Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
"Jestem sobie nowym kims:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Author Message
Tinwenara 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Wed Apr 27, 2005 8:50 pm   

Jak tu jest miło! I ktoś wie że jest takie miasto jak Niepołomice! Jestem miło zaskoczona...
Teraz to ja sobie tak łatwo stąd nie pójde ;]

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Thu Apr 28, 2005 12:51 pm   

Ja z Krakowa. Jak bym mogła nie znać? :D

Quote:
Teraz to ja sobie tak łatwo stąd nie pójde

No ja mam nadzieję :P
I trzymamy za słowo!

Saurman Czarny 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Fri Apr 29, 2005 6:08 pm   

Trochę wstyd , że się nie przedfstawiłem, ale jak już to już :? No, więc pochodze z ładnego miasta zwanego Warszawa, uwielbiam książki sensacyjne i twórczość Tolkiena i forum to mi się spodobało, więc się zarejestrowałem i oto jestem :D 8)

Milva 
Moriannon I Brama Mordoru

Posted: Thu Jul 28, 2005 9:29 pm   

Ech, no dobra. Już jakiś czas jestem na tym forum, więc za zupełnie 'świeżą' osobę uznać mnie nie można, ale i tak się przedstawię:
Ekhem, ekhemm, uwaga, to ja wielka zła Milva ;] Mieszkam w Krakowie, kocham : mojego kota, koty, Tolkiena, fantastykę, księgarnie( ale tutaj, w tej nuudnej dziurze trochę ich za mało...), muzykę ( ech, zwykle metal, ale to już nie moja wina. Zaraziłam sie tym od mojego, wrednego, złego brata metalowca, który za metalowca nie chce być uznawany, bo uważa, że nie jest złym, mrocznym draniem i sądzi, że wiekszość slucha metalu na pokaz...)czekoladę i Wrocław. Lubię: jw., oraz: to forum, mój pokój( bo zawsze jest w nim bałagan, a ja nie lubię sprzątać) i Feanora ( :dark: moi znajomi uznaliby, ze powinnam umieścić go w poprzedniej kategorii, ale ja się nie zgadzam :green: ). Nie lubię: psów, hałasu, porządku, nudy, hip-hopu, choroby mojego kota, wrzasków mojej matki, szkoły..., mojej szanownej nauczycielki od Sztuki ;] , niedziel i wtorków, zimy i wiele innych. Boję się: że nigdy nie wydadzą HoME po polsku, że mój kot do reszty się rozchoruje oraz...brr...wody ( tylko się nie śmiać :? : nie umiem pływać...). Aha, najważniejsza rzecz to pprzecież imię : Kasia ( ale wszyscy nazywają mnie Kaszok :) )

Valanthe 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Fri Jul 29, 2005 3:25 pm   

Heh, lipna trochę ta autocharakterystyka, ale dobre i to.
Jestem Valanthe (ale mówcie mi Val, bo czuję się jakoś tak... młodziej :P ) Mam 15 lat, mieszkam w Olsztynie (bla bla bla, pomińmy tę część). Moje bóstwa: Garfield, LP, tia i to by było na tyle... Uzależnienia: harcerstwo, babranie się z hateemelem i avatarami (:
A! Jeszcze moja ostatnia fascynacja - horrory, przede wszystkim "Lśnienie".
"Uwielbiam weekendy, wakacje, ferie, święta (hehee), spotkania z przyjaciółmi (dzięki, że jesteście! :* ), grę na kompie, grzebanie w necie, zakupy i wiele różnych bzdetów.
No to tyle... Jak kiedyś mnie natchnie, to może więcej napisze."
Cytat z mojej przyjaciółki, ale jak najbardziej pasuje do mnie (:
Nie lubię/nienawidzę: mangi i anime, mojej klasy, koloru różowego, fałszywych ludzi, matematyki i fizyki oraz grochówki.
-Co mi pan tu napisał?
-Kopytko.

Świr 
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri Jul 29, 2005 8:45 pm   

no to ahoj nowi userzy!!!! :green:

Quote:
Nie lubię/nienawidzę koloru różowego,

ee tam, różowy jest spoko :dark:

Quote:
Nie lubię/nienawidzę, matematyki i fizyki

i już Cie lubię :green:

Shadowpearl 
Sielanka Hobbitonu

Posted: Fri Jul 29, 2005 8:50 pm   

Jestem sobie nowym kimś...
I to wystarczy...- co by siem komuś później jeszcze nie spodobało...
Fire will burn us away...

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sat Jul 30, 2005 10:03 am   

Witamy wszystkich serdecznie ;)

I tylko taki mały off top, ale muszę bronić honoru kochanego miasta:

Quote:
Mieszkam w Krakowie, kocham: (...) księgarnie( ale tutaj, w tej nuudnej dziurze trochę ich za mało...),

;o ;o ;o Kraków nudną dziurą, gdzie mało księgarni? Toż chyba nigdy w centrum miasta nie byłaś. Trzy EMPIKi, na Rynku co drugi budynek księgarnia. Nic kupować nie trzeba, wszystko się czyta na miejscu. Istny raj! Czego chcieć więcej?

Milva 
Moriannon I Brama Mordoru

Posted: Sat Jul 30, 2005 10:38 pm   

Ara:) wrote:
Witamy wszystkich serdecznie ;)

I tylko taki mały off top, ale muszę bronić honoru kochanego miasta:

Quote:
Mieszkam w Krakowie, kocham: (...) księgarnie( ale tutaj, w tej nuudnej dziurze trochę ich za mało...),

;o ;o ;o Kraków nudną dziurą, gdzie mało księgarni? Toż chyba nigdy w centrum miasta nie byłaś. Trzy EMPIKi, na Rynku co drugi budynek księgarnia. Nic kupować nie trzeba, wszystko się czyta na miejscu. Istny raj! Czego chcieć więcej?

:lol: Heh, ja też kocham Kraków, ale jeśli tak jak ja, jest się maniaczką, która przez cztery godziny potrafi siedzieć przy jednej półce z kisiążkami( fantastyka, tej nie jest zbyt wiele), a chodząc do miasta zaglada się tylko do księgarni, to po pewnym czasie moze się troche nudzić :green: , zwłaszcza, że 'zwiedziło' się już wszystkie i to po kilkanaście razy.

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Aug 03, 2005 7:11 pm   

Witam :P :P:P

Ukłoniła się i poszła wetrować forum :P

(PS. To Tychy są najpiękniejszym miastem, bo mamy dużo rond i festiwal Riedla 8) )

Keira 
Szara przystań

Posted: Wed Aug 03, 2005 7:12 pm   

Cześć Ruda :P Miło, ze dotarłaś :P Ozz się ucieszy, bo przecież jesteś "bardzo sympatyczna" :green:

B. Leśmian

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Aug 03, 2005 7:17 pm   

Keira_Metz wrote:
Cześć Ruda :P Miło, ze dotarłaś :P Ozz się ucieszy, bo przecież jesteś "bardzo sympatyczna" :green:

8) 8) 8)

Chciałam nawet trochę wczesniej, no ale internet odmówił posłuszeństwa i podniósł bunt :D :D:D

Aha, ja zawsze jestem bardzo sympatyczna :green: Chyba nie masz wątpliwości :P :P:P

Mała Elfka 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Wed Aug 03, 2005 9:34 pm   

Witam :) Jestem tu calkiem nowiutka. Dzis dolaczylam. Mam nadzieje, ze milo bedzie sie z Wami dyskutowalo ;) Pozdrawiam wszytskich bardzo serdecznie :)

Ozz 
Hooliganin

Posted: Wed Aug 03, 2005 9:40 pm   

Czyżyb pan/i admin Ecik zawitała w nasze skromne progi? :green:
Fajnie fajnie. Przestałem wpadać na pani forum, gdyż... Chęci moje osłabły i w ogóle 3 fora to zbyt dużo jak na moje możliwości intelektualne 8)
A poza tym to witam w imieniu władzy zwierzchniej ;)

Pozdrawiam.

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Aug 03, 2005 11:59 pm   

Ozz wrote:
Czyżyb pan/i admin Ecik zawitała w nasze skromne progi? :green:
Fajnie fajnie. Przestałem wpadać na pani forum, gdyż... Chęci moje osłabły i w ogóle 3 fora to zbyt dużo jak na moje możliwości intelektualne 8)
A poza tym to witam w imieniu władzy zwierzchniej ;)

żadne mi tu dwuznaczne pan/i nie pisać Ozzie paskudny :P :P:P
A czy ja robię wyrzuty, że pan zniknłą z mojego kochanego forum? :P Nie, żadnych wyrzutów, nienawidzę wyrzutów :P , ja po prostu przytarabanię się do BB z bombą i podłożę :P Byłbyś łaskaw podać adres? :P

Keira 
Szara przystań

Posted: Thu Aug 04, 2005 10:30 am   

Ozz.. to masz wp.com raz, Pogaducha dwa :P Trzecie forum olej :P :P :P U nas jest śmietanka towarzyska :P A ja mam z 5 forów albo wiecej i wyrabiam :P I nie rób z Ecika obojnaka :P Toż to chodząca kobiecość :D Trudno nie zauwazyc :D

B. Leśmian
Last edited by Keira on Thu Aug 04, 2005 11:06 am; edited 1 time in total  

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Thu Aug 04, 2005 10:47 am   

Keira_Metz wrote:
Ozz.. to masz wp.com raz, Pogaducha dwa :P Trzecie forum olej :P :P :P U nas jest śmietanka towarzyska :P A ja mam z 5 forów albo wiecej i wyrabiam :P I nie rób z Ecika obojniaka :P Toż to chodząca kobiecość :D Trudno nie zauwazyc :D

Madrze gadasz Kei. Szacun ziom 8) Dont łori, my jeszcze pana Ozza nawrócimy :dark:
Ta! Ja być chodzaca kobiecość, kto nie wierzy ten łoś :kill:

Ozz 
Hooliganin

Posted: Thu Aug 04, 2005 11:02 am   

Lepszy obojnak(bez i Kei :P ) niż my terrible mistake na pani forum :green:
Rozważe wszelakie za i przeciw i byćmoże powróce, ale nie wiem no... Nie chce mi sie :/
Nie mam całego dnia, żeby wszedzie pisać :green:
[offtop, ale co tam :P Nikt jeszcze od tego nie umarł :P ]

Pozdrawiam.

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks