Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Aug 04, 2005 11:07 am
To wszytsko przez entuzjazm i emocje Ozz Nawet najlepszym zdarzają się błędy Of coz mówie o moim "i", a nie twojej wpadce, co do płci... szczególnie, ze z co najmniej 2 uroczych niewiast zrobiłes, pfe, facetów
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Thu Aug 04, 2005 11:10 am
Ozz wrote:
Lepszy obojnak(bez i Kei ) niż my terrible mistake na pani forum
Rozważe wszelakie za i przeciw i byćmoże powróce, ale nie wiem no...
Ozz, przeciez ja ci już dawno wybaczyłam Mozesz wrócic, znaj łaskę admina
Przywołuje Was do porządku - nagg
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Witam all
Zapomniałam się przedstawić, chociaż jestem tu już parę dni:)
No więc się przedstawiam...Jestem Lidka, mam prawie 15 latek, słucham mocnych brzmień, idę właśnie do 3 klasy gimnazjum...Jestem fanką LotR.
Pozdrawiam
Jestem z Krakowa. Interesuje się: fantasy (zwłaszcza książki i rysunki-sama coś tam bazgrole:)
muzyką! raczej tą mocniejszą (rock, metal, ale i regge) Chodze do szkóły muzycznej i gram na skrzypcach (muzyka klasyczna ale z umiarem oczywiście! )
mam nadzieje, że poznam miłych ludzi na tym forum i nie będe przeszkadzać.
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:09 pm
O skrzypce
Witaj, nie wiem jak inni, ale ja zawsze jestem miła!
I mało kto mi przeszkadza
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Hej ^^
Jestem tu od wczoraj, ale jakoś dnia poprzedniego, gdy trafiłam na ten temat, to na innym forum rozpętała się walka i byłam dość mocno sfatygowana, by tu pisać
Więc mam na imię Monika, mieszkam w Katowicach. Czym się interesuję zapewne każdy się domyśla
Mam nadzieję, ze mnie chociaż część z Was zaakceptuje
Posted: Sun Dec 04, 2005 10:21 pm
Keira_Metz wrote:
Witaaamy Koleżanki ze Śląska zawsze mile widziane Tychy pozdrawiają Katowice
Tak! tychy witają Katowice! Szacun
Posted: Thu Dec 08, 2005 11:10 pm
Keira_Metz wrote:
Tychy witają Tychy, helllooooł Hailie
Phi! Po co ją witasz na zapas Niech najpierw do tego topiku się przedrze
Posted: Mon Dec 12, 2005 12:05 am
Hellllooooł Heejliiiiii! Powiedz nam coś o sobieeeee....
Posted: Sat Jan 14, 2006 1:59 pm O pewnej Czarodziejskiej duszy
"-Dzień dobry- powiedział Bilbo (...). Gandalf jednak spojrzał na niego spod bujnych, krzaczastych brwi (...).
-Co chcesz przez to powiedzieć?- spytał. -Czy życzysz mi dobrego dnia, czy oznajmiasz, że dzień jest dobry, niezależnie od tego, co ja o nim myślę; czy sam dobrze się tego ranka czujesz, czy może uważasz, że dzisiaj należy być dobrym?
-Wszystko naraz- rzekł Bilbo."
Tym cytatem witam wszystkich: Ludzi, Elfów, Krasnoludów, Hobbitów, Nazguli i wszystkie pozostałe istoty. A więc, dzień dobry!! Zwią mnie Ewa. Nie wyróżniam się niczym szczególnym, poza tym, że jestem Czarownicą i studiuję tajniki magii. Tak więc nie radzę wyprowadzać mnie z równowagi. W wolnym czasie wsłuchuję się w boskie dźwięki muzyki, najchętniej Enyi; lubię też posiedzieć nad dobrą książką pogryzając sobie kaloryczne przekąski - moje ulubione (książki, nie przekąski, of course ) to LotR i inne książki Tolkiena, of course, a także Harry Potter, książki Doroty Terakowskiej. No i lubię jeszcze długo stukać w klawisze, nieskończenie gapiąc się w monitor- oj, tak, komp uzależnia. To tyle.
_________________ "Świat dzieli się na tych, którzy czytali Hobbita i Władcę Pierścieni, i tych, którzy dopiero ją przeczytają." SUNDAY TIMES
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum