Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Hmmm... troche smutne... jak się to czyta i niektórzy tak obiecują, że będą wpadać a mają 1 (słownie - jeden) post.. Ale cóż... ich strata Pozdrawiam wszyskich, nowych i tych starszych
_________________ Przede mną przepaść, zrodzona przez winę,
przez grzech Twój, Boże!... Ginę! ginę! ginę!
Jan Kasprowicz
Mae govannen! Nazywam się Idril Celebrindal. Iluvatara czczę od momentu narodzina parę tysięcy lat temu. A tak na poważnie to mam na imię Aga, mam 16 lat i choruję na Tolkiena odkąd w wieku 11 lat przeczytałam "Hobbita" czyli już 5 lat. Tak więc witam wszystkich i mam nadzieję, że wszyscy witają mnie również
_________________ Na b??d l?n pant laur e gw?Šn…
-----------
http://www.forum-arda.prv.pl/ <--- Elves in Black czekają...
Last edited by Idril on Thu Feb 17, 2005 6:17 pm; edited 1 time in total
Posted: Wed Feb 16, 2005 5:21 pm
no cosh.. ja juz nowiutka nie jestem na forum.. co z reszta chyba widac:P ale wracam juz na stałe.. byunajmniej o ile rodizce sie nie rozmysla z opłacania neta.. z reszta juzn iebawem sama bede płaic.. ))
Posted: Wed Feb 16, 2005 5:24 pm
Ok ja nie jestem nowy:) Nikc mam Wotz-inię Wojciech:) Zainteresowania-kliknijcie na profil:) GGadu dadu sprawdzcie jak chcecie:P Od razu mówię że nie toleruje łańcuszków:/:/. A jeśli piszsesz lub zaGGadujesz a nie masz nic kąkretnego do powiedzenia licz się z nerwową reakcjią:P:P:P
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
to ja też witam, jestem z południa (dokładniej z żor:P), interesuje sie muzyką, fantasy(to chyba oczywiste:P), siedzieniem przed blokiem z kolegami, NBA w latach 90-tych i wogle koszykówką, lubie łazić z kolegami po mieście i wyszaleć sie na koncertach:P
no i bedziecie mnie teraz musieli znosić chyba że dostane bana:> ;P
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:07 pm
spoko swirze...mnie juz tu znosza od sierpnia i jak narazie nie dostalem bana...ej co jest...czemu nie moge pisac?...o chyba wlasnie dostalem tego tak zwanego bana...
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Mea Govannen Im Narmo ulundo dagnir...
Troche spoznione ale jest Licze 5801 wschodow Slonca , pochodze z miasta na poludniu,
uwielbiam fechtunek,Urban Exploracje,"ciezka" muzyke,lasy
Nielubie "zwyklych" ludzi,klamcow i zdrajcow,tchorzy.
No i jestem psycho :dark:
No cóż... jestem tu nowa więc chyba wypadało by się przywitać. Nie bardzo wiem, co mam tu napisać, chyba najbardziej odpowiednie będzie powiedzieć Elen s?la lęmenn omentielvo!!!Nad opisywaniem mojej osoby chyba nie ma sie co zbytnio rozwodzić.
Pochodze w pewnego królewskiego miasteczka położonego w okolicach Krakowa, mam 1818 lat . Co do zainteresowań to oprócz fantasy interesuje się ogólnie rzecz biorąc biologią, sportem... uwielbiam broń białą (a szczególnie mój miecz ) i spacery zdala od miejskiego szumu. Jestem miłośniczką wszystkich żyjątek (no prawie) i podobno jestem nienormalna (tak twierdzi moja kochana mamusia... ). Lubię od czasu do czasu posłuchać muzyki (głównie metal) i obejrzeć dobry film... to chyba tyle.
Już pisałam na forum o takiej tematyce ale jest ono w stanie... agonii, dlatego bardzo się ciesze, że tu trafiłam!!! i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego zacnego grona!
Aj tam, Galad Warszawa to ic przy uroku Elbląga Wiem co mówię, w końcu 14,5 roku przemieszkałem tam I ze zmiany miejsca się cieszę Wszędzie blisko, mało ludzi, blisko do lasu, blisko do sklepu muzycznego, brak wyodrębnionego centrum miasta Po prostu ideał i do morza też daleko nei jest, choć na piechotkę szybko się nei dojdzie
A tak poza tym, witam nową forumowiczkę, życzymy miłej zabawy w naszym niezbyt normalnym gronie
no dobra... moja wies gora! do lasu ( i to jakiegos tam superowego parku krajobrazowego) mam 200 metrow, do koni 5 metrow i w dodaku je na codzien widze, wpokoj jak nigdzie, do miasta kilka kilemrtorw... pozatym do wawy jezdze codziennie wiem mam wszytko co potrzebuje
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum