Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Mar 21, 2004 7:14 pm Kabaret Ani MRu Mru
Co onim sądzicie? Dla mnie to najlepszy kabaret jaki jest po prsotu oni wymiatają, a szczególnie ich skecz Samoobona. Ostatnio śpiewałem go w szkole z kolegami przebranymi za rolników i zrobiliyśmu furorę. Po prostu ten kabaret rządzi.
Ani Mru Mru nie przypadło mi do gustu... To dla mnie kolejny, studencki, słaby kabarecik, który od dawna nie wymyślił nic nowego i pokazuje ciągle te same skecze.
Ja za to lubię Kabaret Moralnego Niepokoju Najlepszy jest oczywiście skecz, w którym błówny bohater dzowni do matki z wakacji. Już chyba z cztery razy go widziałam, ale zawsze śmieję się do łez, z textów typu ' z całej ulotki zgadzały mi się tylko niezapomniane wrazenie '
Każdy ma swój gust. Ja za każdym razem śmieję się ze skeczu Samoobrona kabaretu Ani mru Mru. Kabaret Morlanego Niepokoju też jest fajny, ale dal mnie lepszy jest Ani Mru Mru.
Tak! Ani Mru Mru jest chyba moim ulubionym kabaretem. Jeszcze Grupa Mo Carta czy jak jaj tam było czasem robią śmieszne kawałki. Jeśli chodzi o Tygodnik Moralnego Niepokoju to też go lubie ale Ani Mru Mru jest lepszy.
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Ani Mru Mru rządzi ! Najlepszy kabaret pod słońcem jak dla mnie Michał i Marcin są super 16 kwietnia będą w Legnicy, 20 km ode mnie, w końcu zobacze to na żywo Ta.. Rolnik sam w dolinie
"Nasz klijent nasz pan" -
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
"żeby człowiek był syty musi bardzo dużo mięsa jeść, ale mnie się robić nie chce, bo do miasta wyjechała cała wieś.Więc ja prostestuję nigdy nic nie wyhoduję.
ref. Jestem rolnik (rolnik)
rolnik (rolnik)
rolnik sam w dolinie (rolnik sam w dolinie)
Blokowałem autostradę lecz to nic nie daję, na stodole napisałem: Koniec świata żółtym sprayem.Więc ja protestuję nigdy niec nie wychoduję.
rolnik (rolnik)
rolnik sam w dolinie (rolnik sam w dolinie)
Mam 26 hektarów chodzę po nich wolnym krokiem. Chociaż nigdy nic nie siałem, jęczmień rośnie mi pod okiem. Więc ja protestuję nigdy nic nie wyhoduję
rolnik (rolnik)
rolnik sam w dolinie (rolnik sam w dolinie)"
Ostatnio znaczy nie tak ostatnio w szkole był dzień wiosny i9 tzreba było cjakiś kabaret przedtsaiwć albo scenkę kabaretową to ja i 2 koledzy przebraliśmy się za rolników i zaśpiewaliśmy to. Oczywiście wygraliśmy i zrroilyśmy furorę. Wymyśliłem też tu swoją zwrotkę ale jej nie zamieściłem bo się wstydzę bo jaest bezsensu.
Gdy na wiosnę przyjechali to buraki polne siali. Nie wiedziałem o co chodzi, siali starzy, siali młodzi. Gdy buraki pozbierali to na ucztę wyjechali. A ja prostestuję więcej nic nie wyhoduję........
dzisiaj bylam w Legnicy na Kabarecie Ani Mru Mru Oni sa swietni A co do piero na zywo.. Szok! Marcin i Michał sa swietni! Szkoda, ze tylko poltora godziny, ale to lepsze niz nic Teraz zaluje ze nie kupilam sobie biletow na drugi raz No nic, moze beda jeszcze kiedys w Legnicy.. Jade na pewno!
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
Ja lubię oczywiście kabaret Ani mru mru, tym bardziej, że pochodzi z mojego rodzinnego miasta, z Lublina. Jeden z braci z Ani mru mru, mieszkał kiedyś nawet niedaleko mnie.
PS. JA akurat nie bardzo przepadam za kabaretem Morlanego Niepokoju.
Oni są FAN-TAS-TY-CZNI ! ! ! !
To się nazywa - humor dla inteligentnych Byle kto ich nie zrozumie
Ale są naprawdę rewelacyjni
Taki skecz: "Czerwony kapturek" albo "Supermarket"
BOSKIE!
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Posted: Sun Feb 06, 2005 12:28 pm ANI MRU MRU RZĄDZĄ
To jest najlepszy kabarte na świecie. Skecze ich robią furorę. Moim zdaniem jednak powinni się wziąć za wymyślanie nowych gagów bo powtarzanie tych samych nie może trwać w nieskończoność:P
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum