Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Witajcie,
jestem tu nowa... Lubię RPG, magię, ogólnie pojęte fantasy, herbatę ...
Dla niezoriętowanych, mój nick oznacza, w języku elfickm, najjaśniejszą z gwiazd skromność to główna cecha elfów...
_________________ "istnienie trzech światów: świata duchowego, świata astralnego i świata fizycznego. "
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Wed May 26, 2004 8:54 pm
Witam nowa uzytkowniczke Tereaz to juz jest ooostra przewaga kobitek Heheee, i dobrze, wiecie jaką legolasik miałby radoche?? Troche nam ostatnio przybywa, mamy nadzieje, ze nie pojdziesz sobie szybko, i w ogole, ze zostaniesz z nami, i wniesiesz swiezosci troche i zycia w forum. Choc wcale nieswieze, czy cos nie jest, zebys sie nie zrazila
Welcome outlander once again...
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Witam-Mae Govannen!
Jestem tutaj nowa a przyszłam do Was ze Złotego Lasu ( www.zlotylas.and.pl )
Chcę pisać także na Waszym forum i mma nadzieje ze sie szybko wciagne w wir pisania
To chyba tyle
No więc ja jestem QboT i chciałem Wam ku*** powiedzieć....
WITAM WSHYSTKICH!
Nowięc jestem strasznie wkur... denerwujący, wulgarny i wszędzie pisze off topic Admini jakoś lubią mnie banować Na forum znalazłem się za sprawą Frost Lady, za co możecie Jej "podziękować"
_________________ "Jeżeli kiedyś poczujesz się naprawde mały i bezbronny, pomyśl sobie, że byłeś największym i najsilniejszym plemnikiem w swojej bandzie."
chciałam się ze Wszystkimi przywitać coś o mnie :
interesuje się : fantasy i wszystkim co z nią zwiazane ( ksiażki , grafiki i obrazy , rzeźby , gry) , x-men , szermierką , jazdą konną , kinem , teatrem , sztuką....jeśli macie jakieś pytania - pytajcie
Kei, Valarith Vhyba załozymy kub przybywając z Lothlorien.... Ja również mam nadzieje wciągnąc się w to forum. Musze przyznać, ze uwielbiam pisać, więc nie obraźcie się jeżeli wszedzie będzie Mochlath.
Posted: Thu Jun 24, 2004 10:24 am
No więc... Mam 14 lat i mam na imię... Alexandra. Mieszkam w Stalowej Woli iii.. reszta jest chyba w profilu.
Moje zwykłe internetowe imię i pochodzenie:
Cherry Diamanta Pheonix z Lothlorien.
_________________ Cherry-elfia łuczniczka z Lorien. Niechętnie patrząca na śmierć, ale chętnie mówiąca: Hannad le.
Posted: Fri Jul 02, 2004 12:38 am
Nio więc... Jestem sobie szaloną dziewczyną, mam 14 lat i mam chopelka na punkcie muzy! Jak tak sobie czytam te wasze posty to wydaje się być całkiem sympatycznie Na razie jeszcze nie we wszystkim się oriętuję ale mam zamiar zaglądać tu częściej No to na razie tyle a potem może się coś napisze w innych działach
Cześć ! Też się wpiszę, a co mi tam . Moj imię po dodaniu do nicka tworzy żeńską formę Czarnego Jeźdźca , mam wijosen 15, zainteresowania... fantasy, science fiction, rysunek, (czasami) pisanie, RPG, łucznictwo, wqrzanie nauczycieli itd. itp. Aaa... i mieszkam w Elblągu. Mam nadzieję, że mój pobyt tutaj uprzyjemni życie wszystkim 4umowiczom . Pozdro^^
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Miło spotkaćtakąosobę... Do Elbląga przeprowadzam sięw czwartek, pozatym widzęzainteresowanie tematem Star Wars i istotą Sith... Tak się składa, że jeżeli Cię interesuje dołączenie do Bractwa, to jestem jego Mrocznym Lordem... Jeżeli będziesz zainteresowana, wyślij wiadomość na PW...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum