Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:49 pm
grać na perkusji tak jak perkusista w teledysku Rhapsody-Dark Secret
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:30 pm
Oj Galad, życze Ci, żeby Ci sie udało. Moje plany/marzenia takowe chyba sie raczej nie spełnią. Choć bardzo bym chciał. Jeszcze mam czas
A poza tym ide na dziennikarstwo, i jeszcze będe pisał książki
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Wiecie-kim ja chcę zostac, a kim zostane-oj duża roznica... Bo cchę zostac pisarką, i nic mnie od tego nie odwiedzie, przynajmniej COS (bardzo badziewne cos) muszę napisać. Ale zostane na 90% bezrobotna... :cry:
Siemano!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:40 pm
A ja zostane...Zawodowym Mistrzem Gry - oto moje powołanie, szkoda tylko że jeżeli już istniejące to dochodowe jedynie w wakacje i to wcale nie za dobrze. A tak na serio to pewnie pójde na prawo - wiem, wiem głupi, nudny i oklepany kierunek ale to taka tradycja rodzinna pozatym mi sie to nawet podoba i to chyba jedna z nielicznych rzeczy do których mam talent, a jak się nie dostane to może szkoła fotograficzna....
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
Ja mam bardzo konkretne marzenia, do których będę dążyć i z pewnością nie dam upchnąć się jako sekretarka tudzież sprzątaczka z ogłoszenia w Urzędzie Pracy...
Z racji tego, że muszę mieć pewność, że będę mieć z czego żyć, wybieram się na prestiżowe studia in inglisz - informatyka i telekomunikacja. Razem z przyjacielem, kiedy tylko będziemy pełnoletni, otwieramy firmę, zresztą już teraz robimy drobne zlecenia. Ale całe życie dązyć będę do fotografii jako namiastki operatorstwa, wybieram sie więc zaocznie na Filmówkę, mam zamiar zostać fotografem studyjnym - moda, portety itp. Sprzęt profesjonalny mam, najgorzej jest tylko z kasą na wywoływanie...
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Ja tam marze o dwoch zawodach, ponoc bez przyszlosci:
1. Politologia - moja najwieksza pasja Politologie kocham, duzo o iej czytam, sama wchodzi mi do glowy i jest BANALNA
2. Dziennikarstwo To moje powolanie. Wygadana z taletem do pisania.
i jeszcze
3. POLITYKA - to juz nie kierunek, ale wejsc w swiat polityki to moje marzenie. Oczywiscie z ramienia PO Pierwsze kroki juz postawione - praktycznie jestem juz najmlodsza MBoda Demokratka w Krakowie
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:19 am
Hmm...ja mam jedno marzenie, ale wolę nie myleć jak to się skończy. Chciałabym [uwaga prosze się nie śmiac ] uczyć geografii, najchętniej w LO albo porządnym gimnazjum Czuje powołaeni i tyle Geografia to moja pasja od lat, a nauczycielką chcę zostać od czasów SP Wiem tylko,z e to będzie trudne. Tzn. za rok jak zdam maturkę to będę zdawac na UJ na geografię, ale wiem ze pewnie skonczy sie na bezrobotnej mgr geografii Takie zycie, ale na razie luuuuz
Kiedyś chciałabym aktorką albo historyczką...
Legolasik kazdym chciałby kręcić kasę...ale to nie takie proste No chyba ze masz kasiastyc rodziców albo sponsora, albo znajomosci...
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Wed Sep 01, 2004 12:37 pm
A ja ostatnio coraz bardziej się dołuje. Bo oprócz dziennikarstwa... Strasznie chciałbym zostać psychologiem/psychoanalitykiem. Tyle, że do tego trzeba się uczyć TEJ PIEPRZONEJ BIOLOGII GRRRRRRRRR...!!!
I chyba to będzie bariera nie do przejścia A szkoda.
Dzisiaj zaopatrzyłem sie w fachową literature, kilka mitologii, religie, psychologia i jedna książka o średniowiecznym rycerstwie - wszystko to zaprawa pod napisanie interesującej powieści
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Wiadomo, że nia łatwo kręcić kasę, ale wierzę że mnie to się uda. Po prostu rozkręca się biznes i jedziemy, albo wźiąść pożyczkę Ale tzreba też uważać żeby nie dostać ryby zawiniętej w gazetę
Posted: Wed Sep 01, 2004 2:15 pm
ja chciałabym zostac lingwista.. lubie jezki, łatwo je przyswajam.. wiec czemu nie.. albo architektem..
po prsotu w tej chwili to wydaje mi sie najrozsądniejsze..
Posted: Wed Sep 01, 2004 4:21 pm
Legolasiku ty chyba nie wiesz jak to wygląda naprawde. Nawet jak chcesz wziac pożyczkę to musiz miec sporo kasy, zaplecza albo ruchomosci... Utopijne sa twoje wizje, jak dla mnie
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Hahaa, doszłam do tego, kim zostanę i na jaki kierunek studiów pójdę <jak się dostanę, oczywiście...> !!!!! Wydział Architektury na Politechnice w Krakowie na mnie czeka . A poważnie, archtektura jest chyba najbardziej 'kręcącym' mnie kierunkiem: matematyka i fizyka, czyli przedmioty, na których opiera się mój profil i które w związku z tym mam najbardziej opanowane i - co tu ukrywać - najbardziej lubię <nie bijcie!!! > i mój ukochany rysunek . A w Krakowie, bo to miasto jest boskie i na razie mogę je odwiedzać tylko 1-2 razy w roku, a tak - będę sobie w nim mieszkać ^^. Kraków jest pijjjjjjjjjęęęękny ^^ (mam to po tacie, on się tam urodził i wychował). Pozdrawiam
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum