Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:33 am
Ani mru mru???!!!! żĄDZI!!!!!! tro najlepszy najśmieszniejszy kabaret na świecie!!! i niech mi ktos sprubuje powiedziec ze jest inaczej!!
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:15 am
Ja Ci dam ty...ty....Boberku jeden zobaczymy weczorm popieram jego wybór o do kabaretówi podpisujeje sie pod nimi
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Posted: Tue Jan 17, 2006 5:37 pm
Ani Mru Mru... Oni są SUPER!! I love them!! Mają przyjechać do mojego pięknego miasteczka w lutym. Cudownie, tylko biletów nie mam... Nie no, 4 dyszki kosztowały. Więc jakbym chciała pójść jeszcze z bratem i tatą, to trochę by kasy na to poszło. Ale sam kabaret jest cudny!! W Chińskiej Restauracji, Tofik, ten skecz o smoku... Zawsze mnie rozbawiają na maxa!! A Kabaret Moralnego Niepokoju też lubię, zaraz po Ani Mru-Mru.
_________________ "Świat dzieli się na tych, którzy czytali Hobbita i Władcę Pierścieni, i tych, którzy dopiero ją przeczytają." SUNDAY TIMES
Ani Mru Mru nie przypadło mi do gustu... To dla mnie kolejny, studencki, słaby kabarecik, który od dawna nie wymyślił nic nowego i pokazuje ciągle te same skecze.
Ja za to lubię Kabaret Moralnego Niepokoju Najlepszy jest oczywiście skecz, w którym błówny bohater dzowni do matki z wakacji. Już chyba z cztery razy go widziałam, ale zawsze śmieję się do łez, z textów typu ' z całej ulotki zgadzały mi się tylko niezapomniane wrazenie '
Pozdrawiam Aragornka
Ja "Kabaret Moralnego Niepokoju" też bardzo lubię! Jednak moim ulubionym kabaretem zawsze pozostanie "Tey!" !!! Uwielbiam też "Otto" - sama śpiewałam w "Od przedszkola do Opola" ich piosenkę, a dokładniej "Hot Dog Rap" !
"Ani Mru Mru" jest całkiem O.K..
Ani Mru Mru jest super, świetne poczucie humoru ale i tak gorsze od Kabaretu Starszych Panów i Grzegorza Halamy z jego kurczakami a grupa Mo Carta jest genialna
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:45 am
Keira_Metz wrote:
No ba, Pan Józek Hodowca Kurczaków i Miłosnik Kretów jest cudowny Halama jest niesamowity, wygląda, głos, teksty... Uwielbiaaaam
Hehe, ja też jak oglądałam Pana Józka - Hodowcę Kurczaków, to płakałam ze śmiechu. W radiu go też słyszałam kiedyś.
Świr wrote:
Geniusze, mocny jest też Hipermarket^^ .
Taa, to jest boskie!! Ten Michał nieźle się gimnastykuje na scenie.
Edit, dnia 23 stycznia'06:
Przedwczoraj oglądałam kabarety na dwójce. Było także Ani Mru Mru ze skeczem o lekarzach. SUPER!! A także był inny skecz, innego kabaretu (nie pamiętam już jakiego ), w którym był wywiad z Końcem Świata. Najlepszy był kawałek:
Pytanie: Kiedy pan nastąpi?
Koniec Świata: Nie powiem, bo nie chcę wam psuć zabawy.
_________________ "Świat dzieli się na tych, którzy czytali Hobbita i Władcę Pierścieni, i tych, którzy dopiero ją przeczytają." SUNDAY TIMES
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum