Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Apr 28, 2007 9:02 am Jak wyobrażacie sobie ekranizację Hobbita??
Ja z całą ekranizacją mam jescze problem,bo mnie bardzo ciekawi,jak zostanie przedstawiony Beorn,gadające orły i kompania 13 krasnoludów w kolorowych kapturach,ale mam mniej więcej taka wizją na kilkusekundowy trailer:
Hobbiton,Pagórek...
Bilbo przeczytał list od Thorina i kompanii,gdy do jego drzwi rozlega się pukanie...
Otwiera je,a w drzwiach stoi Gandalf(w tej roli nie wyobrażam sobie nikogo innego jak tylko Iana McKellena). Rozmawiaja chwilę o podróży,Gandelf namawia Bilba do wyjścia naprzeciw "przygodzie"... Na koniec Gandalf kładzie rękę na ramieniu hobbita i z właściwym sobie błyskiem w oku wypowiada słowa:
"Ruszaj po skarb".
Mam nadzieję,że premiera odbędzie się na początku grudnia,tak jak premiera Drużyny Pierścienia,bo ten przedświąteczny klimat dodaje uroku i magii całemu zdarzeniu...
_________________ Nie powiem: nie płaczcie, bo nie wszystkie łzy są złe.
Śmierć to tylko kolejna ścieżka, którą wszyscy musimy podążyć.
Z popiołów strzelą znów ogniska i mrok zświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska, król Tułacz wróci na stolice.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum