Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Apr 12, 2004 1:34 am "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
hmmm... no wiec jestem sobie nieśmiałą dziewczynką i juz od jakiegos czasu zagladam na wasze forum i powoli i pocichutku was sobie poznaje... wydaliscie mi sie przesympatyczna grupka:) i stwierdzilam ze chcialabym tu zagladac juz jako widzialny omms a nie jak taki cichacz... hmm.. no i wreszcie sie przemoglam i sie pojawilam..
Dzieńdobry mówie wszystkim
Witam serdecznie
To moze pare slow o sobie? :wink:
Mam nadzieje, ze zostaniesz tutaj z Nami jak najdluzej . Serdecznie zapraszam do zabierania glosu
Zaraz reszta wesolej gromadki powinna sie tu zjawic Oni sie Toba zajma
Ja też Cię witam i cieszę się że na forum jest coraz więcej fanów WP (bo chyba z tego powodu tu jesteś : ). życzę Ci wielu szczęsliwych chwil spędzonych na tej stronce :wink:
_________________ Lord Draco
"Niech Moc Cię Prowadzi"
Posted: Mon Apr 12, 2004 8:50 am
Bardzo miło, że postanowiłaś do nas dołączyć!
Ps. mam propozycję, żeby założyć jakiś temat dla nowoprzybyłych. Albo ten do etgo przeznaczyć, bo jak kiażda kolejna osoba bedzie zakładała temat z informacją o swoim przybyciu to tu się zrobi jeszcze większy śmietnik.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Mon Apr 12, 2004 10:39 am
Pwoiedzcie mi jedno. Znaczy ty nagg, i ty nowa omms, co wy od diabła robicie o wpół do pierwszej na necie?! Co, bezsenność z Seattle?? Z mojej strony powitalski -----> graba.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
jak tu dotarlam?:)
zaczelam powoli szukac czegos o terroryzmie bo taki sobie wybralam temat na mature ustna (tzw. prezentacje) ktora jest co prawda za rok ale rozejrzec sie mozna:P no i kolega powiedzial mi ze na stronie wladcy jest takie sympatyczne forum na ktorym poruszona zostala sprawa terroryzmu i zebym moze zerknela:) wlazlam i mi sie spodobalo:)
od razu musze sie przyznac ze z jakakolwiek fantastyka nie mam w sumie wiele wspolnego:P
przeczytalam wladce (hobbita tez) obejrzalam film, podobal mi sie:P kiedys przeczytalam t.pratchetta (ale tylko jednego) troche sapkowskiego, skubnelam troche innych dziwnych fantasy i generalnie dobrze sie czytalo ale .....:P
dlatego tez pewnie bede sie pojawiala tylko na tematach ogolnych:P
pozdrawiam
i powoli sie oswajam:)
Posted: Mon Apr 12, 2004 5:20 pm
Quote:
zaczelam powoli szukac czegos o terroryzmie bo taki sobie wybralam temat na mature ustna (tzw. prezentacje) ktora jest co prawda za rok ale rozejrzec sie mozna:P
szalona...ja się do matury ustnej zaczęłam przygotowywać jak dostałam wyniki z pisemnej...
ale przyznam, że masz ciekawy temat
Ps. mam propozycję, żeby założyć jakiś temat dla nowoprzybyłych. Albo ten do etgo przeznaczyć, bo jak kiażda kolejna osoba bedzie zakładała temat z informacją o swoim przybyciu to tu się zrobi jeszcze większy śmietnik.
o bardzo dobry pomysl Nienor!!! zaraz to zrobie
EDIT: UUU widze ze chyba Nagg mnei uprzedzil
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Ja tez jestm tu nowy więc się może przedstwaię:
naprawdę na imię mam Arek
jestem z Lublina
mam 15 lat
interesuję się komputerami, internetem i fantasy (także oczywisćie WP)
Ja również grzecznie się przedstawię
Jestem z łódeczki, interesuję się fantasy (przede wszystkim Mistrz John T. i Terry Pratchett), grami RPG. Co lubię? Pisać, tworzyć, lubię herbatę, Johnny'ego Deppa, fotografować (planuję filmówkę) i słuchać dobrego jazzu.
No. To tyle
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum