Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Trochę wstyd , że się nie przedfstawiłem, ale jak już to już No, więc pochodze z ładnego miasta zwanego Warszawa, uwielbiam książki sensacyjne i twórczość Tolkiena i forum to mi się spodobało, więc się zarejestrowałem i oto jestem
Ech, no dobra. Już jakiś czas jestem na tym forum, więc za zupełnie 'świeżą' osobę uznać mnie nie można, ale i tak się przedstawię:
Ekhem, ekhemm, uwaga, to ja wielka zła Milva Mieszkam w Krakowie, kocham : mojego kota, koty, Tolkiena, fantastykę, księgarnie( ale tutaj, w tej nuudnej dziurze trochę ich za mało...), muzykę ( ech, zwykle metal, ale to już nie moja wina. Zaraziłam sie tym od mojego, wrednego, złego brata metalowca, który za metalowca nie chce być uznawany, bo uważa, że nie jest złym, mrocznym draniem i sądzi, że wiekszość slucha metalu na pokaz...)czekoladę i Wrocław. Lubię: jw., oraz: to forum, mój pokój( bo zawsze jest w nim bałagan, a ja nie lubię sprzątać) i Feanora ( moi znajomi uznaliby, ze powinnam umieścić go w poprzedniej kategorii, ale ja się nie zgadzam ). Nie lubię: psów, hałasu, porządku, nudy, hip-hopu, choroby mojego kota, wrzasków mojej matki, szkoły..., mojej szanownej nauczycielki od Sztuki , niedziel i wtorków, zimy i wiele innych. Boję się: że nigdy nie wydadzą HoME po polsku, że mój kot do reszty się rozchoruje oraz...brr...wody ( tylko się nie śmiać : nie umiem pływać...). Aha, najważniejsza rzecz to pprzecież imię : Kasia ( ale wszyscy nazywają mnie Kaszok )
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Heh, lipna trochę ta autocharakterystyka, ale dobre i to.
Jestem Valanthe (ale mówcie mi Val, bo czuję się jakoś tak... młodziej ) Mam 15 lat, mieszkam w Olsztynie (bla bla bla, pomińmy tę część). Moje bóstwa: Garfield, LP, tia i to by było na tyle... Uzależnienia: harcerstwo, babranie się z hateemelem i avatarami (:
A! Jeszcze moja ostatnia fascynacja - horrory, przede wszystkim "Lśnienie".
"Uwielbiam weekendy, wakacje, ferie, święta (hehee), spotkania z przyjaciółmi (dzięki, że jesteście! ), grę na kompie, grzebanie w necie, zakupy i wiele różnych bzdetów.
No to tyle... Jak kiedyś mnie natchnie, to może więcej napisze."
Cytat z mojej przyjaciółki, ale jak najbardziej pasuje do mnie (:
Nie lubię/nienawidzę: mangi i anime, mojej klasy, koloru różowego, fałszywych ludzi, matematyki i fizyki oraz grochówki.
_________________ -A to ma przedstawiać, że co??
-Pomarańczowy jest metaforą, trudne słowo, telefonów na kartę, a zielony jest alegorią, jeszcze trudniejsze słowo, kosztowania złotówkę.
/////
-Co mi pan tu napisał?
-Kopytko.
Jestem sobie nowym kimś...
I to wystarczy...- co by siem komuś później jeszcze nie spodobało...
_________________ We are the seven, judgement of heaven
Why don't we know : We are the angels
It's revelation, soul castignation
Fire will burn us away...
I tylko taki mały off top, ale muszę bronić honoru kochanego miasta:
Quote:
Mieszkam w Krakowie, kocham: (...) księgarnie( ale tutaj, w tej nuudnej dziurze trochę ich za mało...),
Kraków nudną dziurą, gdzie mało księgarni? Toż chyba nigdy w centrum miasta nie byłaś. Trzy EMPIKi, na Rynku co drugi budynek księgarnia. Nic kupować nie trzeba, wszystko się czyta na miejscu. Istny raj! Czego chcieć więcej?
I tylko taki mały off top, ale muszę bronić honoru kochanego miasta:
Quote:
Mieszkam w Krakowie, kocham: (...) księgarnie( ale tutaj, w tej nuudnej dziurze trochę ich za mało...),
Kraków nudną dziurą, gdzie mało księgarni? Toż chyba nigdy w centrum miasta nie byłaś. Trzy EMPIKi, na Rynku co drugi budynek księgarnia. Nic kupować nie trzeba, wszystko się czyta na miejscu. Istny raj! Czego chcieć więcej?
Heh, ja też kocham Kraków, ale jeśli tak jak ja, jest się maniaczką, która przez cztery godziny potrafi siedzieć przy jednej półce z kisiążkami( fantastyka, tej nie jest zbyt wiele), a chodząc do miasta zaglada się tylko do księgarni, to po pewnym czasie moze się troche nudzić , zwłaszcza, że 'zwiedziło' się już wszystkie i to po kilkanaście razy.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Wed Aug 03, 2005 7:11 pm
Witam :P:P
Ukłoniła się i poszła wetrować forum
(PS. To Tychy są najpiękniejszym miastem, bo mamy dużo rond i festiwal Riedla )
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Wed Aug 03, 2005 7:17 pm
Keira_Metz wrote:
Cześć Ruda Miło, ze dotarłaś Ozz się ucieszy, bo przecież jesteś "bardzo sympatyczna"
Chciałam nawet trochę wczesniej, no ale internet odmówił posłuszeństwa i podniósł bunt :D:D
Aha, ja zawsze jestem bardzo sympatyczna Chyba nie masz wątpliwości :P:P
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Wed Aug 03, 2005 9:40 pm
Czyżyb pan/i admin Ecik zawitała w nasze skromne progi?
Fajnie fajnie. Przestałem wpadać na pani forum, gdyż... Chęci moje osłabły i w ogóle 3 fora to zbyt dużo jak na moje możliwości intelektualne
A poza tym to witam w imieniu władzy zwierzchniej
Pozdrawiam.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Wed Aug 03, 2005 11:59 pm
Ozz wrote:
Czyżyb pan/i admin Ecik zawitała w nasze skromne progi?
Fajnie fajnie. Przestałem wpadać na pani forum, gdyż... Chęci moje osłabły i w ogóle 3 fora to zbyt dużo jak na moje możliwości intelektualne
A poza tym to witam w imieniu władzy zwierzchniej
żadne mi tu dwuznaczne pan/i nie pisać Ozzie paskudny :P:P
A czy ja robię wyrzuty, że pan zniknłą z mojego kochanego forum? Nie, żadnych wyrzutów, nienawidzę wyrzutów , ja po prostu przytarabanię się do BB z bombą i podłożę Byłbyś łaskaw podać adres?
Posted: Thu Aug 04, 2005 10:30 am
Ozz.. to masz wp.com raz, Pogaducha dwa Trzecie forum olej U nas jest śmietanka towarzyska A ja mam z 5 forów albo wiecej i wyrabiam I nie rób z Ecika obojnaka Toż to chodząca kobiecość Trudno nie zauwazyc
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Last edited by Keira on Thu Aug 04, 2005 11:06 am; edited 1 time in total
Posted: Thu Aug 04, 2005 10:47 am
Keira_Metz wrote:
Ozz.. to masz wp.com raz, Pogaducha dwa Trzecie forum olej U nas jest śmietanka towarzyska A ja mam z 5 forów albo wiecej i wyrabiam I nie rób z Ecika obojniaka Toż to chodząca kobiecość Trudno nie zauwazyc
Madrze gadasz Kei. Szacun ziom Dont łori, my jeszcze pana Ozza nawrócimy
Ta! Ja być chodzaca kobiecość, kto nie wierzy ten łoś
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Thu Aug 04, 2005 11:02 am
Lepszy obojnak(bez i Kei ) niż my terrible mistake na pani forum
Rozważe wszelakie za i przeciw i byćmoże powróce, ale nie wiem no... Nie chce mi sie
Nie mam całego dnia, żeby wszedzie pisać
[offtop, ale co tam Nikt jeszcze od tego nie umarł ]
Pozdrawiam.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum