, jak wygląda sprawa z moim lenistwem. Z jednej strony nie potrafię usiedzieć na miejscu, wolę życie w biegu niż całodzienne wylegiwanie się na kanapie i odpoczynek. A jak przychodzi do nauki... Mam ogromne poczucie sprawiedliwości i nadwrażliwe sumienie. Potrafię cały tydzień rozpamiętywać coś, co dotknęło inną osobą i to nawet nie z mojego powodu.
Jestem indywidualistką. Jestem też ponoć przemądrzała i bezczelna . Nie znoszę nie znać odpowiedzi na pytanie, które mi się zadaje. Ale z tą bezczelnością to bym się kłóciła . Może i jestem, ale tylko wobec osób, które dość dobrze znam. W rozmowie z innymi, mniej bliskimi mi ludźmi bywam nawet nieśmiała, chociaż z czasem, w miarę mówienia wpadam w słowotok i ciężko mnie powstrzymać. Oj, tak, skrajnie gadatliwa ze mnie istota .
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum