Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Feb 21, 2003 7:15 pm Jak wam się podoba filmowy Legolas?
Osobiście śmiem twierdzić ,że Legolas w mojej wyobraźni był bardzo podobny: smukły, piękny, blond włos, spiczaste uszka, . Mi się filmowy książe Mirkwood bardzo podoba (ach te warkoczyki przy skroniach !!!:D ) tylko szkoda ,że w filmie jesgo rola ogranicza się na 2 zdaniach w ciągu godziny
Jeśli macie jakieś inne zastrzeżenia ,albo wiecie kto mógłby tę rolę zagrać lepiej niż Orlando Bloom to zapewne nic nie zaszkodzi napisać. :wink: Elentari
Nie powiem, fajny temat. Głównie jednak dla fanek(ale nie tylko ). Osobiście lubię Legolasa, odgrywa ważną rolę we Władcy. Dobrze walczy itp. Orlando Bloom dobrze zagrał go i wcale nie była to tylko epizodyczna rola jesli chodzi o dialogi...(co pod tym mozna rozumiec??)...
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"- Albert Einstein
Na początek pozwole sobię napisać wypowiedź kolorem zielonym jak to zaczeła Elentari (sory za off-topic) A co do tematu, to też lubię Legolasa, fanką to ja nie jestem postać jak postać. A w roli Elfa nie wyobrażam sobie kogoś innego... i tyle odemnie
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
Ja raczej spojrze na Legolasa jako na postac, a nie aktora. Aktor zagral dobrze. Ale bardziej interesuje mnie doskonale przedstawienie charakterystyki Elfa. Czyli pokazanie jego szybkosci, zwinnosci, lekkosci, dalekiego wzroku... pod tym wzgledem jest przedstawiony mistrzowsko Tu gratulacje dla ekipy. A Bloom? Nadaje sie do roli, ale nie jest nei zastapiony
Posted: Sun Feb 23, 2003 9:30 pm
Legolas... Elf jak kazdy inny i to jest ten glowny powod. Osobiscie nie moge pozbyc sie widoku Orlando wypadajacego z helikoptera w "Black Hawk Down" z na lyso ogolona glowa. Aktor nadaje sie w 100% ale oczywiscie nie jest nie zastapiony jak powiedzial Nagg. Coz tu gadac, piekny, smukly, honorowy, troche egoistyczny, z ciekawym poczuciem ironicznego humoru. Wszystko widac jak na dloni. Nie widac po nim zmartwien (jak moze zauwazyiscie), podobnie jak w ksiazce. Jest tajemniczy i zagadkowy. Malo wiemy o Mrocznej puszczy i dlaczego znalazl sie w Druzynie i to samo jest w filmie. Bardzo to sie usmiecha. No i oczywsicie te dlugie blad wlosy i powalajace na kolana niewiasty duze niebieskie teczkowki . Jestem na Tak jako rzecze Zaratustra (to sie porwalem).
_________________ "We Are Shape By Faith Just As We Shape It"
Posted: Thu Feb 27, 2003 6:16 pm
Nimrodel powiedziala:
Quote:
nie wiedzialam ze orlando bloom bedzie gral legolasa
Ale zastanawiam sie powaznie Nimrodel ,czy ty wczesniej wogole znalas tego aktora : Jesli jakis inny aktor mial zarezerwowane to miejsce to uchyl nam rąbka tajemnicy. :wink:
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
Na początek pozwole sobię napisać wypowiedź kolorem zielonym jak to zaczeła Elentari (sory za off-topic) A co do tematu, to też lubię Legolasa, fanką to ja nie jestem postać jak postać. A w roli Elfa nie wyobrażam sobie kogoś innego... i tyle odemnie
:
Eee... po pierwsze witam nową forumowiczkę, a po drugie to czemu do mojego post dałas znak zapytania
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
Nie chcialabym nikogo urazic ale jakos innaczej jednak wyobrazalam sobie Legolasa... bardziej jak Haldira, tak jakos troszke dostojniej... ale moze to tylko dlatego ze za duzo gram w RPG... W sumie moze byc ...
Posted: Thu Mar 20, 2003 5:29 pm
Orlando według mnie to bardzo ważna postać w "Lotr" a lepiej niż Orlando nikt cyba go nie mógł zagrać. Tak na marginesie Legolas to moja ulubiona postać.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum