Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Kacik awanturnika! - takze klotnie uzytkownikow
Author Message
Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Thu May 27, 2004 6:16 pm   

Scoia'tael wrote:

ze złości noramlnie mi się ciepło zrobiło.. pisze teraz same przykre posty a nie chę byc jak Feanor ;)
bez obrazy ;)

postaram się juz nie pisać takich rzeczy, żeby ktos czuł się urazony albo cos w tym stylu...

Jaka obraza!!! Toż to komplement. "Bożesz Ty mój"
Czy ja pisze przykre posty???? :hmm: :green:

Poz
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.

Corialote 
Mallorny Lothlórien

Posted: Thu May 27, 2004 6:22 pm   

o ile dobrze pamiętam to był tam króciutki wątek o chorobach psychicznych...

i nie rozumiem czemu stwierdzenie, że Ozz napisał bezczelnego priva do woyaru jest takie strasznie niedyskretne...

trzeba to sprawdzić w słowniku ;)

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Thu May 27, 2004 6:47 pm   

Nie chodzi o to, że było to niedyskretne, ale że zwróciłaś uwagę Ozzowi, ze jest niedyskretny :D
Widzę, ze cały czas Feanor czyta nasze posty, tylko się nie przyznaje... ładnie to tak ???

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Thu May 27, 2004 9:34 pm   

Oj jakie to męczące. Ciągle ktoś wypomina Ozzowi jego Prywatną wiadomość do Woyaru. A porównanie innych do Feanora jako do najgorszego demana forum też jest nie na mniejscu.

A tak poza tym znowu coś bardzo zdziwiło.

Quote:
chodzi mi oto, że nerwica - jak cukrzyca - jest spowodowana brakiem pewnej substancji w organiżmie (nie znam jej nazwy więc nie bęę się popisywać jakimiś bzdurami). z powodu jej braku, zaburzone jesst wymienianie informacji pomiędzy neuronami i powoduje problemy z centralnym osrodkiem nerwwym - prościej - mózgiem.. reszta chorób psychicznych działa na tej samej lub podobnej zasadzie.

Substancji? Chodzi ci może o miediator jakiś? Acetylochoilinę, albo noradrenalinę? Nie wiedziałam, że to jest powód nerwicy. Mnie na psychologi uczono, że najczęstszym powodem nerwicy jest przeżycie traumatyczne, a nie problemy z chemią w organiźmie. Znasz może jakieś źródło z którego mogę sobie na ten temat coś przeczytać. Bo ja szczerze wątpię w taką tezę ale jeśli mnie przekonasz. A co do chorób psychocznych to w latach 70tych istniało już conajmniej 40 teorii, które mówiły o źródłach schisofrenii. Najnowsza mówi, że to wirus ją wywołuje. czyli generalnie rzecz biorąc psychologia nie zna przyczyn. Co wiecej nie umie też tego wyleczyć.

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri May 28, 2004 7:15 am   

ładnie tak...ładnie :D

Narazie usiłuję rozeznać się na tym nowym forum bo jednak jest duuuuużo zmian.

Rzeczywyście przyrównywanie mnie do kogoś najgorszego nie jest dobrym pomysłem......czy macie jakieś podstawy by tak sądzić :roll: ;]

Ale z drugiej strony cieszę się, że na tym forum nie jestem nikim, ale jednak KIMŚ.....dostałem nawet pare privów

W końcu "Powrót Króla".....taka metafora ;) ...to dobra książka 8)

EDIT

Nienor uwielbiam Cię......nie ma nawet emotikona z kwiatkiem :*
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.

Elwinga
Na Drodze Do Bree

Posted: Sat May 29, 2004 11:12 pm   

Nienor wrote:
latach 70tych istniało już conajmniej 40 teorii, które mówiły o źródłach schisofrenii. Najnowsza mówi, że to wirus ją wywołuje. czyli generalnie rzecz biorąc psychologia nie zna przyczyn. Co wiecej nie umie też tego wyleczyć.

Najnowsza to chyba cytokinowa czyli zapalna. Nawet niekoniecznie wirus - czasem niedoleczone przeziębienie (głeboka próchnica?) - trwający w organizmie stan zapalny - nadmiar cytokin (nie pamietam z których grup), niektóre mogą przenika barierę krew-mózg...

W biochemiczną teorię nerwicy też trudno mi uwierzyc. Owszem - nadpobudliwośc lub niedopobudliwośc mogą byc hormonalne. Ale nie nerwica. Depresja może byc kompletnie endogenna (niedoczynnośc tarczycy i pare innych schorzeń wpływających na receptory serotoninowe), Ale nerwica? To se (chyba) ne da...

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun May 30, 2004 7:05 pm   

FEANOR:

Bueheeheehheheheheheeh..........Keiro zaprosiłaś koleżankę czy co????
Masz klona???Ale się ośmiałem.....ja rozumiem, żę ciężko obalić w ajkiś sposób moje argumenty, ale odrazu zapraszać koleżanki i mówić żeby napisały, że moje argumenty są żałosne????? litości....nie no brechtam jak nigdy......akurat się z kimś kłócę i przez ogromny ZBIEG OKOLICZNOŚCI ktoś się rejestruje i swojego pierwszego posta kieruje akurat tutaj....pisząc to samo co Keira wcześniej....Raul-Moro..... ....to jakiś żart....Keiro zaraz tu napisze coś Twoja rodzina.....co za chwyt...to wygląda conajmniej podejraznie....może Nairthilka ma jakieś super zdolności???...dostała impuls, że musi się zarejestrować a jak to zrobi musi wejść to tematu piłka nożna i napisać, że argumenty Feanora vel Chama są żałośne....dziwne, że jakoś nie udało się ich jeszcze obalić.....bueheheeheh.....Keiro ten manewr był genialny w swej prostocie i głupocie...Drugi +

Zaraz napiszesz, że to wszystko powyżej to nieprawda, ale kto ma odrobinę oleju w głowie pokapuje się o co chodzi.....
Cudowna pomoc dla Keiry z niebios.....

EDIT

Ty wiesz co to jest telewizja satelitarna....czy Canal+ (ale pewnie teraz Ci głupio jak to czytasz)....Canal+ to kanał francuski i tam mecze ligi francuskiej są puszczane bardzo często.....dziewczyno....ja mam 200 kanałów w tym jakieś 8 francuskich (z 80 arabskich).....bueheehe

EDIT 2

Dziwne...Nairthilka nic nie wpisała w swoim profilu.....zauważyłem, że się dopiero zarejestrowała i bardzo szybko przeczytała cały spór bardzo
szybko pisząc to na co Keira pod swoim nickiem by się nie zdecydowała....dziwne... już jej nie ma na forum...

1.Rejestracja
2.Impuls z nieba i wejście do tematu
3.Szybkie napisanie czegoś banalnego tak jakby nie czytała poprzednich postów....
4.Już jej nie ma......

Ale to wszystko ładnie się wiąże....nieprawdaż...dziwne, że cały czas obserwowałem to forum (Sport,Szkoła,Humor) i nie zauważyłem żęby ktoś był tam dłużej....a chyba żęby to wszystko przeczytać trzeba parę minut....tutaj to trwało jakąś minutę....wejście---> napisanie---> pójście

OZZ

Wiesz jak to wyraże Keiro? żałosne jak zbity, wygłodzony szczeniak. Ujawnił sie Twój poziom i po prostu wszystko i to, kto miał w tej dyskusji racje. Co, nie radziłas sobie? Trzeba było soebie pomoc "nową" uzytkowniczka? Keira ma zawsze racje? Niestety Kei, sprawdziłem IP i i Ty i pani Nairthilka to ta sama osoba. Więc powiem tylko jedno, droga, żałsona Kei, dyskusje, prznajmniej ja, ale inni też na pewno uważam za zakończoną...

NAIRTHILKA

Taaaa, Nairthilka i Keira to ta sama osoba - buahahaha!!!! Ten, kto rzekomo sprawdzał numer IP powienien zgłosić się do specjalisty.... A ty Feanorze chyba rzeczywiście się nie kontrolujesz! Piszesz tu żeby zaspokoić swoją chęć pastwienia się nad ludźmi. A to chwalenie się tym, że masz 200 kanałów także nie świadczy najlepiej o Tobie. Pewnie całe dnie poświęcasz na siedzenie przed TV albo kompem... A wracając do tematu... Real był, jest i będzie najlepszą drużyną, niezależnie od tego co powiesz Feanorze. To jest drużyna z tradycjami, której kibicują całe rodziny. I tu muszę całkowicie zgodzić się z Keirą - chyba rzeczywiście z premedytacją kibicujesz drużynom z "środkowej półki", tylko po to, żeby móc się wyżywać na innych. Pewnie kiedy Twoja ukochana drużyna przegrywa kolejny mecz z rwalem będącym na końcu tabeli musi być to dla Ciebie bardzo frustrujące przeżycie???

KEIRA

F?Ťanor napisał:
Ty wiesz co to jest telewizja satelitarna....czy Canal+ (ale pewnie teraz Ci głupio jak to czytasz)....Canal+ to kanał francuski i tam mecze ligi francuskiej są puszczane bardzo często.....dziewczyno....ja mam 200 kanałów w tym jakieś 8 francuskich (z 80 arabskich).....bueheehe

Ok...to liga francuska, ale wymianiałeś różne kluby. Poza tym widzę, ze masz mnóśtwo wolnego czasu, ja niekoniecznie. A juz na pewno nie marnuję go na śledzenie ramówek kanałów których nie mam.

Cytat:
Dziwne...Nairthilka nic nie wpisała w swoim profilu.....zauważyłem, że się dopiero zarejestrowała i bardzo szybko przeczytała cały spór bardzo
szybko pisząc to na co Keira pod swoim nickiem by się nie zdecydowała....dziwne... już jej nie ma na forum...

Feanorze:
1. Znam ludzi, ktorzy forum długo czytają, a potem się rejestrują. Taka Esk np. Nie przeczę, ze się znamy...a znamy dłuuugo choć tylko via net. Moze to taka sytuacja?? Nie wiem.

2. Nie napisałabym tego, bo mam swiadomosć że to cię śmieszy, a takie argumenty nic nie dadzą. Naithilka popełniła błąd...wspólczuję... Wkopała sie w spór bez końca.

Cytat:
Wiesz jak to wyraże Keiro? żałosne jak zbity, wygłodzony szczeniak. Ujawnił sie Twój poziom i po prostu wszystko i to, kto miał w tej dyskusji racje. Co, nie radziłas sobie? Trzeba było soebie pomoc "nową" uzytkowniczka? Keira ma zawsze racje? Niestety Kei, sprawdziłem IP i i Ty i pani Nairthilka to ta sama osoba. Więc powiem tylko jedno, droga, żałsona Kei, dyskusje, prznajmniej ja, ale inni też na pewno uważam za zakończoną...

Ozz Napisz wprost, tak jak do Woyaru ( z niesmakiem ale to przypomnę), ze mam sobie pójśc, bo mnie nikt nie lubi. Zaraz mi wmóisz że Naithilka włamała sie do mojego mieszkania i na mojego kompa. Nie było mnie w domu przez ostatnie dwie godziny. A tutaj dowiaduję się nagle, ze ktos ma moje IP. Dzięki... że mnie oskrażasz i stwierdzasz cos, co jakos dziwnie nie wydaje mi sie prawdą. Zresztą zobaczymy.Już skazujesz mnie na banicję?

NAIRTHILIKA

Taaa, wpakowałam się w spór bez końca, ale szczerze mówiąc bardzo mi się to podoba... A może w końcu przekonam niedowiarków, że Real jest najlepszy Jestem niemalże pewna, że w końcu do tego dojdzie, a wszyscy obecni się zgodzą ze mną

FEANOR

IP...jeśli nie jest to samo to żaden problem....każdy idiota zobaczy, że taki przekręt nie przejdzie jeśli ktoś ma odrobinę oleju w głowie......

Przeanalizujmy całą sytuację jeszcze raz bo niektórzy dali się jednak zrobić w konia...

1.Prowadzę spór z Keirą....(ona powtarza to samo w kółko i nie potrafi obalić żadnego argumentu)

2.Zjawia się Ozz ( z którym Keira też ma na pieńku) i popiera mnie...oczywiście słusznie

3.Keira nie ma już szans....ostatnie podrygi więć wpada na "genialny"(dla niej) pomysł małego wspomagacza=pomocnika bo sama sobie nie umie poradzić....nie każdy potrafi prowadzić spór z kilkoma osobami naraz i to jeszcze wyjść z niego zwycięsko (nie będę pokazywał palcami o kogo chodzi)

4.Ni stąd ni zowąd pojawia się Nairthilka...tak się składa, żę często śledzę dolny pasek i widzę kto jest na forum i kto się ostatnio zarejestrował....był tam atari(numer telefonu)idea....przez długi czas...za chwilę zauważyłem nową osobę ale co mnie to obchodzi....

5.Osoba ta (każdemu nowozarejestrowanemu świecą się wszystkie tematy jako nieprzeczytane)....nawet nie rozgląda się na forum...tak jakby ktoś z góry jej powiedział gdzie ma wejść i co napisać..

6.Ta osoba dobrze wie, że ma wejść akurat w Humor, szkoła, sport....

7.Bardzo szybko (jakieś 2 minuty...naucz mnie tak czytać!!!!) czyta cały temat czy tam spór (tego jest duuużo)

8.Bardzo dziwnym trafem okazuje się wielkim fanem realu madryt a ulubionym zawodnikiem tej osoby jest raul...podnieca się też wspaniałą grą moro-raul...... ....dziwna zbieżność gustów...i nienawidzi mnie po kilku minutach...możliwe???

9.Osoba ta pojawia się z nieba...Keira akurat nie ma nic więcej do powiedzenia aż tu nagle zjawia się superfan realku...wybawienie???

10.Osoba ta pisze 1 posta i najzwyczajnie w świecie wraca do nieba....

11.Ja już wiem o co biega więc sobie sprawdzam profil....nic nie wpisane....=komuś się spieszyło...Bóg nie przewidział, że trzeba się zarejestrować....

12.Ujawniam do wiadomości to co zauważyłem aż tu nagle znów pojawia się....(jak się dowiedziała ) Nairthinka....Bóg wie wszystko i pisze swój kolejny odkrywczy i twórczy post...po dwóch postach okazuje się jakich inteligentnych znajomych ma Keira...a może to była ona.2 posty.....słownie "dwa" ...cechują się ogromną bystrością piszącego i są pełne górnolotnego polotu......

13.Koniec sprawy......Keira poprostu musiała sobie pomóc....Komisja Śledcza przy mnie do mały pikuś.....oni potrzebowali roku....ja minuty.

Każdy kto przeczytał i w to nie wierzy będzie musiał stracić mój szacunek...fakty są tak oczywiste, że aż rażą oczy.

Keiro, Ozz ma rację...pokazałaś jaka jesteś i uważaj się za całkowitą przegraną.....LOOSER

Spory tocz od dzisiaj z kimś na swoim poziomie bo tym co zaprezentowałaś się brzydzę...... Za wysokie progi....

Pozdrawiam wszystkich......

Przynajmniej niektórzy dowiedzieli się dzięki mnie i Ozzowi jaka jest nieskazitelna Keira......

UPADłAŚ BARDZO NISKO......

KEIRA

F?Ťanor napisał:

8.Bardzo dziwnym trafem okazuje się wielkim fanem realu madryt a ulubionym zawodnikiem tej osoby jest raul...podnieca się też wspaniałą grą moro-raul...... ....dziwna zbieżność gustów...i nienawidzi mnie po kilku minutach...możliwe???

Jestem delikatnie mówiac w szoku. Dzieje się coś co mnie przerasta i nie wstydze się do tego przyznać. Nie rozumiem tego co się dzieje...Przykro mi tylko, ze Nairthilka jest swiadkiem tego co się dzieje, bo nie wygląda to zachęcająco.

Co do tego cytatu powyzej. Wejdź na strone Realu Madryt...zobaczysz że co 2-3 fan tęskni za takim atakiem, bo to było coś. Kazdy wie ile wart jest Moro i jego brak wypomina się Perezowi. To jest akurat dla mnie oczywiste. Mnóstwo fanów Realu ma takie zdanie o tym duecie.

A czy N. powiedziała ze cię nienawidzi?? Nie zauważyłam. A co do tego że można...mozna miec cię dość.

NAIRTHILKA

Właśnie się dowiedziałam, że mam taki sam adres IP jak Keira Przecież to jakiś absurd... Już nic z tego nie rozumiem Mimo to jeszcze raz chcę podkreślić, że Real jest najlepszy, a moje zainteresowanie piłką nożną sięga zamierzchłych czasów. A poza tym nie boję się sporu z Tobą Feanorze

OZZ

Z początku myślałem, ze walnalem ostra gafe, jak własnie wszedlem, ten post, ale teraz sprawdziłem IP jeszcze raz - dla pewności. Przedtem z tego smeo IP było
Keira Metz - 4 posty
Nairthlinka - 1 post

teraz jest

Keira Metz - 5 postów
Nairthlnika - 3 posty

Wiec jaka konkluzja? Chyba nie musze tłumaczyc... Jeszcze co do teo co napisał Sin na SB, ze w jednym momencie była i Keita i Narthilinka, mozna bez problemu, w dwóch róznych oknach właczasz forum.

Poza tm sprawa trzecia - Keira zaczyna rzucać mięsem - czyli przedawnioną sprawą Woyaru... Nie bede komentował...

MORGUL

Może zakończcie ten spór w tym temacie, robi się off-top... Jeżeli chcecie kontynuować, załóżcie temat "Feanor, Keira, Nairthlnika i piłka nożna" albo coś w tym stylu...

ESK

Niesamowici jesteście... No po prostu zadziwia mnie to...
Ktoś poparł Keirę, bo jeśli ona mówi, że to nie ona - to ja jej wierzę, jest porządnym człowiekiem i nie miałaby po co kłamać, a Wy się na nią rzuciliście jak sępy, zeby tylko kogoś objechać Zastanawia mnie po prostu, po co to robicie, Kei zwyczajnie broni ukochanego klubu, a Wy... No, nie rozumiem. Jakby miało Wam przynieść korzyść obrażenie sympatycznej dziewczyny. Feanorze, w moich oczach to Ty jesteś niżej, bo rozumiem - bronić klubu, rozmawiać o Piłce Nożnej, ale nie obrażać, mieszać z błotem osoby, której nawet się nie zna, na podstawie bardzo naciąganych faktów. Kei ma racje, ja bardzo długo zapoznawałam się z forum przed zarejestrowaniem, dlatego wtedy od razu wiedziałam gdzie, jak się wypowiedzieć.
"Przynajmniej niektórzy dowiedzieli się dzięki mnie i Ozzowi jaka jest nieskazitelna Keira...... " - otóż nie, Keira wciaż jest porządną osobą, która zachowuje się normalnie. A Ty, Feanorze, ją obrażasz.
Nie lubie się kłócić, ale po prostu przykro mi się zrobiło, jak bezpodstawnie rzuciłeś się na Kei. Po co? Zwyczajnie, po prostu, pytam - po co? Według mnie, Kei tylko zyska w oczach innych forumowiczów, bo zachowuje się z klasą. I jeśli mówi, że to nie ona, to jej wierzę.

EDIT: Przepraszam, Morgul, napisałam tego posta zanim zobaczyłam Twojego

FEANOR

Dobra....sprawa jest ostatecznie zamknięta....Ozz zdemaskował cię Keira.....a ty dalej brniesz w to gó***......

Bueheheheeheheheheh

Ale jesteś sprytna....jako Keira nie dałaś sobie żądnej rady...za każdym razem mieszałem cię z błotem (w wersji light)...wspominałem ci już moich rozbawionych znajomych...

Teraz chcesz się odegrać jako Nairthinka.......i ty śmiesz mówić o czymś żałosnym....

Najlepiej, żeby mod zamknął ten temat.Keira i tak będzie tu pisać, że to co się stało było "przypadkiem"...akurat jak po raz kolejny dostawała w dupe...pojawił się jeszcze Ozz i pomyśla, że sama nie da rady....nie każdy jak wspomniałem to potrafi....

WNOSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU.....Keira i tak napisz swoje liche argumenty popierane przez......no właśnie kogo:,...siebie....

Popatrz na moje punkty a potem na to co ty napisałaś i nie mów o czymś żałosnym

EDIT

Szkoda, że Cię tutaj nie było jak to wszystko się działo.....opisałem ze szczegółami w punktach...przeczytaj a potem kogoś broń.......
To jest niemożliwe do wydarzenia się....spór>porażka Keiry>postanawia prowadzić spór jako ktoś inny.

Może nie znam jej tak jak ty...ale wiem, zę jest cholernie uparta i możę zbyt ambitna....do poziomu niektórych jeszcze Keiro nie dorosłaś...narazie trenuj...bo to co zrobiłaś jest odrażająće.....Esk broń jej rozumiem koleżanka,...ja zrobiłbym to samo jakby jakiś mój kumpel miał kłopoty...nieważne, że byłby winny....przeważyła solinarność i sympatia nad rozsądkiem....kiedy postawię się w Twojej sytuacji myślę, zęzrobiłbym to samo.

KEIRA

Ozz napisał:
Z początku myślałem, ze walnalem ostra gafe, jak własnie wszedlem, ten post, ale teraz sprawdziłem IP jeszcze raz - dla pewności. Przedtem z tego smeo IP było
Keira Metz - 4 posty
Nairthlinka - 1 post

teraz jest

Keira Metz - 5 postów
Nairthlnika - 3 posty

Wiec jaka konkluzja? Chyba nie musze tłumaczyc... Jeszcze co do teo co napisał Sin na SB, ze w jednym momencie była i Keita i Narthilinka, mozna bez problemu, w dwóch róznych oknach właczasz forum.

Poza tm sprawa trzecia - Keira zaczyna rzucać mięsem - czyli przedawnioną sprawą Woyaru... Nie bede komentował...

Nie umiem tego wyjaśnić. Wiem ze N. to nie ja. Choc nie mam dowodów. Nie ucieknę jednak z forum, bo nie ma sobie co zarzucić. Jest mi zwyczajnie przykro.
Miałam dzisiaj problemy z netem. Nie mam innego pomysłu na wyjasnienie tej sprawy.

NAIRTHILIKA

Oj Feanorze, powinienieneś zgłosić się do Komisji Śledczej, pewnie zrobiłbyś tam furorę swoją odkrywczością (niestety już trochę za późno, bo Komisja zakończyła obrady ) Zachowujesz się naprawdę idiotycznie... A poza tym nie trafiłeś. Moim ulubionym zawodnikiem wcale nie jest Raul (chociaż bardzo go cenię), tylko Morientes, który gra w Monaco. (o czym uprzejmie Cię informuję tak na wszelki wypadek, bo przecież nie mogłeś tego przegapić śledząc francuską ligę 24 godziny na dobę) A tego zamieszania z numerami IP nie potrafię wyjaśnić, jeszcze nigdy mi się takie coś nie przytrafiło. Mam nadzieję, że jutro już wszystko się wyjaśni. PS. żdecydowałam się wypowiedzieć w tym konkretnym dziale, dopiero po prześledzeniu rozmowy i innych działów. A do tego nie trzeba się rejestrować

FEANOR

Będzie druga Komisja...zastanowię się.

Co do IP...nie jestem informatykiem ale dla mnie sprawa jest zamknięta....IP to IP...niepodważalny dowód.

Jak mogły mi nie przyjść do głowy dwa otwarte okna....Ozz Respect.

Keira proszę przyznaj się.....może Cię to bawi, ale dla mnie jest conajmniej niesmaczne...obrzydliwe!!!!!!!!

Nie martw się...jeszcze nie spotkałem kogoś kto by ze mną wygrał w sporze.....nie jesteś pierwsza i ostatnia....przegrać z Mistrzem to nie wstyd.....

I tak już mam satysfakcję więc możesz się przyznać.Obiecuję, że nawet o tym nie wspomnę.....trochę mi jednak żal, że rozegrałaś to w taki sposób.
Last edited by Ozz on Sun May 30, 2004 7:23 pm; edited 1 time in total  

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun May 30, 2004 7:22 pm   

Feanor wrote:
Będzie druga Komisja...zastanowię się.

Co do IP...nie jestem informatykiem ale dla mnie sprawa jest zamknięta....IP to IP...niepodważalny dowód.

Jak mogły mi nie przyjść do głowy dwa otwarte okna....Ozz Respect.

Keira proszę przyznaj się.....może Cię to bawi, ale dla mnie jest conajmniej niesmaczne...obrzydliwe!!!!!!!!

Nie martw się...jeszcze nie spotkałem kogoś kto by ze mną wygrał w sporze.....nie jesteś pierwsza i ostatnia....przegrać z Mistrzem to nie wstyd.....

I tak już mam satysfakcję więc możesz się przyznać.Obiecuję, że nawet o tym nie wspomnę.....trochę mi jednak żal, że rozegrałaś to w taki sposób.

Temat się przeniósł to tu odpowiem.

Nie wiem czy to ma sens, bo nie mam jak udowodnić mojej niewinności. Moze dla ciebie to niesmaczne i obrzydliwe, ale to nie moja wina.

Nie myślecie tylko ze odejde... Nie poddam się.

B. Leśmian

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun May 30, 2004 7:32 pm   

Kei, Kei... Nikt Cie nie chce wyrzucac :) To, ze zrobiłas mały przkret (zdania nie zmienie, dowody mowai same za siebie) nic nie znaczy. Ba, zle by bylo, gdybvys sobie poszla! :)

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Sun May 30, 2004 7:35 pm   

Stanę w obronie Kei. Może pewne osoby mnie wezmą za kogoś naiwnego, może mnie objadą z góry na dół, mam to w poważaniu... Nawet jeżeli Ozz postanowiłby zakończyć ze mną kontakty poprzz bana na gg... Co do tego IP - to jest możliwe, skoro na forum EMUMANIAK kiedyś (przed dwukrotnym wywaleniem zawartości "Freestyle") zdarzyło się że pan yyy (daję przykładowo - ochrona danych osobowych) zapomniał sięzalogować i napisał coś jako gość. Co ciekawe na dole, tam gdzie jest profil, kontakt, mail itp. w opcji gg pojawił się numer pana xxx, bardzo szanowanego na forum, moda i przy okazji larwy :) ... Tyle że tam to się wszystko wyjaśniło szybciej... Tak więc uważam, że ten numer IP mógł wziąć się z błędu w phbb... Skoro z gg mógł coś takiego zrobić, możliwe, że IP też mogło wybrać randomowo od jednego z uzytkowników... A że była to Keira... Czysty przypadek... Możliwe jest, że Kei mogła to zrobić specjanie, ale uważam jednak, że ona by tego nie zrobiła, bo jest zbyt rozumna i ma pewnego rodzaju dumę. Wierzcie, bądź nie - ja jej wierzę.

Poczekajmy może na v3rt'a albo nagga, oni lepiej się znają na tym i ich opinia jest tu potrzebna... Oni nam powinni powiedszieć czy moja teoria jest słuszna..

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun May 30, 2004 7:40 pm   

No tak...szkoda by było. Teraz mozecie się nae mną do woli pastwić. Bo macie"dowód".
Morgul dzięki wielkie. To jest pocieszające, ze ktoś mi wierzy.
Na jednym z forów tolkienowskich gośc nie mógł wejsc z jednego komputera bo miał komunikat że dostał bana. Co było nieprawdą. A z tego komputera nie korzystał nikt z tej strony. Czyli pechowo IP jakieś zbanowanego trafiło na niego. Zdarzają się takie przypadki. Poza tym zerknęłam na moje IP w ZL. Zmieniło mi się dzisiaj. Nie mam pojęcia jak zmienić IP :hmm: Nie znam sie na informatyce. Dotychczsz pisałam z innego IP, ale wciąz to ten sam komp. Nie wiem czemu.

Poza tym...nie ejstem idiotką. PRzeciez wiem, zę Ozz mzoe sprawdzic IP i zrobiłby to od razu - i tak zrobił. Nie popełniłabym forumowego samobójstwa.

B. Leśmian

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun May 30, 2004 7:44 pm   

Jesli to nie wynika z błedu, to znaczy ze nie ma bata. Tym, ze zmienil Ci się IP utwierdziłas mnie jeszce bardziej, bo myslalem z,e moze mieszkasz w bloku i amsz na caly blok jedna neostrade, wtedy IP jest to samo, wtedy tez sie nie zmienia. Zreszta zobaczymy co powie nagg (nie wiem cos ty sie tak tego v3rta uczepił :) )

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun May 30, 2004 7:53 pm   

Ozz... naprawde nie mam pojęcia po kiego licha jeszcze tu piszę (tzn. w tej sprawie). Jak przeczytałam ze mamy z Naithilką to samo IP to mnie ścięło (i tak mi nie wierzysz).

Ae pomyśl llogcznie...po co miałabym sama robiź sobie krzywde, narazac na te komentarze co do mojej uczciwosci?? Po co?? Po co pisałabym rgumenty typu "Real nalezy cenic bo jest najlepszy"?? Po co?? Wiem że z takimi hasłami nie ma szans z Feanorem. Nie jestem głupia i nie jestem masohistką. To tak jakbym postawiła nad sobą kata. Przyjrzył się na moment bezstronnie tej sytuacji.

B. Leśmian

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun May 30, 2004 7:58 pm   

Zobaczymy Kei, zobaczymy... Aktualnie z tego IP zniknęła jakjejtam, bo nie ma napisanego zadnego posta, wszystkie usuniete i cytowane w tym temacie. Poza tym patrze na to bezstronnie, nie mam w Tobie wroga, czemu sie mam nadzieje nie dziwisz... W kadzym badz razie sprawa sie wyjasni - mam nadzieje.

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun May 30, 2004 8:03 pm   

Chyba zostały jakies jej posty. Przynajmniej tak wynika z logiki twoich cytatów.

Ozz...ale wiesz. Nie jest miło jak ktoś ci mówi: jesteś żałosna. Posądza o oszustwo. Naprawdę nie wiem jak mam to traktowac.
Wiem jedno...przez takie sytuacje psuje się atmosfera na forum.

Poza tym tak mi przyszło do głowy.
Skoro sama jedna miałam problemy z Feanorem o po co mi takie rozdowjenie jaźni? Przeciez gdybym miała argumenty to podaje je jako Keira, a nie inaczej. Nie wymyśliłabym nic nowego.

B. Leśmian

nagg 
Administrator

Posted: Sun May 30, 2004 8:45 pm   

Mysle, ze zupelnie niepotrzebne byly te nerwy. Jest mi przykro, ze taka atmosfera zapanowala na forum.

Numer IP nie jest absolutnym dowodem na to, ze jest to jedna i ta sama osoba - fakt jest to podejzane, ale nie az tak by "wyklinac" ludzi.

Mimo to, ze Kei ma dynamicze IP (stale dawaloby wielkie prawd. ze moze to byc lacze osiedlowe, czy inne) nie znaczy, ze sie "podszywala". Moze byc jedno IP podczas wysylania wiadomosci, a po chwili sie zmienia... Nie widzialem tego na zywo - trudno ocenic.

Mysle, ze sprawa powinna byc zamknieta i zapomniana. Jesli Kei zrobila co zrobia - jest jej glupio i ma nauczke. Ale tez jej antagonisci musza sie czuc jakby ich teoia sie nie sprawdzila - adres IP na pierwszy rzut oka nie moze pozwolic na potwierdzenei jednej tozsamosci dwoch osob. Jedynie gdyby sytuacja sie powtarzala.

nagg

v3rt
Czarna Otchłań Morii

Posted: Sun May 30, 2004 10:11 pm   

potwierdzam posta nagg'a. oskarzanie kogos o oszustwo biorac za dowod numer IP to jak oskarzanie kogos bo nosi czerwona koszulke :P

po krotkiej rozmowie z Keira dowiedzialem sie, ze z internetu korzysta za posrednictwem firmy, z ktorej uslug korzysta rowniez 3/4 miasta, w ktorym mieszka. w zwiazku z tym, sprawa sprowadza sie do tego, czy prawdopodobnym jest, aby na to forum trafila osoba mieszkajaca w tym samym miescie co Keira. a prawdopobienstwo NIE JEST znikome.

nie mialem czasu przeczytac calego watku, ale twierdzenie o pisaniu postow z dwoch odzielnych kont jest, jakkolwiek nie pozbawione sensu, to jednak troszke ryzykowne. zonglowanie okienkami i ciagle logowanie/wylogowywanie sie jest troszke meczace, zwazywszy na to, ze po kazdym odswiezeniu strony aktywny jest tylko jeden profil.

tak wiec, jezeli numer IP to jedyny dowod to uwazam sprawe za zamknieta. jezeli padly niemile slowa, nalezy Keire przeprosic.

zreszta sprawa z czasem wyjasni sie sama...
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
---------------------------------------
Always look on the bright side of life

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Mon May 31, 2004 6:08 am   

Co do jednego się nie zgodzę v3rt. Otóż wczoraj robiłem test i da się pisać w dwóch oknach naraz... zrobiłem to zarówno jako Morgul jak i jako Robal, kożystając z tego, że zakładałem mu konto... Myślę, że się nie obrazi... Natomiast sprawę uważam za zamkniętą, nic się nie stało poza zbyt dużą podejżliwością Feanora i Ozzy'ego... Sprawa zamknięta, następny proszę ;)

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: