Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
życzę udanej pracy... czy jak to się mówi.... a już wiem: spełnienia w pracy życzę
Na raie życz mi udanego wyjazdu do Polski. Ostatni był szczerze mówiąc średnio udany i mam nadzieję, że ten teraz będzie lepszy Tylko, że mam mnóstwo papierkowej roboty do załatwiania, świadectw chrztu i bierzmownia i czego tam jeszcze dusza zapragnie, żeby miała święty spokój:D
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
w ten sposób przekonać ludzi, że warto próbować.
Lubuskie... dobra, zaczynam zszywać spadochron tylko, że kurczę mamy jedno prześcieradło w majątku i nie starczy. Przed samym wyjazdem wybiorę się na włamania do sąsiadów i jedyne, co im zniknie to prześcieradła:D
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
Mogę Ci przywieźć sok żurawinowy, bo ostatnio pijam namiętnie i zakupuję w Lidlu niemalże hurtowe ilości. Coli to chyba pół roku nie piłam, ale zobaczę, może sąsiedzi rzeczywiście mają....;)
sok żurawinowy jest mniam to nie zwierzątko ani kret do rur kreta też nie piłam, choć jak głosi wieść rodzinna będąc dziecięciem niespełna rocznym zżarłam kostkę mydła ;P
Posted: Fri Mar 23, 2007 10:51 am
Zdarza się
A więc moze... kiedy będę duża i dojrzała zostanę żurawiną i trafię do soku... np. firmy Tymbark
A serio-serio to zbliża się maj. Trzeba będzie wybrać specjalność. Niby jestem do społ-eko przekonana, ale na fizyczną idzie najfajniejszy kawałek mojej grupy... Ale na fizycznej jest obowiazkowy kurs z fizyki...
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Fri Mar 23, 2007 1:58 pm
Quote:
Erm.. chyba zchodzimy z tematu...
wydaje Ci się
Keira wrote:
A serio-serio to zbliża się maj. Trzeba będzie wybrać specjalność. Niby jestem do społ-eko przekonana, ale na fizyczną idzie najfajniejszy kawałek mojej grupy... Ale na fizycznej jest obowiazkowy kurs z fizyki...
nie patrz na grupę...idź tam gdzie będzie Ci lepiej...byś potem nie żałowała...
moja mama chciała być nauczycielką chemii, ale koleżanki ją namówiły i została technikiem w labolatorium...i mówi, że strasznie tego żałuje
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Fri Mar 23, 2007 9:13 pm
Wiesz to jest wybór, który nie determinuje mojej przyszlosci w jakims ogromnym stopniu. No, owszem, ogranicza mi tematyke licencjatu Ale z fizycznej tez bym mogla pisac
A towarzystwo dla mnie, osoby bardzo niesmialej, jest istotne
Ale jednak fizyka jest zbyt zła ;P
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum