Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Kacik awanturnika! - takze klotnie uzytkownikow
Author Message
v3rt
Czarna Otchłań Morii

Posted: Mon May 31, 2004 7:20 am   

Morgul wrote:
Co do jednego się nie zgodzę v3rt. Otóż wczoraj robiłem test i da się pisać w dwóch oknach naraz...

przeciez wcale nie powiedzialem, ze nie jest mozliwe :) czytaj uwaznie:

v3rt wrote:
nie mialem czasu przeczytac calego watku, ale twierdzenie o pisaniu postow z dwoch odzielnych kont jest, jakkolwiek nie pozbawione sensu, to jednak troszke ryzykowne. zonglowanie okienkami i ciagle logowanie/wylogowywanie sie jest troszke meczace, zwazywszy na to, ze po kazdym odswiezeniu strony aktywny jest tylko jeden profil.

ja sobie zdaje sprawa, ze tak mozna. ale tez zdaje sobie sprawe jakby to musialo wygladac (przebywanie w swoch sesjach na forum): login jako A, przejscie do watku, otworzenie okna odpowiedzi, wylogowanie w drugim oknie, zalogowanie w drugim oknie jako B, przejscie do watku, otworzenie okna odpowiedzi... i w kolko... uciazliwe. zwlaszcza, ze po kliknieciu na "wyslij" lub jakakolwiek inna interakcja ze strona spowoduje, ze aktywne stanie sie konto, z ktorego logowano sie jako ostatnie.

nie wspomne juz o tym, ze wszystkie te operacje nalezaloby wykonywac w odstepach czasu mniejszych niz 5 minut, gdyz przez taki czas raz zalogowana osoba jest widoczna na liscie uzytkownikow obecnych w danej chwili na forum.

amen. anyways, nadal nie chce mi sie czytac calosci :) mam nadzieje, ze nikt nikogo nie obrazil, a jesli tak sie stalo to naleza sie przeprosiny.
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
---------------------------------------
Always look on the bright side of life

Keira 
Szara przystań

Posted: Mon May 31, 2004 8:22 am   

v3rt: nie dziwię ci się, ze nie chce ci się tego czytać :roll: Sporo jałowej w sumie dyskusji. Ani przyjemne ani śmieszne. Głupia sytuacja i tyle.

Dzięki wielkie tym, którzy wbrew oskarżeniom mi zaufali, a przynajmniej dali szansę :*

B. Leśmian

Galad 
Moderator

Posted: Tue Jun 01, 2004 9:28 pm   

no to jakies przeprosiny by sie nalezaly :) slowa padaly ostre i mam nadzieje ze Keira otrzyma nalezyte przeprosiny :P :) :tak:
in Mordor where the shadows are."

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Wed Jun 02, 2004 8:23 am   

Z mojej strony żadnych nie będzie....

Od początku miałem dwie teorie....pierwsza padła, ale druga jest jeszcze lepsza i oczekuję, że Keira się przyzna (ładny ze mnie naiwniak).....

Bardzo dziękuję za skasowanie moich postów, które odkrywały całą sytuację i jej przebieg..... :evil:

To tak jakby ktoś spalił akta....sprawy nie było....święta pozostaje świętą....

Może jestem tak podejrzliwy bo nie wierzę w zjawiska paranormalne.....

1.Jest spór....w którym wyraźnie jedna strona przeważa...bo druga porywa się z motyką na Słońce

2.Kiedy spór jest bliski rozwiązania pojawia się pomoc z nieba.....

3.Superfanka realu madryt, ktora kocha duet moro-raul....i uważa real z 8 cud świata...

4.Zaraz po zalogowaniu prowadzona boską ręką wchodzi w temat....pisze jakie to moje argumenty są żałosne choć żąden jeszcze nie został obalony LOL :lol: :lol: po czym znika....

5.Nic i nikt nie przekona mnie, że nie mam racji w tej kwestii....Keira zawołała koleżankę.....

6.Przestaje widzieć sens mojego dalszego bytowania na tym forum....wszystko zostało rozwiązane...ale akta spalono...winnego okrzyknięto świętym.....

Czuję się głęboko zdegustowany postawą reszty forumowiczów (z wyjątkiem Ozza).....kto mógłby uwierzyć w winę nieskazitelnej Keiry.....
Straszne z Was naiwniaki...teraz to ona może zrobić co jej się podoba ale i tak nikt nie uwierzy....czy wy w ogóle się znacie, że możecie poręczyć za kogoś...na forum to można napisać wszystko....

Oczekuję od Keiry sensownych wyjaśnień bo te, które ostatnio przedstawiła zakrawają na kpinę......ale trzeba było je skasować...bo jak to wygląda???...święta Keira przyłapana na gorącym uczynku??nie może być???...z oskarżonego wychodzi teraz na to, żę stała się ofiarą....z czymś mi się to kojarzy....

Skasowanie tamtych postów było jawnym dowodem na to, że ja nie mogę mieć racji i nie mogę tryumfować.....i tak każy ma sumienie i nie jak jest....Feanor miałby nas ośmieszyć???....

Ja mam cholerną satysfakcję z tego, że zmieszałem Keirę z błotem(wersja light)....z tego, że jeszcze nikomu nie udało się wygrać ze mną sporu i z tego, że skasowaliście moje posty....tak cieszę się bo tym tylko udowodniliście swoją słabość....wolno Wam macie broń...admini, mod....kasujcie...ten post też pewnie skasujecie bo tutaj znów bez żadnych przemilczeń ukazuję całą prawdę.....

To jest jakaś polska przypadłość....cholernie przypominacie teraz SLD...trochę interesuję się polityką i do nich najłatwiej Was przyrównać...wszystko zatuszować, ukryć, spalić...nic nie było...ja wiem, że było i mam czyste sumienie...w przeciwieństwie do Was ale w szczególności do Keiry....ekhmm św.Keiry

Dziękuję za to, że daliście mi tę satysfakcję bo czuję się teraz tak jakbym wygrał z Wami wszystkimi.....

Ja jestem zły...ale Keira się nie przyzna i to ona jest gorsza...przynajmniej w szczerych oczach....

Sporem tym udowodniłem nie tylko swoją wyższość intelektualną nad Keirą, ale też nad każdym z Was z osobna.....

PS:Wszystkie powyższe zarzuty nie kierują się do Ozza bo on jako jedyny wiedział po której stronie stanąć i na szczęście nie wierzy w świętość....
Ozz trzymaj się bo ja może pojawię się tutaj jeszcze z kilka razy....rozumiem, że mogłem walczyć z wszystkimi w innych sprawach, ale skoro kasuje się moje posty i zaciera w perfidny sposób ślady jakiejkolwiek winy to muszę spasować..."nie będę się kopał z koniem"

Proponuję też skasowanie moich wszystkich kłótni bo dla kogoś z zewnątrz maluję się jako człowiek zbyt inteligentny i to może psuć mój naganny wizerunek....

Czuję się absolutnym zwycięzcą!!!!!

Fajne uczucie...bez jakichkolwiek wyrzutów...absolutna nirvana....delektuję się moim sukcesem...a wszystko dzięki Wam...

Szybko....pierwszy mod czy admin musi to skasować bo okaże się jeszcze zbyt inteligentny i bystry.....szybko....kasujcie....moje wszystkie posty...Feanora tu nigdy nie było....nigdy Was nie ośmieszył i nie zbeształ...nigdy nie udowodnił swojej wyższośći...to nie miało miejsca.
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.

Keira 
Szara przystań

Posted: Wed Jun 02, 2004 11:13 am   

F?Ťanor wrote:

6.Przestaje widzieć sens mojego dalszego bytowania na tym forum....wszystko zostało rozwiązane...ale akta spalono...winnego okrzyknięto świętym.....

Feanorze daruj sobie te oskarżeinia o kasowanie postów. Odnoszę wrażenie (choć pewnie błędne, jak każde moje wrażenie :/ ) że to Ozz skasował tamtą dyskusję, przynajmniej tak mi pasuje do tego cytatu:

Ozz wrote:
EDIT
Nie wiem, czy mam to przenosic - chyba zaraz to zrobie... W każdym bąź razie, jesli ktokolwiek cos jeszcze o tym napisze - kasuje...!
Koniec.

Twój posta pojawił się już po tym apelu Ozza. A wszystko wcześniejsze jest tutaj. :?

Feanor wrote:
Oczekuję od Keiry sensownych wyjaśnień bo te, które ostatnio przedstawiła zakrawają na kpinę......ale trzeba było je skasować...bo jak to wygląda???...święta Keira przyłapana na gorącym uczynku??nie może być???...z oskarżonego wychodzi teraz na to, żę stała się ofiarą....z czymś mi się to kojarzy....

Przyłapana na gorącym uczynku? Zanim mnie oskarżysz daj dowód. łatwo ejst coś mwóić, trudniej udowodnić. Nie mam dowodów na swoją niewinność, niestety, ale ty też nie masz.

Quote:
Czuję się głęboko zdegustowany postawą reszty forumowiczów (z wyjątkiem Ozza).....kto mógłby uwierzyć w winę nieskazitelnej Keiry.....
Straszne z Was naiwniaki...teraz to ona może zrobić co jej się podoba ale i tak nikt nie uwierzy....czy wy w ogóle się znacie, że możecie poręczyć za kogoś...na forum to można napisać wszystko....

(...)

Sporem tym udowodniłem nie tylko swoją wyższość intelektualną nad Keirą, ale też nad każdym z Was z osobna.....
rozumiem, że mogłem walczyć z wszystkimi w innych sprawach, ale skoro kasuje się moje posty i zaciera w perfidny sposób ślady jakiejkolwiek winy to muszę spasować..."nie będę się kopał z koniem"

No właśnie: mozna napisać wszystko: mozna kogoś "zmieszać z błotem", oskarżać, mozna zaufać albo nie. Obawiam sie ze ci twoja wyzszosc intelektualna jeszcze wyjdzie bokiem. Moze za to wróci trochę człowieczeństwa, serca. (moja naiwnosc...)

W swoim poscie krzywdząco wypowiadałeś się o adminach, modach...choć własciwie nic ci nie zrobili. OK...jak ktos nie ma zdania jak wielki F. to jest jego wrogiem. PRzykro mi tylko, ze Eru ducha winne osoby przeczytają tego typu oskarżenia na swój temat. To jest najzwyczajniej w świecie przykre i ani trochę intelektualne.

Aha..w jednym miejscu wczeeeeeśniej napisałeś: IP to IP niepoidważalny dowód. A jednak i ty się popełniasz błędy. Zaślepienie "triumfem"? PRzypadek? Niedopatrzenie?

EDIT:
Feanor wrote:
ja wiem, że było i mam czyste sumienie...w przeciwieństwie do Was ale w szczególności do Keiry....ekhmm św.Keiry

O moje sumienie się nie obawiaj. ;]

Feanor wrote:
PS:Wszystkie powyższe zarzuty nie kierują się do Ozza bo on jako jedyny wiedział po której stronie stanąć i na szczęście nie wierzy w świętość....

Wiedział po któej stronie stanć, bo miał takie zdanie jak ty. Bo tylko twoja strona jest ok, jak ktos ma inne zdanie to jest "be". Nie istnieje dla ciebie obiektywizm, spojrzenie z boku.
Feanorze twoje twierdzenia o świetosci są nudne, przejadły sie juz dawno. Daruj sobie te uwagi bo nic nie wnoszą.

B. Leśmian

Galad 
Moderator

Posted: Wed Jun 02, 2004 1:36 pm   

F?Ťanor wrote:

Bardzo dziękuję za skasowanie moich postów, które odkrywały całą sytuację i jej przebieg..... :evil:

taaa, a toto na poprzedniej stronie to niby co jest?
in Mordor where the shadows are."

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Jun 02, 2004 1:39 pm   

Nie zaglądałam na forum przez kilka dni i widzę jak wiele straciłam.

Jeszcze się chyba nie zdazyło, aby jakiś sportowiec przyznał się otwarcie do dopingu. Zawsze będzie wmawiać, że to pomyłka, pomówienie. Nie twierdzę, że tak jest w przypadku Keiry, ale... Popieram tu stanowisko Nagga, ze jeśli to naprawdę Keira to jest jej tak i tak głupio... Ale i Feanor ma sporo racji. Nie można pozwalać, aby 'autorytetom' było wolno na wszystko...

Mówiąc szczerze argumenty F i Ozza przemawiają do mnie bardziej. Zresztą nie mogę uwieżyć w tak zbieg okoliczności. Ale znam uczucie bezsilności, kiedy nie możesz zmazać z siebie pomówień.

Na przykałdzie tej kłótni widać jak zbudowana jest społeczna strona naszego forum. Bo gdyby taka sprawa wyszła z Feanorem, to nikt nie stanął by w jego obronie, pomimo, że łatwo zaobserwować u niego szczerość aż do bólu... I jestem tu pełna zrozumienia dla jego rozgoryczenia. Ale nie che swoją opinią nikogo krzywdzic jeśli nie mam niepodważalnych dowodów.

nagg 
Administrator

Posted: Wed Jun 02, 2004 3:50 pm   

F?Ťanor wrote:

Czuję się absolutnym zwycięzcą!!!!!

Fajne uczucie...bez jakichkolwiek wyrzutów...absolutna nirvana....delektuję się moim sukcesem...a wszystko dzięki Wam...

:lol: Slodkie :) naprawde fajny z ciebie typ :) ile to szczescia moze ludziom dac napisanie paru liter :) Naprawde ciesze sie, ze tyle radosci znalazles na tym forum. Nie rozumiem sposobu w jaki ja czerpiesz, ale... :)

Gratuluje, chcialbym by takie pierdoly doprowadzaly mnie do "nirvany"

Co do merytorycznej czesci... nie wiem, czemu Keire nazwasz swieta, nie wiem co w tym takiego szokujacego jesli zrobila co zrobile - niestety moja wrazliwasc jest inna.

Rozbawilo mnie Twoje porownanie do SLD. Skromnym zdaniem uwazam, ze lepiej pasuje do Ciebie - wszystko sie dookola sypie, a Ty idziesz w zaparte, i uwazasz siebei za triumfatora :) Cool.

nagg

PS pozwole soebie jako zly admin ochrzcic Cie dzisiaj "Tiumfator F?Ťanor" :lol

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Wed Jun 02, 2004 4:16 pm   

łeeee... Nikt nie chce sie ze mną klocic, nie lubita mnie :( Pokłóc sie ktos ze mną1 Wyzywam...Nonie mam kogo. żeby miał isę kto czepnąć (są fora gdize nie lubie jak ktos sie mnie czepia, ale tu chcę zeby tak bylo :D ) napisze jakimś wystrzałowym kolorem... :D Wiem!

Aby poznać całą prawdę nacisnij ctrl+A

Teraz sie możeta poklocić! :D
Siema!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

v3rt
Czarna Otchłań Morii

Posted: Wed Jun 02, 2004 4:33 pm   

ehhhh... pamietam Cie Feanor... swego czasu toczyles zacieta batalie z calym forum... nigdy nie wdawalem sie w rozmowy n/t atmosfery tego forum albo innych uzytkownikow, ale po Twoim ostatnim poscie czuje sie lekko zdegustowany.

nie bede tutaj strzelal wypracowania o tym, ze protestuje przeciwko nazywaniu mnie naiwnym bo kazdy ma prawo do wlasnego zdania. dlaczego? bo po pierwsze w sumie Cie nie znam, a po drugie to o ile dobrze pamietam Ty i tak kazdy argument niszczysz cudowna riposta.

chcialem sie tylko odwolac do jednego Twojego zdania... a mianowicie tego, w ktorym twierdzisz, ze jeszcze nikt nie wygral z Toba sporu i ze i tym razem jestes absolutnym zwyciezca.

otoz ja smiem glosno, wszem i wobec stwierdzic, ze to tylko Ty tak sadzisz.
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
---------------------------------------
Always look on the bright side of life

Esk 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Wed Jun 02, 2004 4:48 pm   

v3rt wrote:

otoz ja smiem glosno, wszem i wobec stwierdzic, ze to tylko Ty tak sadzisz.

Całkowicie zgadzam się z v3rt. Nie zabierałam głosu, bo to bez sensu, ale poprę zdanie v3rt - Jeśli sam siebie nazywasz zwycięzcą, to raczej o niczym to nie świadczy. Raczej o uwielbieniu własnej osoby.
Ach tak, czekam na inteligentną ripostę o mojej naiwności.

Corialote 
Mallorny Lothlórien

Posted: Thu Jun 03, 2004 11:24 am   

Nienor przykro mi ale nie wędruję sobie po internecie więc niestety nie jestem w stanie podaćCi żadnego linka..

moja mam jest chora na nerwicę od pewnego czasu i trochę się tym kiedyś interesowała.. możesz poczytać głupie ulotki z lekarstw.. lubię to robić bo można się z nich dużo dowiedzieć.

nie czytałam akurat o tym
poprostu usłyszałam od mamy a mimo wszystko w sprawach chorób jest dla mnie autorytetem. dużo o tych sprawkach wie

jeżeli to nie jest prawda ( w co mimo wszystko wątpię ) to przepraszam

SztukaSpadania 
Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Nov 12, 2007 7:42 pm   

wszystkich was nie lubię!

// Zawsze Szybko Umierają Tacy Jak Ja - Tacy Sami Choć Ciągną Inny Nitki Kolor

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Nov 12, 2007 8:04 pm   

oj Włóczku Włóczku...spokojnie <piwo> masz wypij sobie i pogadajmy
No it's not!
It's the Dark side

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Nov 12, 2007 11:08 pm   

Włóczykij wrote:
wszystkich was nie lubię!

Nie dziwie sie ;)
Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...

SztukaSpadania 
Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Nov 12, 2007 11:11 pm   

Mati_00 wrote:
oj Włóczku Włóczku...spokojnie <piwo> masz wypij sobie i pogadajmy

Ciebie też ! nie pije z kimś kogo nie lubię ;P no chyba... że on stawia ;]

[ Dodano: Pon Lis 12, 2007 11:12 pm ]
Nimloth wrote:
Nie dziwie sie ;)

Ciebie też nie lubię ;P

// Zawsze Szybko Umierają Tacy Jak Ja - Tacy Sami Choć Ciągną Inny Nitki Kolor

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Tue Nov 13, 2007 12:45 am   

Włóczykij wrote:
Ciebie też ! nie pije z kimś kogo nie lubię

hmm :hmm:

:wariat: ?

no nic, Nimloth idziemy pić bez niego :sun:
No it's not!
It's the Dark side

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Tue Nov 13, 2007 2:40 pm   

Włóczykij wrote:
Ciebie też nie lubię ;P

Nie Ty jeden :P ale cos tu nie gra. Zazwyczaj ja nie lubie ludzi, a oni mnie nienawidzą. Wiec moze z łaski swojej zaczniesz mnie nienawidzic, bo psujesz mi statystyki :P
Mati_00 wrote:
no nic, Nimloth idziemy pić bez niego :sun:

Może być :D jak to mawiają:
Ruszaj się...Mati :green: , idziemy na piwo,
Niechybnie brakuje nas tam,
Od stania w miejscu niejeden już zginął
Niejeden zginął już kwiat!
:D
khy khy
Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: