Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Kabaret Ani MRu Mru
Author Message
Mojso 
Lord Sith

Posted: Sun Mar 21, 2004 7:14 pm   Kabaret Ani MRu Mru

Co onim sądzicie? Dla mnie to najlepszy kabaret jaki jest po prsotu oni wymiatają, a szczególnie ich skecz Samoobona. Ostatnio śpiewałem go w szkole z kolegami przebranymi za rolników i zrobiliyśmu furorę. Po prostu ten kabaret rządzi.

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Mar 21, 2004 7:41 pm   

Ani Mru Mru nie przypadło mi do gustu... To dla mnie kolejny, studencki, słaby kabarecik, który od dawna nie wymyślił nic nowego i pokazuje ciągle te same skecze.
Ja za to lubię Kabaret Moralnego Niepokoju :) Najlepszy jest oczywiście skecz, w którym błówny bohater dzowni do matki z wakacji. Już chyba z cztery razy go widziałam, ale zawsze śmieję się do łez, z textów typu ' z całej ulotki zgadzały mi się tylko niezapomniane wrazenie :P '

Pozdrawiam Aragornka

Mojso 
Lord Sith

Posted: Sun Mar 21, 2004 7:58 pm   

Każdy ma swój gust. Ja za każdym razem śmieję się ze skeczu Samoobrona kabaretu Ani mru Mru. Kabaret Morlanego Niepokoju też jest fajny, ale dal mnie lepszy jest Ani Mru Mru.

Beren 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Mar 21, 2004 10:27 pm   

Tak! Ani Mru Mru jest chyba moim ulubionym kabaretem. Jeszcze Grupa Mo Carta czy jak jaj tam było czasem robią śmieszne kawałki. Jeśli chodzi o Tygodnik Moralnego Niepokoju to też go lubie ale Ani Mru Mru jest lepszy.

Antoine de Saint-Exupery

Elfka 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Wed Mar 31, 2004 7:12 pm   

Ani Mru Mru rządzi ! :D Najlepszy kabaret pod słońcem jak dla mnie ;) Michał i Marcin są super :) 16 kwietnia będą w Legnicy, 20 km ode mnie, w końcu zobacze to na żywo :) Ta.. Rolnik sam w dolinie :]
"Nasz klijent nasz pan" - :D

To hell.. And back and hell again.. I've gone

Fuin aure, dim aure, bragol du...

Mojso 
Lord Sith

Posted: Thu Apr 01, 2004 6:19 am   

"żeby człowiek był syty musi bardzo dużo mięsa jeść, ale mnie się robić nie chce, bo do miasta wyjechała cała wieś.Więc ja prostestuję nigdy nic nie wyhoduję.

ref. Jestem rolnik (rolnik)
rolnik (rolnik)
rolnik sam w dolinie (rolnik sam w dolinie)

Blokowałem autostradę lecz to nic nie daję, na stodole napisałem: Koniec świata żółtym sprayem.Więc ja protestuję nigdy niec nie wychoduję.

rolnik (rolnik)
rolnik sam w dolinie (rolnik sam w dolinie)

Mam 26 hektarów chodzę po nich wolnym krokiem. Chociaż nigdy nic nie siałem, jęczmień rośnie mi pod okiem. Więc ja protestuję nigdy nic nie wyhoduję

rolnik (rolnik)
rolnik sam w dolinie (rolnik sam w dolinie)"

Ostatnio znaczy nie tak ostatnio w szkole był dzień wiosny i9 tzreba było cjakiś kabaret przedtsaiwć albo scenkę kabaretową to ja i 2 koledzy przebraliśmy się za rolników i zaśpiewaliśmy to. Oczywiście wygraliśmy i zrroilyśmy furorę. Wymyśliłem też tu swoją zwrotkę ale jej nie zamieściłem bo się wstydzę bo jaest bezsensu.

Draco 1994 
Lord Sith

Posted: Fri Apr 02, 2004 3:31 pm   

Ja baaardzo lubbbie kabarrret ANI MRU MRU i uwarzam że są najlepsi w swoim fachu, są cool, bąba a nawet super

legolasik wrote:
Wymyśliłem też tu swoją zwrotkę ale jej nie zamieściłem bo się wstydzę bo jaest bezsensu.

Zamieść ją tu chętnie przeczytam napewno będzie super, a jeśli ktoś będzie się śmiał to go sklepiemy :lol: żart ale dobiore musię do skury.

Mojso 
Lord Sith

Posted: Fri Apr 02, 2004 4:06 pm   

Ok niech będzie:

Gdy na wiosnę przyjechali to buraki polne siali. Nie wiedziałem o co chodzi, siali starzy, siali młodzi. Gdy buraki pozbierali to na ucztę wyjechali. A ja prostestuję więcej nic nie wyhoduję........

Draco 1994 
Lord Sith

Posted: Sat Apr 03, 2004 10:26 am   

Jest Ok możę być :D

Mojso 
Lord Sith

Posted: Sat Apr 03, 2004 12:14 pm   

Dzieki

Elfka 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Fri Apr 16, 2004 8:34 pm   

:D dzisiaj bylam w Legnicy na Kabarecie Ani Mru Mru :) Oni sa swietni :D A co do piero na zywo.. Szok! Marcin i Michał sa swietni! :D Szkoda, ze tylko poltora godziny, ale to lepsze niz nic :) Teraz zaluje ze nie kupilam sobie biletow na drugi raz :D No nic, moze beda jeszcze kiedys w Legnicy.. Jade na pewno! :D

To hell.. And back and hell again.. I've gone

Fuin aure, dim aure, bragol du...

woyaru 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sat Apr 17, 2004 1:52 pm   Ani mru mru

Ja lubię oczywiście kabaret Ani mru mru, tym bardziej, że pochodzi z mojego rodzinnego miasta, z Lublina. Jeden z braci z Ani mru mru, mieszkał kiedyś nawet niedaleko mnie.

PS. JA akurat nie bardzo przepadam za kabaretem Morlanego Niepokoju.

Esk 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Fri Apr 30, 2004 8:58 pm   

Oni są FAN-TAS-TY-CZNI ! ! ! !
:D :D
To się nazywa - humor dla inteligentnych 8) Byle kto ich nie zrozumie :P
Ale są naprawdę rewelacyjni :D
Taki skecz: "Czerwony kapturek" albo "Supermarket" :lol: :lol: :lol:
BOSKIE!

Ozz 
Hooliganin

Posted: Fri May 21, 2004 9:21 pm   

Oni beda u mnie w BB :D Juz niedlugo, mysle ze bedzie naprawde swietnie. Razem z Kabaretem Moralnego Niepokoju. Zazdrościcie mi?? ;)

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Fri May 21, 2004 9:23 pm   

Aż zzieleniałam :green:
Esk - czy Twój post zaiewra jakieś podteksty w stosunku do tych, którzy za "humorem dla inteligentnych" nie przepadają ??

Esk 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Sat May 22, 2004 10:05 am   

Aragornka:) wrote:
Esk - czy Twój post zaiewra jakieś podteksty w stosunku do tych, którzy za "humorem dla inteligentnych" nie przepadają ??

Nie no, żadnych podtekstów, only joke :green: Każdy ma swój gust :)

Aneta
Sielanka Hobbitonu

Posted: Thu Aug 19, 2004 2:24 pm   

Kabaret Ani Mru Mru jest niezły. Czasem mają jakieś fajne pomysły ale nie wszystkie... Za to nic nie pobije Marcina Dańca albo kabaretu Otto!

Wotz 
Upiory Pierścienia

Posted: Sun Feb 06, 2005 12:28 pm   ANI MRU MRU RZĄDZĄ

To jest najlepszy kabarte na świecie. Skecze ich robią furorę. Moim zdaniem jednak powinni się wziąć za wymyślanie nowych gagów bo powtarzanie tych samych nie może trwać w nieskończoność:P

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: