Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Kabaret Ani MRu Mru
Author Message
Dudi
Upiory Pierścienia

Posted: Wed Mar 16, 2005 8:33 am   

Ani mru mru???!!!! żĄDZI!!!!!! tro najlepszy najśmieszniejszy kabaret na świecie!!! i niech mi ktos sprubuje powiedziec ze jest inaczej!!

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Wed Mar 16, 2005 5:56 pm   

popieram tego glupka to znaczy Palmara... ;) ...najlepszt skecz ich wg. mnie to:

yyy...ich wszystkie skecze sa najlepsze...

Platon

Dudi
Upiory Pierścienia

Posted: Thu Mar 17, 2005 9:15 am   

Ja Ci dam ty...ty....Boberku jeden zobaczymy weczorm :) :twisted: popieram jego wybór o do kabaretówi podpisujeje sie pod nimi :)

super_girl 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Tue Jan 17, 2006 5:37 pm   

Ani Mru Mru... Oni są SUPER!! I love them!! Mają przyjechać do mojego pięknego miasteczka w lutym. ;] Cudownie, tylko biletów nie mam... :( Nie no, 4 dyszki kosztowały. Więc jakbym chciała pójść jeszcze z bratem i tatą, to trochę by kasy na to poszło. Ale sam kabaret jest cudny!! W Chińskiej Restauracji, Tofik, ten skecz o smoku... Zawsze mnie rozbawiają na maxa!! :lol: A Kabaret Moralnego Niepokoju też lubię, zaraz po Ani Mru-Mru. ;)

zapalka 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Thu Jan 19, 2006 9:23 pm   

Ara:) wrote:
Ani Mru Mru nie przypadło mi do gustu... To dla mnie kolejny, studencki, słaby kabarecik, który od dawna nie wymyślił nic nowego i pokazuje ciągle te same skecze.
Ja za to lubię Kabaret Moralnego Niepokoju :) Najlepszy jest oczywiście skecz, w którym błówny bohater dzowni do matki z wakacji. Już chyba z cztery razy go widziałam, ale zawsze śmieję się do łez, z textów typu ' z całej ulotki zgadzały mi się tylko niezapomniane wrazenie :P '

Pozdrawiam Aragornka

Ja "Kabaret Moralnego Niepokoju" też bardzo lubię! Jednak moim ulubionym kabaretem zawsze pozostanie "Tey!" :D !!! Uwielbiam też "Otto" - sama śpiewałam w "Od przedszkola do Opola" ich piosenkę, a dokładniej "Hot Dog Rap" ;) !
"Ani Mru Mru" jest całkiem O.K..

Varken 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Fri Jan 20, 2006 5:51 pm   

Ani Mru Mru to według mnie najlepszy polski kaberet od czasów Tey. Lubię także Grzegorza Halamę (ach ten Józek i stepy akermańskie :D ) i grupę Mo Carta.

Keira 
Szara przystań

Posted: Fri Jan 20, 2006 7:28 pm   

No ba, Pan Józek Hodowca Kurczaków i Miłosnik Kretów jest cudowny :D :D :D Halama jest niesamowity, wygląda, głos, teksty... :green: :green: Uwielbiaaaam :D

B. Leśmian

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Fri Jan 20, 2006 7:29 pm   

Ani Mru Mru jest super, świetne poczucie humoru :P ale i tak gorsze od Kabaretu Starszych Panów i Grzegorza Halamy z jego kurczakami :green: a grupa Mo Carta jest genialna :P :P :P
Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...

Świr 
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri Jan 20, 2006 7:42 pm   

Przed chwilą w tv oglądałem Ani Mru Mru w Chińskiej restauracji ;d . O KUTWA! :green: .
Geniusze, mocny jest też Hipermarket^^ .

super_girl 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sat Jan 21, 2006 10:45 am   

Keira_Metz wrote:
No ba, Pan Józek Hodowca Kurczaków i Miłosnik Kretów jest cudowny :D :D :D Halama jest niesamowity, wygląda, głos, teksty... :green: :green: Uwielbiaaaam :D

Hehe, ja też jak oglądałam Pana Józka - Hodowcę Kurczaków, to płakałam ze śmiechu. :lol: W radiu go też słyszałam kiedyś. 8)

Świr wrote:
Geniusze, mocny jest też Hipermarket^^ .

Taa, to jest boskie!! Ten Michał nieźle się gimnastykuje na scenie. :lol:

Edit, dnia 23 stycznia'06:

Przedwczoraj oglądałam kabarety na dwójce. Było także Ani Mru Mru ze skeczem o lekarzach. SUPER!! :green: A także był inny skecz, innego kabaretu (nie pamiętam już jakiego :P ), w którym był wywiad z Końcem Świata. Najlepszy był kawałek:

Pytanie: Kiedy pan nastąpi?
Koniec Świata: Nie powiem, bo nie chcę wam psuć zabawy.

:lol: :lol: :lol:

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: