Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Serwer nie padl - forum tylko. I to 4-tego. 3-ego byl włam na serwer przez domene wladcapierscieni.com;
31 Sty 2003 03:02 pm - start forum. Jednak podlinkowalem je jakos wieczorem - caly dzien robilem styl do niego (pradziadka obecnego wladcapierscieni.com)
Jeszcze proponuje znalesc (ja nie mam czasu na wertowanie tematow) dodanie Tajnego Forum, oraz niedawna instalacje Przema.
Mozna dodac jeszcze 10 000 post (18 Maja 2004 ok 19); Jesli sie uda, to daty stworzenia nowych styli (sloneczne forum razem z przemem. Tajne - razem z doadniem Tajengo Forum)
Pomysl dobry - jak beda daty, to i skryptu sie poszuka
Wto Lut 15, 2005 4:54 pm - rozpoczęcie konkursu na najlepszy wiersz.
Pon Cze 06, 2005 4:50 pm - rozwiazanie konkursu na najlepszy wiersz.
Pią Lip 04, 2003 7:58 pm - powstanie działu Twórczość Własna/Opowiadania nie będe mówił jaki miałem wkład w jego stworzenie
Pon Cze 16, 2003 9:26 am - Pomysl daje pomysl na forum o stworzeniu opowiadania, ktore nazywa "Gospoda Pod Rozbrykanym Kucykiem". Było to najdłuższe opowiadanie napisane przez uzytkowników na forum, całość miała 479 postów. Następnago dnia (Wto Cze 17, 2003 12:01 pm) Beren napisał pierwszy kawałek opowieści.
Nie mogę znalesc daty zakonczenia konkursu na opowiadanie, nie wie wiem czy to nie było tylko w mailu do wszystkich napisane. (a co wtedy sie dzialo..ojojoj...)
ciekawe czy ktos pamieta wprowadzenia slawnego YOU tu tez mialem wielki wklad a ile wtedy pm dostalem uhuhu, kazdy mnie wyzywal jakie to kawaly sobie robie
ojjj fajnie tak sobie poprzypominac stare czasy
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum