Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Witam,
Właśnie instaluje beta wersje Katalogu Fantasy - za parę godzin powinna być gotowa, on-line. Liczę na Waszą pomoc!
Jakie działy proponujecie? Czy jeśli pomysł wypali kto miał by ochote być moderatorem (nawet nie wiem, czy skrypt to umożliwa ) - zadanie mało męczące - nie spodziewam się jakiegos tłoku stron... Zresztą na początku i tak ja będe dodawał strony... A potem obowiązki moda sprowadzałyby się do przeglądania stronek które się zgłoszą i ich zatwierdzanie...
Na początek proponuje zebrać parenaście stron które recznie dodam - takich najważniejszych.
Chciałbym żeby było też parę działów ogólnych - taka równowaga miedzy fantasy a resztą, tak jak to jest na forum
Posted: Sun May 01, 2005 1:05 pm
Według mnie prezentuje się całkiem nieźle.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Galad - bardzo dziwne jest to co mowisz :\ kolor czcionki jest taki sam jak na forum. A na czarnym tle powinien byc jeszcze lepiej widoczny Mozesz rozszerzyc jakos ta kwestie:?
BTW. Zachecam do dodawania stronek - mozecie dodwawac wlasne, lub lubiane przez Was. Niech kazdy doda choc 2 a katalog stanie sie ciekawym źródłem linków
Galad - bardzo dziwne jest to co mowisz :\ kolor czcionki jest taki sam jak na forum. A na czarnym tle powinien byc jeszcze lepiej widoczny Mozesz rozszerzyc jakos ta kwestie:?
juz nie bo juz jest dobrze. zmienilem monitor (tamten byl juz zespsuty) i pewnie dlatego. (wtedy sie wszytsko zlewalo)
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Powoli dobijamy do 20 wpisow ;P CO jest z Wami? podopisujcie pare stronek które lubicie - napewno je macie Jeśli macie swoje strony, blogi, fora czy inne, tez je dodajcie - a jesli umiescicie link zwrotny do katalogu, to będe bardzo wdzięczny (dajcie tez mi o tym znac, to strona dostanie wiecej punktow)
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum